לך

סיגרינ

New member
לך

"דבר אלי מילים פשוטות כמו שהיינו פעם כשעוד כתבת מכתבים של אהבה כמו שהיית מחבק נשאר איתי ולא בורח היית בא מביא לי פרח דבר אלי מילים פשוטות כמו שהיינו פעם שעוד היית מסתכל עלי נרדמת לצידך כמו שהיית דואג אם תמיד אהיה שלך פעם היינו מדברים מעט היינו מדברים בשקט מדברים לאט היית מסתכל לי בעיניים שדיברתי איתך פעם היינו מדברים מעט היינו מדברים בשקט מדברים לאט היית מסתכל לי בעיניים שדיברתי איתך דבר אלי מילים פשוטות כמו שהיינו פעם כשעוד היית מסתכל עלי נרדמת לצידך כמו שהיית דואג אם תמיד אהיה שלך פעם היינו מדברים מעט... תחבק אותי חזק ואל תרפה ימים קשים עוברים אני נופלת מהכובד על כתפיו אני נופלת מהכובד על כתפיו פעם היינו מדברים מעט..."
ליבי מתמלא עצב כשאני חושב עליך. ועלי. ועלינו. ולאן הגענו. וכמה שכאב לי כשאמרתי ´ביי´ אחרון. עדיין דואג, ומכבד, והכל הכל הכל. אבל יותר מכל אוהב. סיגרינ.

resputin

New member
../images/Emo7.gif

עצוב לי. אני קראתי את זה וזולגות לי דמעות בעיניים. אני אוהב אותך, פשוט אוהב אותך- אבל אתה חייב להבין, שזה לא היה "סתם ככה", זה ממש פגע בי, זה ממש מוטט אותי, זה עדיין כואב, דואב. אני לא יודע מה לומר לך.. אני יודע מה אתה מרגיש, אני יודע שקשה לך להביע.. אבל אני חייב כזאת הבעה. אם אין את ההבעה הזאת... אני שוב מרגיש ריק. אתה יודע עליי המון. דברים שלא יצא לי לדבר עם אף אחד מלבדך, ואתה יקר לי, והמצב הזה לא אידיאלי, ואני לא רוצה אותך רחוק, אבל אתה יודע כמה שאני שברירי כשזה קשור אלייך, שאתה יודע בדיוק איפה לתת לי את המכה הקטנה, בסדק, בריק, ולראות אותי נופל. אני לא יודע מה לומר לך.. אני פשוט רוצה אותך איתי. אני רוצה אותך לידי, אני רוצה שתהיה שם בשבילי, אבל אל תסיט מבט, אל תשקוט ותספור את המילים, אל תביא חיבוק רופף ותעלם. אם אתה יכול לתת לי, את מה שאני רוצה, תיתן. אם נתת את מאוד מאודך, ואין בך יותר לתת, אל תצטער, פשוט הגד לי. דרכינו לא יפרדו, אני עדיין רוצה אותך ברקע, משמש לי כתפקיד, לעזר, כאוהב, כתומך. אני אוהב אותך.המון.

סיגרינ

New member
אמשיך ואומר

"אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג שיגיע, יחבק אותי ככה, כמו שאתה מגיע כשתלך לשמש אצא, בשדה המוזהב, בוקר וערב, ירח יאיר את פני שחולמות כל היום רק עליך וכשתבוא תישא אותי בשתי ידיך, משדה לנהר, תרחוץ את פני ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע" יש בו משהו, בעידן רייכל. בכתיבה שלו. בביצועים שלו. הוא כותב את מה שאני רוצה להגיד ואין לי כוחות. הוא מלחין את מה שבליבי, ולי אין יכולת לבטא (רק, כאילו, בלי הקטע של השמלה וכל אלו... כמובן). ילד שלי... אני לא בטוח שאני יכול לתת לך את כל מה שאתה רוצה. אבל אני יכול לתת לך את המקסימום מעצמי. זה גם משהו, וזה המון בשבילי. לתת לך, זה הכל בשבילי. "דבר אלי מילים פשוטות..." רק דבר כבר.

resputin

New member
אני אדבר.

אומנם לא עכשיו, קצת מאוחר. אבל אני מבטיח, שאני אנסה מחר. אני חושב עלייך, חושב ומתגעגע. אוהב, ומתגעגע. מתגעגע. Fool enough to almost be it Cool enough to not quite see it Doomed. Take a pocket full of sorrow and run away with me tomorrow june we´ll try to ease the pain, but somehow we´ll feel the same well, no one knows where our secrets go.

למעלה