לך.....

לך......./images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

כבר ימים מסתובבת לא שקטה הריח שלך עוד ניכר באפי רציתי לדעת אותך לראותך וראיתי... מגרגרת ללא סוף מילות אהבה מאותו רגע - חושבת עליך ללא הפסקה במיוחד על אותה פגישה נעימה ומרתקת לשמה... עמוסה במחשבות והירהורים ולא מצליחה את הכל להפנים לפעמים לא יודעים מה מסתתר מאחורי המילים קראת את שכתבתי בשקיקה ואמרת חכי את עוד תדעי אותי מסתירה בשקיקה את פנינת תשוקתי אליך כמו פנינה בתוך צדף כמו בין גלים גבוהים פוסעת וחרדה למחר מה הוא צופה לנו..לי לפחות תמיד תהיה לי כאן בעולם הזה- קרן אור שמפלחת ושמש שזורחת שקולך נשמע תמיד ברקע זרמי חשמל עוברים בכל עצבי ונשמתי מתחילה לרחף ושנינו יוצאים במחול מיוחד למשמע רעם המנגינה מנגינתנו המיוחדת במינה מה שעומד ביננו חוט שערה עדינה ואולי חטא נורא אבל כוח התשוקה זר לעולם לא יבין אותה רק מבטים ומשק שפתים והלהט שעולה וגובר וההרגשה שזה עומד להתפרץ.. שיר מתנגן לו ברקע שכותבת לך מילים אילו כותבת שורה ומוחקת שתים מבולבלת מאוד... מנסה להעצר אבל לא יכולה השרב מהטל בי או חום גופי שגואה מגעגועי...
זורמת עם רגשותי ....

הסיפור שלנו...../images/Emo23.gif

לא ידעתי עליך דבר - ביקשתי שאני ואתה נהיה נווה מדבר להרוות שיממון ושיגרה שנשחקה את הטוב עוד לא טעמנו... במשעולי הזמן זרמנו יחדיו רק אלוהים כסה עלינו משכב חום גופנו הפך לאחד ומיוחד ואז הכל המאבק של המוח והלב כל אחד מהם תפס חיים משלו מי יפסיד מי ינצח? כל אחד משניהם ניסה לגרום לנו לפעול על פי רצוננו לרגעים הקשבנו לשניהם.. אבל הבטחת שתהיה כאן לצידי בכל שעה בכל דקה שאזדקק לחומך לי קסמתה במילותיך פחדתי בהתחלה לא ידעתי מה יהיה כה נורא לצאת למסע אהבה אסורה... כמכושפת עקבתי תמיד אחרי מגעך ניגנת במשעולי גופי שירה ארכאית אצבועתיך בי גילו לאיטן המסה רגעית השבת את חדוות נעורי חזרה.. ומאותה פעם ראשונה שלנו פתחת שערי תשוקה כלואה תאווה שהיתה תבועה בי כתבערה לא מרוסנת לא אכלתי לא שתיתי לא ישנתי כמו שצריך את שנתי רק אותך ראיתי במוחי אחרי שהשתלטת על ליבי איך אוכל לחזור לאחור..איך אוכל להשאר רק עם זיכרון? כמו נוצה לבנה שהדיו עוד נוטף ממנה ללא הפסקה כותבת פה מילה במילה כי אתה בדמי בתוך מוחי פורטת על הדף את מנגינת התשוקה הערגה לך.. שוב התשוקה חדרה לי לנשמה בתנועה מתמשכת בלי פינת עצירה בלי סימן אזהרה כבשתה אותי רק הבהובי מילותיך יראו את סופה של אותה אהבה ואני יושבת פה ותמהה מתי יגיע הסוף הנורא האם לתשוקה הזו תשאר אותה ערגה כמו בהתחלה.. כולי קשורה פה קפואה מחכה לך..ממתינה לסימן.. אתה כן אתה...חדרת פנימה עמוק לנשמה...

טוף...אחרון חביב...../images/Emo9.gif

וזזה למספרה{אופססססס} יום שיפוצים...
ושוב זה משהו בשביל ~ ~
~ ~ ביי הייתי

גיוRא

New member
רק רגע אחד?..........קחי.....

עבר.......... חחח תגידי .....דרדסונת... את כותבת לבד... כאילו אפ´חד לא עוזר לך...? כל כך הרבה ולא כואבת לך היד?

פנים רבות לאהבה...

אשכב לבדי במיטה הגדולה הקרה עת האיש שאהב אותי עזב לא מבינה ולא יודעת איך זה ולמה? הדמעות מציפות וחונקות ועולות והעולם ממשיך בשלו לא עצר מלכת ולו לדקת דומיה ואני פה בוכיה איך זה יכול להיות האם זה אותו אחד לו החלטתי להתמסר נפשי השתוקקה, חיוכי רעב לו הן הבטחת לי שלא תפגע בי נשבעת שאותי תלמד ותאהב ועתה שוכבת לי במיטה הגדולה הקרה ומבטיחה לא לשמוע יותר מילות אהבה יודעת שאשתוקק לאותו ליטוף לאותו חיוך אבל תקופת קדרות מחכה לי ממש פה ממתינה עייפתי כל כך מדרך האכזבות מדרך האהבות השוברות.. ערב טוב...

מטביעה את יגוני פה..../images/Emo52.gif

הילתי נוגה מבטי נודד תקוותי נדמה בפחד מהבדידות מהדהד צבעים נבלעים ואינם החמימות קפאה כולי דממה גדולה מצב רוח עכור כולי פנויה לעצמי בדד בדד בדד מצטערת שוב..

גל ים..

New member
אפשר לשלוח לך חיבוק גדול??

