לך

לא רוצה

New member
לך

לא יודעת מה אני רוצה לכתוב עכשיו, אני רק יודעת שאני חייבת, חייבת לפרוק הכל החוצה. אתה נמצא בנשמתי עמוק מדי, זה כבר מפחיד אותי, אני יכולה לחוש אותך, לדעת בדיוק איך אתה מרגיש, ומה אתה מרגיש, בלי שתדבר אפילו. אתה נמצא אצלי בנפש ברובד עמוק כל כך שאני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה, אני לא יכולה להפסיק לחשוב, אני לא יכולה להפסיק לחוש, זה כל כך מפחיד אותי, איך מישהוא יכול להכנס כל כך עמוק? אני מקווה מאוד שלא תקרא את ההודעה הזאת, וגם אם תקרא אני מקווה שלא תבין שזה עליך, אתה בחור רגיש אני יודעת, ומעניין אותי לדעת אם תקרא את ההודעה הזאת האם תדע שהיא עליך? אני כמעט משוכנעת שתרגיש שכל מילה כאן כתובה עליך, האם תעיז לשאול? ואם תשאל האם אני אעיז להגיד את האמת? המצב הזה כל כך לא מוכר לי לא יודעת מה לעשות להתנתק? לא יכולה להמשיך? קשה מה עושים????????????????????

ליאתוש

New member
ללא רוצה

אם את זקוקה לאוזן אני מוכנה להקשיב לך אם את זקוקה לחיבוק אני מחבקת אותך אם את זקוקה לכתף אני נותנת לך כתף שלך מהלב ליאתוש

לורה..

New member
ללא רוצה....- עיצה

המצב הזה של הבילבול בגלל אדם בעצם זר מאד מוכר,לי לא זר, גם אני איתו משוחחת ,יום יום -אותה שעה גם אני כמוך אליו מכורה, אבל ההתמכרות לא פוגעת באהובים היא לא נוגעת, גם אני כמוך , בתחילה הרגשתי פחד, אך יחד עם זאת תחושה קלה של נחת, מצאתי לי ידיד והבלבול לא לתמיד, גם אני כמוך הססתי אם להתנתק אבל כאב לי ממנו להיפרד וההוא למעלה עבורי עד, כמה התלבטויות,כמה מחשבות האם זה טוב כך להיות...? אם קשה לך,יקירה... תעשי פסק זמן קטן ואז תדעי מה הקשר לך נתן, אם זה גורם לך לטוב בלב ולא לכאב, אז תהני... כך עושה אני, אם זה גורם לך בלב לכאב, אולי בעצם עדיף לא כך להיות אבל במילותייך מסתתרות משמעויות אחרות... אני מרגישה מעט כמוך לגביו, דרך אגב. אבל לא אוותר עליו רק אם יכאב... יכאב לי יותר על ידיד כזה לוותר... גם אני,מוכנה לתת לך עיצה אם את רוצה, אבל חשוב שתזכרי:שבכל מקום יש פירצה שלצאת ממנה אפשר אם את רוצה... אל תטרידי את עצמך יותר מדי במחשבות כי הם בליבך ידליקו להבות... שיהיה לך אחלה סוף שבוע לורה

לכי עם תחושת הלב

אל תפחדי אישה יקרה הקשיבי לצלילי ליבך אהבה היא דבר יקר תלכי איתה ותמצאי את אושרך אבל שתדעי באהבה טמון כאב ובכאב טמון צער ובצער טמון יאוש וביאוש טמונה תקווה לאהבה היי חזקה בכל אשר תלכי לא לכל אחד או חת יש את ההזדמנות לאהוב ולהיות נאהב

אלו עניינים שבלב

מה עניין שכל לכאן אם היה שכל בככל אולי לא היינו מתחילים עם הדברים שבלב

עצמאות

New member
לך......

מזדהה עם כל מילה שלך. אי אפשר להאמין כמה מישהו יכול להיכנס לך לתוך הנשמה..... וכמה זה קשה יותר כשזה נגמר. וכל החלטה היא קשה. עצמאות.

לך

קראתי ספר מעניין וזה בערך תקציר התקציר שלו: מי שצוחק חושש, שמא יראה כטיפש. אז מה הטיפשים נהנים מן החיים. מי שבוכה מסתכן, יגידו עליו רגשן מסכן. הזלת דמעות, לחץ פורקות. מי שמושיט ידו לעזרה, מסתכן במעורבות ממש צרה. אם בחיים אתה מאוהב, תרצה להיות מעורב. החושף רגשותיו ברבים, מסתכן, מה יאמרו עליו אחרים. מה יש לי לגלות מלבד רגשות? מי שמגלה את חלומותיו ודעותיו לחברים, מסתכן שיחשבו עליו הו כמה תמים. מה אני תמים? נכון, ואמרו עלי דברים יותר רעים. מי שמקווה מסתכן ביאוש, מי שמנסה מסתכן בכישלון חרוץ. הפחד מכישלון משתק, כדאי אותו לפרק. אם לא אעיז ואסתכן אהיה כל חיי מסכן.

למעלה