לך.....

לך.....

ידך עוברת על גופי ואני מתפתלת מהנאה היא נוגעת בכל מקום .. והלשון שלך..בעקבותיה תחושת עונג מציפה אותי.. קולותינו מיתמזגים לנשימות ונשיפות לוחש לי באוזן ואני נמסה... ידך חולפת על אחוריי..מצמיד אותי אליך.. גופך החסון בגופי הענוג.. שרים את שיר האהבה יחד והקצב תואם שפתיך מניח על פי ומלקק בעדינות נשיקות חמות נשיקות לוהטות חודרים אל העונג יחד

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחחח אתם גדולים... :) ענקיים... פשוט קרעתם אותי מצחוק... :) תמשיכו כך... ליאת.

מישתדלת

להיות עדינה אחרת הייתי קורעת ת`מסך ואז........ מממממ....... מישהו היה מוחק לי ת`הודעה או ש..... חחחחחחחחח

tairon

New member
בחיי שזה לא יהיהאני מרקי אמר בפורום אחר שזה יד של אלוהים

חחחח במחשבה שניה.......

אם אני הרגשתי שם בשמיים לשעה שעתייים אולי זו יד אלוהים באמת..... ואו טושלי אתה ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tairon

New member
שיואו בסוף יתברר שאני הוא אלוהים? יא יא בראשית ברא ..

אלוהים את השמים ואת הארץ ואוח היבא עלינו נשים במיוחד אחת וואי הבאתי חוצנית לעצמי

הם נפגשו שוב.....

שוב עם הקסקט יושב לו שם במרומים עם המכנס שגדול עליו בכמה מספרים וחולצת טי ענקית והכובע.. הפוך . והכומר שם יושב מולו והם באמצע ויכוח ...נו ראית? אני מסתדר טוב לא?? אומר לו הכומר- הרי יעדתי אותך לתפקיד עונה לו המתוק- טוב אני משתדל לא כולם באים עם וידוי אבל זה בסדר.. מיתחת למילים בין שורה לשורה יש פה ושם וידוי עונה לו הכומר - יישר כח איש!!! וכולנו אחריו אמן ואמן

tairon

New member
ויאמר אלוהים...ויהי חושך מסך יורד וחליאלבאפלה על

מה שהולך שם בחושך יו

אולוהיםםםםםם

רק אל תדליק נרות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי אני פוחדת בחושך טושלי תחבק אותי חזק חזק......... מממממממ....... (עבדתי עליך)

יא שששש. מרקוש ישן לא לצחוק בקול

בוא נהיה שקטים למרות שזה קשה ולמרות שכשזה קשה זה הכי טוב לא?? וחכה חכה אני עובדת עליך..... תעבוד עלי גם.. פליזזזזזזזז

tairon

New member
לא לזוז......אני בחפירה ממממממממממממממממ משו משו יאמי

אני עובד שעות נוספות ואחחח איזה שכר יש לי אני מתעופף יחד איתך משייט טיל קרקע אוויר

יו מתוק אני חייבת לזוז

אני נהנית יותר כשאני בתזוזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

hobbit

New member
תשמעי .......תראי.........

אם להודות על האמת הייתי בטוח שאת האחת והיחידה שיכולה לעורר אותי ככה השארתי הרחק מאחורי(וזה סיפור אחר לחלוטין). אבל ישר כוח ואני רק מקווה שזה על אמת. בהצלחה וכן ירבו כמוך (אני רק מקווה שאני לא מדבר עם ילדה בת 16 שמפנטזת) לא נורא בכל מקרה כל הכבוד .......וחבל שאת תפוסה!! אחרת ......השמיים הם הגבול............ יום נפלא (ואחרי לילה שכזה לא יכול להיות אחרת).

tairon

New member
הוביט אחי המילאומניק ליממה..

היא לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה... והיא נשמה ענקית עם נשמה של ילדונת בפנים וזה כל היופי אחי שלא יקרעו אותך שמור על עצמך טאי

חן חן הוביט..

כל ילדה מפנטזת גם בגיל 40 וב-50 וכן השמיים הם הגבול פנטוז לא בא במקום ....

למעלה