אין לי מילים יפות ואין לי שפנים מהמגירות לשלוף ולהעניק לך עצה חכמה אך יש לי עבורך חיוך גדול שתפסיק לזלוג לה הדמעה.. אין לי מילים יפות גם לא קוסמת או פייה יש לי רק חיוך גדול אוכל להשאיל לך אותו בשמחה... ערב מקסים בובשית גל

יאצפן

New member
מטביעה../images/Emo117.gif

בובוש, תמיד פורחים הפרחים באביב, ומתי בא אביב. אחרי החורף, זה יגיע, עם אהבה חדשה ומטריפה, קבלי על בחשבון:

יגונך מובן....

אליךהאהבה השוכנת במיתרי במסתרי הערביים אל תקשי ליבך מאכזבה צופי גלי אור יום ערבלי מיחושים פארי נפלאותייך שירי את שירתך בהיכל מבטחך הטוב עוד יגיע אלייך האהבה המרחפת הלוך חזור תרה בין אוהבים נגני את מקצבייך כרבלי מישושים זוהרי בשלל צבעים דהרי לחדרי הלב במשכן אהובייך. אלייךהאהבה הנכספת לתת טרם יפציע שחר הדליקי ניצוץ השיבי פעימות לחיק אוהבים ובחיקי שכני לעד כי תשבעי לאהבה והיא תחזור במהרה

יאצפן

New member
לך../images/Emo117.gif

דרדוסה, מה אגיד, שווה לקרוא, ונהנה לקרוא, רק שאת מריצה אותי בפורומים שונים, אבל שווה,

יצפאן יקירי..נפגשים פה ושם..../images/Emo140.gif

זה הכייף...גם לי נחמד לראותך במקומות נחמדים .. ולך בובושית הרבה כוח..

לבובושית...../images/Emo140.gif

ליבה נשבר לרסיסים סימפונית אהבה נקטעה ממש שהחלה לזרום... לחישה קטנה רמה נשמעה אל תרפי יקרה נכון שהכל כל כך כואב אבל עוד תמצאי את התקווה עוד תמצאי את אותו אחד שיהיה תקווה חדשה ללבך שנחמד ונלכד ולאורו של ירח עוד תצאו במחול ולבך יפעם מחדש חזרה לאותו אתמול .. אכן יקרה יש אמת בחלומות יש אמת בלהאמין ולקוות אל תאמרי נואש לעולם הקשיבי ללבך שרוצה לפעום מחדש העת הגיעה לאהוב הצפייה תהיה שווה אל תאמרי נואש החלום יוגשם תמצאי את החלק השני תפרחי מחדש ושוב תאהבי..

../images/Emo29.gifבראשית...../images/Emo42.gif

בראשית חגו להם פרפרי אהבה באויר בראשית היו מבטים מהססים נכלמים בראשית היו היסוסים לא היינו בטוחים בראשית את ידך נתת בידי נתנת את אמונך בדרכי בראשית למדנו לאהוב למדנו לחלוק בראשית למדנו איך להיות יחד ולבד בראשית למדנו לגלות רצונות ... בראשית היו הרבה חלומות ויחד איתם נילוו התשוקות בראשית נברא האדם ולצידו האישה ובין שניהם נבראה אותה אהבה תשוקה וערגה מופלאה....

../images/Emo51.gif

געגוע ללילות עוטפים לשבור מרחק גומא ימים וארצות כמהה רוצה מתגעגעת מנסה לעקוד את אותן זיכרונות אך בלילות הן בי בדממה מביטות נחנקת כולי חבולה עד נימי הנשמה הפצועה הבודדה למה..למה תמיד לי זה קורה? תודה על החיבוקים אנשים...

בבוקר שכזה....../images/Emo25.gif

שהגשם את הנפש מנקה והרוח את הגוף מרטיטה יכולה לנשום יכולה להגיש כמו בחלום יכולה לגשת ולצעוק שאני רוצה אותך פההההההההההה כן פה לידי עם השוקו והפוך אשכב לי במיטה מחכה לצילצול שלך.. צלצל אהובי.. כולי שבויה שבוית אהבתך...
איזה בוקר...בוקר של אהבה...

גל ים..

New member
לא רוצה פוליטיקה....

למה לדבר על פוליטיקה במקום לעשות אהבה?? למה לדבר על עבר אם יש לנו את ההווה כאן מעבר לפינה... למה לדבר פוליטיקה?? כשבעצם הלב הומה מהבוקר הנפלא.. ואם תשאלי אותי מעדיפה ים שמש ואהבה.. ולא לראות מולי את דרעי נואם לאן נעלמה לו המדינה.. לא רוצה פוליטיקה גם לא סיפורי מעשייה לא רוצה שתספר לי שהיה לך נדודי שינה גם לא רוצה שתבוא ותגיד לי היי אז מה שלומך האם הכל נפלא?? כשרק מחשבה אחת מנפצת והולמת בראשי עד אימה.. לא רוצה פוליטיקה של דיבורים וסיפורי אגדה רוצה שתבוא ונשתה קפה במיטה הגדולה.. תספר לי כמה נעים מגע גופי בעורך ותמתיק איתי סוד ששייך רק לי ולך.. בוקר טוב לכולכם.. גל בוקר מקסים דניאל גל

דניאל..לא אני ריקי ..או דרדי../images/Emo13.gif

גלונת יקרה בוקר טוב.. למה לדבר באמת פוליטיקה בואי נדבר אהבה בואי נחרוז עד צאת הנשמה בואי נספר עד כמה הלב משתוקק בואי נספר איך הגוף עורג כל כך הרבה בואי...על הבוקר אמרתי
ומה שלומך יקירתי גלוש...מוווואה

למעלה