לך מודה

לך מודה../images/Emo25.gif

הם הכירו בעיר ושמה "נישואים" בצומת הרחובות "הבדידות" פינת "התסכול". נתקלו זה בזו, חפציהם על הארץ התפזרו, מתכופפים לאסוף ומתנגשים ראש בראש. הצחוק פורץ, המבטים נפגשים, עיניים כבויות, שניהם מזהים. הניצוץ מבליח ושניהם מחליטים, אל בית קפה סמוך, ביחד הולכים. הזמן חולף בנעימים והשיחה קולחת, עד שמופיע מלצר "חצות. סוגרים. תבואו מחר." אך הלילה צעיר, ויש עוד הרבה מה לומר, על המזח יושבים, משלבים יד ביד. פנים מול פנים, ללא מסכות אחת, אחת, נעלמות החומות. תשוקה עזה אומרות העיניים לנשיקה ראשונה נצמדות השפתיים. לשונות מרקדים כל פינה חוקרים, אצבעותיה על פניו, מלטפות זיפים. ידיו על מותניה, צמוד לליבו מושך את גופה, על כתפו מניחה את ראשה, שפתיו נושקות לאפה. נשמות תאומות, מתברר במהרה. המומה מעוצמת רגשותיה,לוחשת "תודה".

ferdinand

New member
השעות הקטנות של הלילה

פותח את המסנ'ר – הנה את כאן – הלב ממריא. מתחילים להתכתב, התחביר המוכר כבר שלך, הניסוחים, הטעויות הקטנות שאת מייד מתקנת.... כמו תווי פנים אהובים (שמעולם לא ראיתי) מלטף אותם דרך המילים – רוצה לגעת בגוף שלך שכאילו מכיר, את השדיים, את הבטן, את הצלקות, יודע מה עושה לך "את זה" למרות שאף פעם לא הרחתי, לא מיששתי, לא נגעתי – הערגה שלי אלייך נתקלת במסך האטום, הקר של המוניטור... כל-כך קרוב, וכל-כך רחוק, שזה כואב. סיפרתי כדרך אגב שמחר – שבת, מתוכנן לנסוע לים עם כל המשפחה שלי, את צוחקת – לא מבין לרגע על מה – ומספרת שגם אתם מתכננים... לאיזה חוף? שואלת – לא, אתם לחוף אחר. בצהריים, מתארגנים לצאת – מצליח לגנוב לי רגע, לשלוח אלייך מייל – סתם שמתגעגע... אופס, הודעה ממך משהו כמו – "הצלחתי לשנות כיוון, נהיה באותו החוף, ושננסה להיות בקשר..." כל הדרך מההר לחוף הים, האוטו מרחף מעל הכביש... לא מרגיש את ההמולה של האפרוחים מאחור... הלב שלי דוהר ביחד עם הצמיגים לפגוש אותך! שולחת אלי SMS, מעתיקה את אחת מהודעות הפירסומת – בתוכה צפונים מסרים. מצליח להשתחרר מהחבורה שלי – מתקשר אלייך, הקול שלך (אותו אני כבר כן מכיר) מלטף אותי – "תוכל להגיע?... בקצה החוף, מכירה מקום מבודד... אשלח אלייך מסר אהובה...." מנצל זמן שכולם עסוקים בענייניהם בנחת, מודיע שהולך לעשות סיבוב על החוף... מגשש אלייך – מוצא את המקום. מחכה. שומע צעדים על החול, מבעד לגלים. מציץ קדימה – רואה אישה קטנה, בבגד-ים מתקרבת על החוף לא מאמין שהרגע הזה קורה. הנה את שלי.....

למעלה