לך.

נגה...

New member
לך.

שנה מאותו יום, אותו ערב עליז ומלא שמחה. שנה שבה זהרו בתקווה, כל צבעי הקשת במנסרה. "נותר לי כל כך מעט זמן להיות איתו", אמרת.... וכבר לא יודעת מה לומר לך יותר כי המילים אינן. נגה.

סו

New member
מילים

ללקט לך כמה נגיוש שתעבירי הלאה? מואה קטנה

טאקילה~*

New member
מילים...

עם המון משמעות.. מילים חודרות גם כשלא ממש ברור לאן הן מכוונות.. מה שבטוח מילים לא רק מילים...נוגות ונוגעות.... נגה מלאן נשיקות...מלאן.

עצוב

כשהמילים אינן אלו לפעמים המילים הכי הכי שיש

The ofer

New member
מילים של ברדקיסטית...מהלב שלי

There are things for which silence is best Not because there is nothing to say But because some things are too deep for words ברדקיסטית...מקווה שלא יהיה אכפת לך...

לפני ששומם...

סופסוף ים הבית שלנו נוסטרום מארה השמש בענן בא לכתוב לך בקוד הישן: "להב כסף פולש בעדנת האור חלומות רכסים מתכסים בכפור" אלהים אולי אין אבל שמש יש ושמיים ובעודה ביפעתה לפני שעת החרטה לפני ששומם לפני שריק לפני ששומם וריק הים |נתן יונתן - 1973| זה בערך, מה שרציתי לומר.
סקסופון

מו שיקו

New member
לנגה

דווקא לא מזמן ממש היום,מקודם, דיברנו על משקל המילים שלא היו יכולות להיאמר והנה זה בא שוב...

צוחקת...

New member
נגנג

עם קומץ שמיים ביד הייתי עובר את חיי. הייתי חוצה את הים ברגלי עם קומץ שמיים ביד. א. חלפי

מתוקית.

New member
נגה..

היכן שיש חושך יהיה עוד אור היכן שיש כאב תהייה שמחה ומתוך החולשה היא תצמח חזקה יותר מתוך שיר של סלין דיון בשינוי קל
ג´ול ועוד משו במסרים

למעלה