לך

קסומה

New member
לך../images/Emo23.gif

אם אני שותקת, זה לא אומר שאני לא אוהבת. אם אני אוהבת, זה לא אומר שמותר לך הכל. ואם לא מותר לך הכל, אז תתחיל להתחשב. ואם תתחשב, השתיקה תהפוך לשיחה, האהבה תבוא לידי ביטוי, והכל יבוא על מקומו בשלום... כרוניקה של כעס..........................

מרי-לו

New member
כשאת שותקת

כשאת שותקת אני אבוד מסתובב חסר אונים לא מבין מה הטעות מתבלבל בין הזמנים כשאת שותקת אני נודד בין דרכים ללא מוצא ומרגיש כל כך בודד לו רק ידעתי מה את רוצה לכן הייתי מעדיף שתדברי או תצעקי שתלחשי או תצחקי שתגערי או שתבכי רק שלא תשתקי רק שלא תשתקי כשאת שותקת אני מקשיב לבדידות המעיקה כל כך הרבה קולות מרים מתערבלים בתוך שתיקה כשתשתקי שוב אני אשתוק אתבונן בך עוד שעות לו רק יכולתי רק למחוק משתי עינייך את הדמעות... (שלומי שבת) כי איך כתבה כאן נישנוש לפני כמה ימים... באהבה עושים הכל אבל לא שותקים
ערב קסום לך קסומית

לך,,,

אם תכעסי,, ותדרשי,, את עצמך לא תביעי,, אותו לא תביני,, לא הכל מותר,, ובטח לא לך,, אז נשב לנו מחר,, ונדבר עלי ועלייך,,, קסומית,, בהצלחה !!!!

בגלל.........

בגלל…. הכעס בגלל… מה שיכול היה להיות…. בגלל… מה שיכולת לעשות… בגלל… כל הרגעים שאין לנו… בגלל ….. כל הרגעים שאותם נפסיד… בגלל… המרחק , וחוסר היכולת לצמצם אותו… בגלל…. שכל כך רוצה בשבילך…. אולי יותר ממה שרוצה בשביל עצמך…. בגלל….. שרוצה בשבילי יותר ממך….. בגלל… מה שהיה צריך להיות…..ונאלצתי לוותר עליו… בגלל מיליון ואחד סיבות שלא יהיו "נכונות"… ועוד בגלל…… ובגלל…… ובגלל זה גם…. הכעס שהיה בי ..ועדיין איתי….. ואולי …בגלל שמשהו מנסה לבלבל אותנו… ואולי לא מצאתי עדיין את הסיבה ….. רק את הכעס….

למעלה