אם אני שותקת, זה לא אומר שאני לא אוהבת. אם אני אוהבת, זה לא אומר שמותר לך הכל. ואם לא מותר לך הכל, אז תתחיל להתחשב. ואם תתחשב, השתיקה תהפוך לשיחה, האהבה תבוא לידי ביטוי, והכל יבוא על מקומו בשלום... כרוניקה של כעס..........................
כשאת שותקת אני אבוד מסתובב חסר אונים לא מבין מה הטעות מתבלבל בין הזמנים כשאת שותקת אני נודד בין דרכים ללא מוצא ומרגיש כל כך בודד לו רק ידעתי מה את רוצה לכן הייתי מעדיף שתדברי או תצעקי שתלחשי או תצחקי שתגערי או שתבכי רק שלא תשתקי רק שלא תשתקי כשאת שותקת אני מקשיב לבדידות המעיקה כל כך הרבה קולות מרים מתערבלים בתוך שתיקה כשתשתקי שוב אני אשתוק אתבונן בך עוד שעות לו רק יכולתי רק למחוק משתי עינייך את הדמעות... (שלומי שבת) כי איך כתבה כאן נישנוש לפני כמה ימים... באהבה עושים הכל אבל לא שותקים
בגלל…. הכעס בגלל… מה שיכול היה להיות…. בגלל… מה שיכולת לעשות… בגלל… כל הרגעים שאין לנו… בגלל ….. כל הרגעים שאותם נפסיד… בגלל… המרחק , וחוסר היכולת לצמצם אותו… בגלל…. שכל כך רוצה בשבילך…. אולי יותר ממה שרוצה בשביל עצמך…. בגלל….. שרוצה בשבילי יותר ממך….. בגלל… מה שהיה צריך להיות…..ונאלצתי לוותר עליו… בגלל מיליון ואחד סיבות שלא יהיו "נכונות"… ועוד בגלל…… ובגלל…… ובגלל זה גם…. הכעס שהיה בי ..ועדיין איתי….. ואולי …בגלל שמשהו מנסה לבלבל אותנו… ואולי לא מצאתי עדיין את הסיבה ….. רק את הכעס….