"לך תצחצח שיניים"

"לך תצחצח שיניים"

טוב אני רואה שאף אחד לא מסכם את הפרק אז אני יסכם בקצרה..... אולביה כבר עברה כל גבול! היא לא מפסיקה לעצבן
היא כמו סוהרת בכלא שלא מרשה לאסיר (נייט) להתקשר הבייתה. ושולחת אותו לצחצח את השיניים המפורסמות שלו. ומלקולם המסכן כבר בוכה! אוליביה חושבת רק על עצמה ורוצה את ניל "גם" בשביל נייט. ניל ופרז מתעמתים ליד ויקטור והוא נהנה מכל רגע
ניק ושרון ממשיכים לנסות לממש את תשוקותיהם וכל פעם ניומן אחר מפריע להם... מסכנים. שוב הנושא של חילופי השמות עולה כשמייקל מציע לדיאן את שמו האמצעי של ויקטור כריסטיאן לתינוק "כשבמקרה" שמו של השחקן של מייקל כריסטיאן. וזהו בערך

NOAAAAA1

New member
מלקולם הרס אותי../images/Emo7.gif

אוווווי אני שונאת את אוליביה על מה שהיא עושה למקולם ונייט! כאילו מה? היא לא מבינה?!?! אגואיסטית..בעע...

taish

New member
בעניין אוליביה

כתבתי כבר את כל מה שהיה לי לכתוב על זה בשרשור של הפרק של אתמול. בינתיים לא חל שום שינוי מהותי במצב (או במילים אחרות: אותו חרא
). לעניין אחר - לפני כמה ימים עלה כאן הרעיון לקיים מפגש פורום בפסח. הרמוניקה העלתה סקר בנושא, כדי שנוכל לדעת לאן נושבת הרוח. נכון לעכשיו 12 אנשים הצביעו בו, שזה אולי חצי ממספר האנשים שמצביעים פה בדר"כ בסקרים... לכן, כל מי שמגלה עניין ועדיין לא הצביע, מוזמן לעשות זאת. אני מקווה שבעוד מספר ימים לאחר שכולם יצביעו, נוכל לעשות הערכת מצב. אם יש לכם מה להגיד, כמובן שאתם מוזמנים לשרשר. שחר - בתור מנהל הפורום, נשמח לשמוע את עמדתך בעניין
.

Dawn12

New member
אני השלישי שהצביע בעד

פשוט שכחתי לכתוב את זה

פיליס חברה טובה של מלקולם

והיא הרי יודעת איזה כלבה אוליביה. הייתי מאוד רוצה שהיא תתפוס אותה לשיחה ותיתן לה בראש. בתור חברה טובה אפשר לצפות ממנה לעשות את זה.... אוליביה חייבת wake up call ומהר. מרוב שאני מתעב את הדמות זה כבר משפיע גם על ההרגשה שלי כלפי השחקנית עצמה

taish

New member
אתה מתחיל לתעב את השחקנית?

אתה יודע מה אומרים: אם אתה כ"כ מתעב דמות מסויימת, זו רק עדות לכך שהשחקן שמגלם אותה עושה עבודה טובה... מה שאומר שאתה אמור דווקא להעריך את טוניה ואת העבודה שלה, לא להתחיל לשנוא אותה
.

Dawn12

New member
זה בדרך כלל נכון

אבל העניין הוא שגם אם נעריך את טוניה - הסיפור הזה הולך לגמור את הדמות שלה. אני לא יודע כמה אנשים כאן הצליחו להנות מאוליביה לפני זה אבל אני מוכן לחתום על זה שלא יהיה כאן אף אחד שיוכל לסבול אותה כשהסיפור הזה ייגמר. אם היו מוצאים דרך לתרץ את ההתנהגות שלה באופן הגיוני ולהסתמך על עובדות זה עוד היה נסבל, אבל עם הדרך שבה בחרו קשה לי לראות איך אפשר יהיה להחליק על זה בהמשך ולצפות בה בעלילות עתידיות (מה גם שהעתיד של אוליביה מכוער לא פחות, בלי להיכנס לספויילרים).

תודה על הסיכום

מאחר והיום לא יצא לי לראות, לא נראה לי שהפסדתי משהו מיוחד.

למעלה