לך,

לך,

נדוש לכתוב נדוש להגיד נדוש ,, כי הכל כבר עברנו,, אבל נדמה כי די,, מיצינו אני לפחות מרגישה כי די,, אין בי כוחות למשחקים היומיומים האלו לקנאה שמטריפה אותי לרצון שלי העצום לפגוש בך לשוחח איתך לעמוד מולך להיות איתך,, ולהתקל בסירוב שלך פעם אחר פעם,, נדמה כי די החלום לא היה כלום הוא בא מאיפשהו מהמקום הכי טהור,, מהתת מודע ממקום שבו המחשבות חושבות איך שבא להן בלי לסלף פרטים בלי לחשוב ,, 4 או 5 חמישה חודשים שאנחנו יחד אהבה מטריפה של שכרון חושים ווידויים,, מילים, אהבות,לילות שלמים מול מסך,, אהבה שמלווה אותי בכל צעד שלי במהלך היום אהבה שמלווה אותי בכל מה שאני עוברת לטוב ולרע ויחד עם זאת ריקנות איומה הרצון שלי לחבק אותך לא קיים אצלך הרצון שלי להיות לצידך לא קיים אצלך אולי לא הבנת לא מדובר בהכלללללללללל מדובר ב- מה שנרצה אתה ואני אך,, צר לי יקירי,, אתה כנראה לא רוצה,, מזה חודש וחצי עברו מאז היום שני הנורא ההוא,, הבטחת ליזום שיחה מתי ????? גם לשיחות צריך מועד קבוע מראש ? אמרת ניפגש מתי ? אין בי כוחות יותר אין בי רצון יותר לחכות רציתי אותך קצת ממך או הכל ממך רציתי לראות אותך להגשים איתך ,,,את כל אותן חלומות שעליהן שוחחנו אבל לא,, אני כבר לא אהיה שם,,, נסיך שלי בלבן,, דמעות לי בעינים,, הולכת ממך אוהבת אותך מחפשת את הטוב שלי,, לצערי,,,הוא לא לצידך,, היה שלום מתוק שלי,, תחסר לי בטירוף,,, עייפתי,, ולסיום רק אומר,, תמיד אבל תמיד תהיה מלך העולם שלי,,, !

kokula79

New member
אולי...../images/Emo14.gif

זה בטח לא נחמה לא בשבילי ולא בשבילך - אבל זה כל כך מוכר, כל כך אמיתי ויחד עם זאת בלתי נתפס כל פעם מחדש.... למה אהבה לא יכולה להיות פשוטה? למה כשאת אוהבת והוא אוהב זה לא מספיק? למה כשאת הנסיכה שלו והוא המלך שלך האהבה לא הופכת לממלכה קסומה? אין לי תשובות, מקווה בכל ליבי שיהיו לך הכוחות להילחם על אהבתך, או בעצם מאחלת לך שתמצאי את הטוב שלך קודם כל לצידך לפני שאת מוצאת את הטוב שלך באחר......והכי הכי חשוב, מאחלת לך שהדמעות יהיו של אושר.... אולי זה רק חלום, אולי...

אוליב שלי..

את ואני יודעים שטרם מיצינו הכל.. אני אוהב אותך נסיכה יפה שלי..אנחנו כל הזמן אומרים אחד לשנייה.. את/ה רק שלי..אנחנו נהיה ביחד לנצח..כמה שרק נרצה..וממי, אנחנו עדיין רוצים, הרצון הזה שלהיות ביחד לא נגמר..אנחנו רק בהתחלה..אוהבים בטירוף.. חושבים..מתגעגעים.. אז לאותן חלומות שעליהן שוחחנו..את תהיי, ביחד איתי..אנחנו נהיה- ביחד.. אני אוהב אותך נסיכה יפה שלי.. "אל תעזבני את המלאך שלי" אנחנו עכשיו אחרי שיחה שבה שבנו להיות ביחד.. אנחנו ביחד ממי שלי.. וזה יימשך עוד הרבה זמן.. ככה זה ששני אנשים אוהבים..הם צריכים להיות ביחד אני הנסיך בלבן שלך..מלך העולם שלך..מלאך שלך אני רק ש-ל-ך!!! יפה שלי..אני חוזר אלייך.. התגעגעתי אלייך בטירוף..צריך להסניף אותך שלך לנצח אני.

נסיך שלי,,

קראתי אותך הדמעות חונקות אותי האהבה מטריפה אותי אני מרגישה שלך אני רוצה להיות שלך אני אוהבת אותך כמו שהרבה זמן לא אהבתי לראות אותך זמין כל ערב והחיוך מיד עולה כשאני עצובה מחפשת אותך כשאני אוהבת מיד באה אליך יפה שלי,, נסיך שלי בלבן אחרי שיחה שהיתה לנו אחרי שהבטחת לקחת דברים ויוזמה מאד מקווה שאנחנו לא נכנסים לעוד פרק בסיפור הישן,, מקוה שהיום נתקבלו החלטות מקווה שאתה מבין שאנחנו צריכים להיות יחד ולא בנפרד מחכה לך ליוזמה שלך שתגיד לי,, מתי היום הגדול שלך ושלי,, מתיייייייייייייייי,,,,??????? אוהבת אותך מלך העולם שלי אוהבת אותך בטירוף שלי, הנסיכה שלך

למעלה