לך למדבר.....

לך למדבר.....

רוצה תפוצ´יפס? שאלה אותו לפני שעלו על הגי´פ לעבר המדבר שבועיים קודם לכן. הלך לקנות לו קפה מהטובים האלה שקונים בעשרה שקלים בדוכן הקפה בלובי של בית החולים עם הכובע וכיסויי הנעליים הרגיש מאוד אידיוט ובילתי סקסי בעליל בוודאי שלא יעז ככה להתחיל עם מישהי. אבל הבחורה מלאת האנרגיות הזאת שהזמינה "שוקומון" וניסתה לשכנע את המוכרת להכין לה שוקו עם קינמון שבתה את זינו ברגע. הוא היה תשוש מהמשמרת וכל מה שרצה לעשות כרגע זה להתכרבל בין הציצים החצופים האלה, להנות מלמטה מהקמטים של הצחוק שצוירו בעדינות בזויות עיניה ופיה. הוא חלם בהקיץ על השיער הערמוני המדהים עוטף אותו ומרחיק אותו מעומס העבודה המשגע והמשכורת המגוחכת של מתמחה. היא היתה כל כך מקסימה ובילתי מאיימת שמיד ביקש גם הוא שוקומון מהמוכרת הקשישה שלא האמינה למשמע אוזניה -שתי מוטציות קפה ביום אחד. מה גם אתה הולך על שוקומון? שאלה בתמימות.לא אבל אני מוכן ללכת לאן שתקחי אותי ענה תשובה דבילית שתמיד היה עונה ברגעים מביכים מעין אלה.היא צחקה צחוק מתגלגל כזה שמרמז המון על העתיד לקרות. נעים מאוד -גל,הוא אמר.אתה לא רציני אמרה והצביעה על התגית שלה גם אני גל. הביפר ציפצף והם נדברו לדבר בערב. ג--א--ל רוצה תפוצי´פס? אמרה והחלה להאכיל אותו תוך כדי נסיעה. הוא נגס בתפוצי´פס כשהוא מלקק את אצבעותיה, ואת הרווח המלוח שבין הציפורן לאצבע. הרוח החורפית נשבה מבעד לחלונות הפתוחים והקפיאה אותה ובמיוחד את האצבעות הרטובות שלה.

הדרכים יובילו

לא יכול להפעיל חימום יש לי בעיה במנוע. לא נראה לי אמרה גל כשהיא מעבירה יד על הרוכסן שלו. תזכור שאני קפואה ,הכניסה יד קפואה מתחת לחולצתו ונגעה בפטמותיו הקטנטנות. בררררר הוא הצטמרר וגל הוציאה את אצבעותיה, ליקקה אותן ושוב הכניסה את ידיה מתחת לטריקו הלבנה וצבטה את פיטמותיו בעדינות, ראשה הגיעה בעיקבותיהם, לשונה ליקקה את הפטמות,שפתיה נשכו אותן. אנלא יכול לנהוג ככה סינן חלושות.טוב אז אני אנהג אמרה והתישבה עליו בשמלת הסריג הקצרה היא נוהגת במהירות והוא מלטף אותה.שובבה הגל הזאת חושב לעצמו שמתחת לשמלה הוא מגלה אותה במערומיה. חצי שנה בלי זיונים, כל קפיצה בדרך היא כמו נקישה של הזין על הדלת תפתחי לי, תפתחי לי בבקשה.........

Sefy

New member
../images/Emo3.gif ? You gotta tease don´t you

? Can´t write the whole thing at once huh

לאורגזמההההה

הרוח חזקה, השיער שלה נכנס לו לעיניים ולפה, הידיים שלו מלאות אותה, האצבעות שלו רטובות מטיול בתוכה. נו היא אומרת לו צריך לתת לך הוראות פתיחה באש? הוא צוחק נבוך. שניה אחר כך כל קפיצה בכביש לוותה בשתי אנחותתתתתתת. פתאום חוסר איזון ברכב, טראח מקרטע הגיפ מקרטע עד שעוצר בצד הדרך. הגלגל אומרת גל אחרי שיצאה לבדוק מה קורה זרזיף בהיר לאורך פנים ירכה. ידעתי שיהיה קטע כזה בפנטזיה בגלל זה קראת לנו גל הא? אמרו הדמויות לפיה שבאה להחליף להם גלגל ויצאה מהסיפור כלעומת שבאה. הם ישבו על המכסה מנוע החם שותים שוקומון. גל לא יכול היה להתאפק כשראה את היובל הזורם עדיין על פנים ירכה הוא רכן אליה, ליקק אותה מפנים הברך במעלה הירך עד לטביעת לשונו בה. היא התחילה להרגיש גלים גלים מפנים תחתית ביטנה מתפשטים בה, הזין שלו שהיה מופתע מההזדמנות החוזרת הזדקר מיד מוכן לפעולה ושם על מכסה המנוע החם הוא חדרררררררררררר לתוכה בעדינות אך בנחישות בעוצמה חיכך את גופו בה והיא כנגדו כיווצה את שריריה. לרגע יצא והמשיך ללקקק אותה ואז חזר וחדר אליה וכך שוב ושוב ושוב עד לרגע השיא המשותף.

כי כל התנועה עצרה והסתכלו

בהם, לא היה נעים להאריך את רגע השיא אבל הם המשיכו בערב באוהלללללללל

Sefy

New member
../images/Emo3.gif Details, Details

....I Love your details, all the parts of that delicous looking

תזכור אתה ביקשת את זה...

בחור חמוד כותב אנגלית הגיע במכוניתו ולא יכול היה להמשיך בדרכו. הוא עצר את המכונית בצד הדרך עושה עצמו כאילו מחפש איזה שביל טיולים על מפת הארץ. אך בכל פעם הגביה את עיניו הרעבות וראה את הזוג הנאנח על מכסה המנוע מהצד זה נראה כמו פרסומת לשקיעה. שקיעה בשמיים ושקיעתו של גל בגל. גל לגם מהשוקו על שיפתותיו הקצפת ובפיו המשקה החם ואז הוא ליקק את הפטמות של גל שהזדקרו מהחום שפגש בהן במפתיע. גל עדיין לבושה בשמלת הסריג עם גבה לתנועה וגל שותה את השוקומון ויורד, צולל לתוכה כשאף אחד בעצם לא ראה. המכוניות דוממו מנוע. האנשים איש איש במעשיו האינטימיים חוו איתם את ההנאה של התמכרות גוף לגוף. קולות לא נשמעו אך התנועות החושניות לא הותירו ספק של מה שקורה לגל על מכסה המנוע החם. גל התרומם מצלילתו בגל וראה שהם מהווים אטרקציה לתנועה, הוא הניף את גל, לקח אותה אל החלונות הצדדיים של הגיפ שם כשהיא בגבה לגי´פ, החזיק אותה מתחת לישבנה והיא חיבקה אותו ברגליה היפות. הוא חדר לתוכה שוב ותנועות הגי´פ הקצובות העידו על הנעשה מאחוריו.......... חיות הלילה הקטנות התפזרו בבהלה כששמעו את אנחת הגמירה הקולנית שפילחה את הלילה.

alfalf

New member
אחחחח, רוצה גם

חוצמזה, אני בטוח שהפיה לא יצאה מהסיפור כלאומת שבאה. היא ליוותה אותם כל הדרך מההתחלה, ושמרה עליהם טוב טוב.

למעלה