לך....

פאמקי

New member
אה, תודה לאלה...../images/Emo189.gif../images/Emo57.gif

הכאב לא קשור לאהבה שלנו, לפחות לא הפעם (השדים נחים להם). תודה על החיבוק, יקירתי.

טלטל

מחבקת
חזרה, תודה

טלטל יקרה

כנראה שלחץ בעבודה הוא משהו שמאפיין את התקופה הזאת, הקושי העיקרי שכתבתי עליו היה משהו שקרה לי בעבודה. ומייק היתה לצידי ועוד בנות בפורום חיזקו והקשיבו, ממש מחמם את הלב. ביננו הכל ממש מצויין אל תדאגי. גם אני אוהבת אותך מאוד, ומרגישה צורך שכולן ידעו, מקווה ש"תראי" את עצמך קצת יותר...נרשם לך חיסור :)

לך....

כבר ימים שאני ככה, מודאגת, חוששת, לא כל כך מוצאת את עצמי, לעיתים חסרת סבלנות, יש ימים שרוצה להיכנס למיטה ולא לצאת, מנסה להרים את עצמי, כל כך מותשת, כל כך כואבת... גם הדבר שאני כל כך אוהבת לעשות, גם הביטחון שהיה לי - עזב אותי. ואת.... עומדת לידי, תומכת, מקשיבה, לפעמים מזדהה ונחלשת כמוני, ובאחת מתחזקת כשרואה אותי (ואומרת "את התרופה שלי"), רוצה שתדעי שאני משתדלת לא ליפול, ובמקום להרשות לעצמי לשקוע אל הכאב, אני מנסה לא רק לצוף, אלא גם ללמוד לשחות, לגעת בדברים שתמיד חששתי מפניהם, ובטוחה שמכאן רק אצמח, רק סבלנות..... (אין לי הרבה מזה) תודה לך אשה מדהימה שלי, תודה שאת נמצאת לידי, מכילה ומקבלת גם את השעות הקשות שלי, גם את זה שאני מותשת ונרדמת כל יום מוקדם לצידך, תודה שאת רואה בי את כל הטוב שלא תמיד כולם רואים. אני אוהבת אותך!

kivsadoingmee

New member
מבולבלת...

תמיד טוב שיש מישהי שאוהבת לידינו- זה גורם לדברים להראות הרבה יותר קטנים ממה שהם אני מקווה שתצלחנה להרים אחת את השניה וביחד לצמוח ולגדול ולהתחזק ולראות את החיובי שבכל דבר!!! ממה שהספקתי להכיר... יש בך הרבה טוב! (מקווה שאת עצמך רואה זאת בך) אז מאחלת לך ימים נפלאים ... והכי חשוב תשמרי על עצמך ועל אהובתך!!! ממני הכבשה

כבשה...

תודה על המילים! מקסים מה שכתבת. את צודקת בהחלט, דברים נראים הרבה יותר קטנים כשהיא לידי, אתמול היה לי יום הפוך, ואיך שנסעתי לקחת אותה מהעבודה זה השתנה. יודעת שהימים האלה יביאו רק טוב בסופו של דבר.... שיהיה לך יום נפלא. GOOD LUCK TODAY!

kivsadoingmee

New member
thank you !!!

מקווה שלא יכתשו אותי עם שאלות חחחחחחחח סתם יהיה בסדר מאי אינגליש איז גוד!

kivsadoingmee

New member
בוקר אור...

עבר טוב... הכי חשוב שעבר... חחחחחחחח תודה על המחשבה...:)

מיטל225

New member
אין מילים....

את מקסימה... אתן מדהימות יחד... מאחלת לך יקרתי, שתלמדי לשחות ותזכי בסבלנות, כי אני בטוחה שאחרי תהליך תגיעי למקום השלם שלך עם האשה המקסימה שלך! חייבת לציין שגם אני רואה בך את הטוב, למען האמת, עד עכשיו ראיתי רק טוב
אוהבת את שתיכן המון המון

פאמקי

New member
אשה אהובה שלי!

קראתי את המסר דרך המייל בעבודה. הצלחת לרגש אותי עד דמעות. אני אחרי יום ארוך ומלא ריגושים, והמכתב הזה, הוא חלק ענק ממנו. אני כל כך יודעת... כל כך רואה! רואה את ההשתדלות, רואה את המאבק שלך עם הכאב והקושי, רואה כמה את משתפת, צועדת יחד איתי ולא מתעקשת על ה'לבד', רואה את הרצון 'לחיות' ולא רק 'לשרוד'... ולא, לא 'תצמחי', את צומחת! ובשבילך אהובתי... יש לי המון סבלנות (על אף שהיא לא תמיד סייעה לנו
). אז כן, אהובה, את התרופה שלי, וכל כך שמחה על כל מה שאנו חולקות יחד.
אוהבת אותך עד-בלי-די!

אוססונה

New member
לפאמקי וסתם....)))

בוקר טוב! איזה יופי, להתעורר מול "אהבה" בפורום....בהצלחה. כמאוהבת ונאהבת, אין כמו "אהבה", התרופה לכל "מכה".... באהבה, ממני ומריקי...

למעלה