לך ספר לסבתא ! ! B-p

מייק 48

New member
לך ספר לסבתא ! ! B-p

מוקדש באהבה ובחיוך לבנות הפורום האהובות !! לך ספר לסבתא (מילים: דני סנדרסון + אלון אולארצ`יק) (מנגינה: דני סנדרסון + יצחק קלפטר) (שרים: חברי להקת ``כוורת``) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ באפריקה בג`ונגל הלכתי לתומי, ושבט קניבאלים מיד תפס אותי. קשרו ידי ושמו אותי בתוך קומקום, מזל שלא היה להם סכו``ם. לאוורסט עליתי עם כמה חברים, בדרך לא ישנו כי לא היו סדינים. וכשבסוף הגענו ממש עד הפיסגה, `סתובבנו וירדנו חזרה. אל תהיה כזה חכם - לך ספר לסבתא ! בין אמת לבין מוגזם - שמה הסתבכת. לסיפור מתוח - לא תמצא לקוח, ולא תוכל אותנו לבלבל. בארץ אסקימוסים הייתי לא מזמן, גנבתי קילו קרח - תפסו אותי על חם. בית-דין בתוך האיגלו והשופט כועס ! באמצע - כל ההוכחה נמס... נסעתי לאוסטרליה לראות ת`קנגורו, ובטעות נחתנו בהונלולילו. היה איתי יפאני שטס לבלטימור, אמר לי: ``הטייס הזה שיכור !`` אל תהיה כזה חכם - לך ספר לסבתא ! בין אמת לבין מוגזם - שמה הסתבכת. לסיפור מתוח - לא תמצא לקוח, ולא תוכל אותנו לבלבל. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בננות חמודות ואהובות שלי, המון חיבוקים ונשיקות וחיוכים שלכם באהבה מייק

שיחקת אותה מייק...

אני כאן מחכה לביצוע באונליין. מצטערת שלא יצא היום...רציתי דווקא אבל לא רציתי לקלקל. אני מתכוונת לנצל כל רגע ורגע...חבל על הביזבוז. אוהבים אותך גם...מאוד. וגם אחת קטנטונת ושמה מאיונת. מאוד מאוד אוהבת.

מייק 48

New member
חומד, זה מחמם את ליבי :cool:

אפילו רק בשביל חיוך אחד שלך זה היה שווה !!! מקוה שיבואו עוד חיוכים... אני אשתדל גם בשבילך, חמודה... שלך באהבה מייק B-)

למעלה