לך..

זהר nj

New member
לך..../images/Emo141.gif

אז אני כותב משהו ש אני לא ממש יודע מה ואיך הוא יראה בסוף.. אני רוצה ש יהיה בו את ה מנגינה הזו שלנו אני רוצה ש יהיה בו ים אני רוצה ש יהיה בו ילדות ואהבה..אולי אני רוצה בו את עצמי אולי את עצמך.. כבר סיפרתי ש מי ש גידלה אותי אמרה לי תמיד .."זהר אם אבד לך משהו --חפש אותו איפה ש השארת"..ואני כאן אולי מחפש..אל תחשבי ש אני בך מאוהב --זה סתם כאב עובר בי.. והכי חשוב לי זה ל הפליג איתך ..ל זרום בתוך ערפילי ים שקט אל תוך השקט שלנו ..לפעמים אני מתגעגע הגם שאף פעם לא התראנו..לפעמים אני צובט את עצמי ו אומר לעצמי ..זהר--מה ניסגר איתך..??!!! מקלדת..מסך..128 ראם הארד דיסק..עכבר ..ואוסף של מילים אדומות ש מרצדות לך מול המחשב---זהו!!! ולפעמים.כשאני איתך את מזכירה לי ש מעבר ל מסך..ולמקלדת.ול אוסף המילים חסרות החיים כל כך מסתתר לו לב ..ו זה כל כך יפה המשיכה הלא מובנת הזו אני יודע כמו כולם כאן ..זה עוד יחלוף לי ..ואז ישארו הזכרונות.. אבל בינתיים אני עדיין כאן מתוקה שלי זהר

אותיות אדומות..

מקסים... איך בפשטות המילים שלך אתה יודע לתאר מה עושות, לפעמים, אותיות אדומות..

זהר יקירי אתה גם רומנטי להפליא../images/Emo23.gif

לזו שכתבת מי שלא תהיה איזה כייף לה... אילו מילים נוגעות ומלטפות זהר כל כך שמחה שנשארת איזה כייף לראו אותך. שבת שלום לך איש מקסים לך ולמשפחתך שנמצאים אי שם מעבר לים רק טוב
שלך,

למעלה