לך תסביר לה עכשיו

לך תסביר לה עכשיו

שאתה עדיין מאוהב באיזו אחת שנמצאת מכאן אלפי קילומטרים..................................................... מ ה י ה י ה ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ??

Cobe Anan

New member
יש לך שתי אפשרויות...

Loosers always whine about doing their best, Winners go home and fuck the prom queen

Go Home

??? כן האאאאאאאאאאאאאאאאאאא. טוב נו. חלאס לרחמים העצמאיים שלי. יהיה בסדר. אבל אני לא בטוח שאם אני אלך הביתה ואדבר איתה (וזה לחזור לישראל באמצע טיול) זה יעזור. אז פשוט להרפות וזהו. לא?

Cobe Anan

New member
../images/Emo123.gif

אתה יודע טוב מאד למה התכוונתי
פשוט תפסיק להכות את עצמך, תפסיק להתעלל בעצמך, אתה כבר בסדר, ואתה יודע את זה
תתחיל להתנהג ככה
זהו.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif יהיה בסדר!

תנקה את הראש, תהנה בטיול שלך! "שבתי, רק על זה חשבתי רק על זוג שפתייך המנשקות אותי באתי קרוב אל ליבך עד אשר תאמרי הישאר איתי"

קחי לך תפוחים ותמרים

המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב ש... אמממ... משו, אצלך בלב (מתרוצץ? המממ)

Michali17

New member
קח את עצמך בידיים!!!

די זהו מה שהיה היה... נגמר אין תכניס לך לראש שאתה אחלה בחור וזה ה-פ-ס-ד שלה!!!הפסד ביג טיים ודי להיות בדיכי! די עם הרחמים העצמיים האלה! תחיה את החיים היא כל כך... כל כך לא הבחורה היחידה בעולם! תמשיך הלאה. לפחות תנסה. ככל שתחשוב עליה יותר יהיה לך יותר קשה. הרי דברים שאנחנו משקיעים בהם מחשבה גורמים להעצמם. אז יאללה, אתה בטיול... תעשה חיים.

אחי תלמד משהו בחיים

מי שמתנהג אל עצמו כמו מסכן ומרחם על עצמו בסוף הוא יהיה מסכן וירחמו עליו כל מה שקרה קרה לטובה ברוך השם למדת את הטעויות שלך יאללה להתקדם תלמד משפט טוב "העבר אין העתיד עדיין ההוה כהרף עין ודאגה מניין"

המשפט לא הולך ככה ../images/Emo70.gif

"העבר חלף ואין, העתיד עתיד עדיין, ההווה כהרף עין. הדאגה מניין?"

L y c a n

New member
אהא

the past? is gone the future? they maybe none ושכחתי את ההמשך.. מה גם שגם במשפטים האלה טעיתי דרים טיאטר.. לא זוכר איזה שיר.

L y c a n

New member
זה שהם באים לארץ הקודש

לא עוזר לי, כל עוד אני לא שם..
ו.. יש מצב שגם איזשהו רב אמר את זה, בסדר, תמיד מעתיקים מלהקות רוק

יהיה טוב ../images/Emo13.gif

סתם, בטח ימשיך להיות אותו דבר, אבל היי! זה הכל בגישה
לא הבנתי אבל משהו... אתה בחו"ל, או היא?

למעלה