לך....

nuritpm

New member
בא לי לבכות!!!

לא אוסיף עוד: את מקסימה... יש בך כל כך הרבה... בהצלחה וכו', כולן כבר אמרו את מה שצריך היה להגיד. רק אומר שהחיים האילה הם לימוד אחד גדול, כמה אומץ אנו נדרשות לגייס כדי שהכל יהייה אפשרי. מבינה, מזדהה, מרגישה איתך... את מרגשת בעומק הרגישות שלך, קחי את זה למקומות טובים. אוהבת חיבוקים (את יודעת, מהטובים האילה...) נורית

רק לא לבכות!!!

תודה נורית, יודעת שהכל אפשרי - רק לפעמים שוכחת את זה במציאות שמופיעה ומזכירה. הימים האחרונים לקחו אותי למקום של אכזבה וכישלון, אבל מהמקום הזה צומח רק טוב, יש רגעים שהם יותר קשים, אבל אז מילה מחזקת, חיבוק (מהטובים האלה), הקשבה ומפגש עם אנשים מדהימים, עושים את ההבדל, והאשה שדואגת להציף אותי בחיבוקים ותמיכה. אין ספק שכל זה מאפשר לצמוח מחדש. שמחה על הדרך, לומדת המון, מאוד מאושרת להיות בין חברות :) אוהבת המון ומחבקת חזק

טורטיתת

New member
ממש יפה מיוחד, אומר הרבה מראה הרבה.

מבולבלת, ה-♥ שלך, והגוף שלך התחברו וחיברו מילים שמרגשות מאוד. ממש יפה מיוחד, אומר הרבה מראה הרבה. לפעמיים אנחנו לא יודעים להבין / להרגיש ממש חזק חזק את מי שמולנו, וזה קורה רק כאשר אנחנו (לדעתי) נמצאים בשלבים בתקופות כאלה ואחרות בחיים. ומה שקראתי בין המילים והשורות את נמצאת בתקופה כזו או אחרת , והאישה שאיתך תומכת מחבקת - היא שם בשבילך. ואם זאת לא אהבה אז "מה זאת אהבה מה היא מבקשת..." שתמשיכו לתמוך.. לאהוב... להיות... לשמור על אהבה ללא תנאי ללא גבולות. רונית.

טורתיתת

תודה לך יקרה, מילים מקסימות! צודקת לגמרי בכל מילה, מעריכה את כל הדברים הטובים שנמצאים מסביבי, וזה כולל כמובן את האשה שאיתי אבל בהחלט גם את החברות שגורמות להכל להיות קל יותר. לילה טוב

למעלה