לך.. כל חנוכה והשיר שלו...

לך.. כל חנוכה והשיר שלו...

כשהכול יסתיים.. הדמעות יפסיקו לרדת.. הראש יפסיק לחשוב.. הגוף יחדל להתגעגע.. אבל הלב ימשיך לאהוב..... (חנוכה 2003) הלילה בחרת בשתיקה.. נדמו המילים.. נעלמו אותיות.. אין צלצולים.. נותר רק שקט.. ובתוך השקט אני מנסה.. להרגיש אהבתך.. לדעת את ליבך.. אבל מוצאת רק געגוע.. והנה..גם דמעה שזלגה... (חנוכה 2004) יבוא יום ואתה תצא מהחדר.. תסגור את הדלת.. תשאיר אותי מאחור.. אתה תלך לבית חדש מלא שימחה אהבה ואור... אני אשאר לבד בחשיכה.. היום בא.. הלכת.. כבה האור.. חנוכה בחשיכה... (חנוכה 2005) לך... עכשיו מבין למה לא אוהבת את חנוכה? ... מתגעגעת...

שמים1

New member
אחת שאוהבת ../images/Emo23.gif

אישה מתוקה.. אני מאחלת לך שהחנוכה הזה ליבך יאיר באור חדש. לא אוהבת לייעץ במקרים כאלה.. אבל לעיתים כדאי להניח לעבר ולהביט לעתיד אחר. חובקת אותך בחום חנוכה שמח

אנדי 43

New member
אחת שאוהבת ..

נס גדול היה פה ...פה פה כן פה בפורוםםםםםםםםם ,לאישתו של בלולו נולד בן וכבר נתנו לו שם בולבול ,,אז יש לנו תינוק בפורום ,חברה צריכים לדאוג לבלולו לעגלה מיטה לול צעצועים קדימה להתארגן . ולא שתגידו שלא אמרתי

שמים1

New member
מזל טוב ...../images/Emo6.gif

לבלולו , לאשתו , ולשמבלולו הבן. מארגנת חבילת מתנות ושולחת

אנדי 43

New member
וואוווווווו חברות וחברים בלולו

מה זה שמח ,הוא מודה לכולםםםםםםםם ,הוא אומר לי אתה רואה אנדי אמרתי לך שאוהבים אותי בפורום כאן ,אמרתי לו בטח אתה גם שומר בפורום ,גם בלילה שכולם ישנים מטפח את הפורום ,דואג לעציצים ,בקיצור אתה הנשמה של הפורום ,בינתיים נמשיך לאסוף דברים לתינוק רק שיהיה מאושררררררררררר

היי מה זה?

גנבת לי את התמונה מהאלבום? אופססס סילחה בעצם זאת פסי....כמעט התבלבלתי ...אבל הקולה הסגירה אותה
מזל טוב גם ממני...<רק תגיד לי מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

אנדי 43

New member
לוקחת ,מה שחשוב קצת מצב רוח

לאחת ,,אז תיזרמי בכייף ויאללה תיתרמי משהו לתינוק של בלולו

לתרום?

הנה הבאתי חדש לגמרי...אפילו לא משומש... כסא לרכב ךנסיעות הליליות שלך ברחבי הנט... אנננננ אנננננ אנננננננננננננננננ

למעלה