לך...

blue love

New member
לך...

ניכנסתי לחייה דרך צוהר שפתחה עבורי.. סימנתי לה..``אני כאן...זה אני..`` היא חששה להגיב..פחדה לאמר שלום אולי אחר מנסה להיכנס לה לחלום. ``מי אתה?`` היא שאלה מופתעת..מפוחדת ``האם זה אתה שעלייך אני חולמת?`` ואני רק יושב וקורא את המילים נפעם מעוצמת הרגשות שבפנים. ואנו כותבים...על דה ועל אה.. והשורות יוצאות כמו מנגינה רוצים לדבר..להגיב במילים.. אך אות לאות מתחברת ונוצרים חרוזים. מי את?..ספרי לי..גלי לי סודך.. איך לגופי נכנסת?..למה פתחת לי דלתך? מתהלכים לנו בחלום רווי תשוקה.. בנתיב אחד...נתיב האהבה! blue

אתה ...

נכנסת לתוך הלב שלי בלי לשים לב כמו סוסים פראים באחו דוהרים בלי לשים לב לאן יצאת למסע לגלות אהבה , מסע בנבכי נשמתי מסע לתוך הלב שלי רואה את דמותך משתקפת לי מתוך חלום האם אתה אמיתי , האם אתה באמת קיים ??? הלב שלי צלול , מחכה לך זך וטהור שכמותך אני רוצה אותך , רוצה את הרגש שבך ואתה מלאך שלי , מלאך גן עדן לבן כולך , לבן של טוהר ואהבה אתה שגורם לי לא לעשות כלום , רק לחשוב עליך אתה שזעזעת את עולמי , שברת כל מוסכמות שהיו לי רוצה אותך .. רוצה אותך .. מתי תבין שאני רוצה אותך ....

blue love

New member
את...

ביקשת ממני להיכנס לתוך עולמך.. חיכית שאבוא ואדפוק על דלתך.. דעי לך!...חלומך הוא חלומי.. משאלות לבך הן משאלות לבי.. דרך שירייך שאבתי כוחות ניסתרים.. מצאתי בתוכי עולמות קסומים.. האם את חזיון תעתועים מבולבל? האם את אמיתית בכלל? blue

הגעת...

ההרגשה כאילו קיבלתי את המתנה הכי יפה בעולם .. קיבלתי אותך ... ביום בהיר אחד , נכנס לחיי וזה היה יום מאושר .. כל רגע מאז חושבת רק עליך .. חושבת מי אתה??? מי אתה , זה שכישף אותי , זה שהפנט אותי לאהבה כל כך אמיתית שהיא גם אשליה אחת גדולה הגעת כי חשבתי עליך הגעת כי חלמתי עליך הגעת כי ביקשתי מהמלאכים שלי , שיקראו לך הגעת כי אהבתי אותך ...

blue love

New member
האם דמות מחלומי את?

האם עוצבת במיוחד בשבילי? האם את רק פרי דימיוני? האם יתכן שתהיי כל כך רחוק... וארגיש אותך פה ממש לידי?... האם את אמיתית?????? blue

חלום או מציאות ...?

ראיתי אותך בדימיון שלי בעבר הרחוק מתסכלת עליך ואתה לא רואה אותי צופה בך צופה בנשימות שלך שוקעת במשמעויות של המילים שלך יודעת שאתה רחוק יודעת שזה קצת קשה להבין אבל אוהבת את המילים שלך אוהבת את הכוונות שלך וכן , אני אמיתית אני מלאך האהבה, פיית האהבה אני זאת שמחלקת אהבה ועכשיו רוצה קצת לעצמה אז.. איש יקר עניתי לך על השאלה ???

blue love

New member
חלום...

והאם חלומות מתגשמים??..האם פנטזיה יכולה להתממש? כשראית אותי בדמיונך...שצפית עליי מהצד...לא הרגשת..לא ידעת... שאני מביט בך בחשאי...רואה אותך..מלטף אותך במבטי... אני מכיר אותך יומיים? או שאני מכיר אותך כל חיי? blue

חלום שהפך למציאות ...

חלומות אם רוצים מאוד מתגשמים , פנטזיות .. שמתמששות הם כבר לא פנטזיות ראיתי אותך בחלום שלי , ראיתי אותך מלטף את גבי עכשיו כשיודעת שצפית בי , בגופי עוברת מין צמרמורת , מין רעד אתה ידעת שאני אותך אוהבת , ידעת שאני אותך רוצה ידעת הכל ולא אמרת מילה ... מכירה אותך יומיים אבל מרגישה שאנחנו מכירים כל החיים אז איפה היית לפני כמה שנים ??? למה רק היום ?? למה עכשיו ???

blue love

New member
עכשיו ...כי עכשיו זה הזמן..

קיבלנו את האות..קיבלנו סימן.. ושנינו ראינו אותו באותו הזמן כל חיינו היינו בנתיב שהוליך ל... יחד! ועכשיו הגבולות ניפרצו..והתאפשר לנו לאהוב.. האם ניתן לאהבה זו להשתלט עלינו? האם נוכל לעמוד בפניה?...האם נרצה להתמודד מולה? blue

האם זאת אהבה???

אהבה יכולה להיות כל כך טהורה אהבה יכולה להיות כל כך יפה כמו קסם של גשם ראשון כמו הכוכבים והירח בלילה כמו השמש והעננים בבוקר המנגינה והזמר מתחברים ביחדיו ככה גם האהבה שלי והאהבה שלך תמיד איתך בכל רגע בכל מחשבה כמו כוכב נופל , כוכב שהוא אתה משאלה בלב יש לך לך ... ואותה כבר קיבלתי לפני יומיים עוד מעט שלושה תודה לך ,,, תודה {א.א.א.}

ב א ר י

New member
פשוט יפיפה !!!

שרון ו BLUE אתם כותבים מדהים ומגיבים אחת לשני בצורה מדהימה פשוט.

cici

New member
אתם מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט אוהבת לשבת ולקרא את האהבה שלכם, אתם עושים לי טוב בלב ונותנים לי אמונה שאהבה אמיתית קיימת!!!!

שירן18

New member
wow ממש סרט קולנוע

איזו אהבה מדהימה אתם יוצרים כאן,ממש אפשר לחשוב שאתם מכירים אחד את השני,זה קטעים מתוך סרט או משהו כזה?

אהבה יפה כל כך~~~~

קופידון ירה בכם חץ אהבה ישר לאמצע הלב ואתם אוהבים! מלאו לבכם באהבה דורון.

*g99

New member
blue,שרון:

אני כ``כ שמחה לקרא את השירשורים המדהימים שלכם. איזו כימיה! כמה כיף לדעת שיש פרטנר כזה/ו שאפשר לחלוק רגעים אינטימים וקסומים אלו. תמשיכו ליפות את הפורום הזה. איזה כבוד גדול יש לנו!!! אתם מדהימים!!!!!!!!

קספר

New member
בלו שרון...

אני מסכים עם G99...;-) אבל יש לי שאלה ? האם יש סיכוי לממש את אותה כימיה ? קספר

למעלה