לך שי......... :)

לך שי......... :)

תודה ,,,,תודה על התמונות המתוקות ועל זה שאתה מאמין,,מאמין באהבה.. ואני חושבת שרק מי שאהב,,ומאמין בזה,,, יודע ומבין מה עומד מאחורי המילים,, ואת הרגש שיוצא מהם... תתפוס--------> }{ והנה כמה מיללות אהבה שמוקדשות לך... ------------------------------------- טרם למדתי לדעת, אם צחוקך מלמד את מה שבליבך או מכסה על הדמעות שבעיינך. טרם למדתי לדעת, אם דמעותיך הן דמעות שמחה, או שמכסות הן על אהבה שאיננה. טרם למדתי לדעת, אם באומרך שהגיע העת שאלך,, אתה מבקש שאשאר, ובאמרך הישארי אתה מתכוון שאלך. טרם למדתי לדעת, אם רוצה אתה שניפרד או שאתה אומר זאת בכדי שנשאר יחד.. וכל עוד אני עוסקת בלימודים האלו,, אני כאן איתך. צוחקת עם צחוקך, בוכה עם דמעותייך, ומנסה להבין,,את מה שכנראה,,ידעתי ממהתחלה שידעתי שזאת אהבה... שלך....חוקרת

חוקרת מקסימה שלי...

מה כבר אומר לך חוקרת יקרה ומתוקה ? אם אני מאמין באהבה...את רק באה ומחזקת את אמונתי... כל יום שעובר , אני רק מתמכר למילותייך יותר ויותר... את לא מפסיקה לרגש אותי...רק המשיכי כך... תתפסי נשיקה -------> }{ וחיבוק רך ואוהב ------> {} מקדיש לך ורק לך תמונה זאת... ומאחל לך , שוב , מעמקי לבבי , שתדעי רק אושר ואהבה בליבך... שלך , שייק`ה

טעם החיים (בשבילך שי)

יש בך המון,, המון רגש,,והבנה... ולכן מאחלת לך, לחוש אהבת אמת טהורה מכל הלב והנשמה.... והנה משהו גם בשבילך... ---------------------------------------- טעם החיים .. ישנו מקום שם בליבך, דבר שאינו מוגדר. משמח וכואב מתחיל ופתאום נגמר. כמו חלום ללא שינה,,מציאות שונה. זהו רגע קסום וחולשה,, קוראים לזה אהבה. היא כמו כוכב אשר מציף,ואת הגוף פתאום ממריץ. היא מאירה לך פנים וזה מחמם אותך מבפנים. הראש שלך מתחיל להתסחרר, המחשבות עוברות מהר. רצון פתאום להישאר להתקרב ולהתחבר. כי אהבה היא טעם החיים, אין זה סוד או קסם, זו רק אהבה. מופיעה היא וחולפת כמו רוח סערה. ולא תשקוט ולא תנוח,, עד שתמצא את המטרה....... שלך....... חוקרת

חוקרת מתוקה...

אין לך מושג עד כמה מילותייך מדברות אליי... ולעיתים אף מרגשות אותי עד דמעות... רק המשיכי להיות כמו שאת... והמשיכי לכתוב ולרגש אותי כל כך... מקדיש לך תמונה זאת , עם זר פרחים...ממני באהבה... שלך , שייק`ה

לך שי יקירי ..........

התמונות שלך,,,יחד עם המילים שלי,,, שילוב מתוק של רגשות ואהבה... להמחיש בראיה,,להמחיש בשמיעה,, זה אומר הכל...... והנה עוד משהו במיוחד בשבילך... ---------------------------------------------- השמיים קיימים רק למלאכים, ואנו יכולים לגעת בהם בקצות האצבעות. כשאנו עומדים על בהותינו. וה``אני אוהב/ת`` תומך בנו שלא ניפול. המשפט הזה מעניק לנו כנפיים. והופך אותנו למלאכים. ה``אני אוהב/ת`` נמצא בכל מקום. זאת כוחה של האהבה. האהבה היא נס משמיים,, למרות שאומרים שבחיים אין ניסים. כי החיים עצמם הם נס.. ``אני אוהב אותך`` אני אוהבת אותך`` כן ,, אני בטוחה,,, עכשיו אני מאמינה ויודעת... האהבה היא נס.....!! לך שי באהבה חוקרת

חוקרת יקרה ומקסימה...

שוב את ממיסה את ליבי ומכשפת את כולי במילותייך המקסימות... מילים נהדרות של אהבה... התמונה הבאה , שמוקדשת לך באהבה מתארת פשוט את כתיבתך הנפלאה... ששבתה את ליבי... השם של התמונה הוא ``שפת האהבה`` שלך באהבה , שייק`ה

למעלה