לך ``המאיים`` הסידרתי

לך ``המאיים`` הסידרתי

טוב אתחיל ישר בהתקפה אני לא מוכנה שעוד שנת צהריים קדושה של יום שישי תהרס לי בגלל טלפונים מחברות מודאגות שחוששות לחיי ובניסיון להרגיע את אותן בנות החשובות לי כל כך שכלום לא יקרה לי. הרי אף אחד ובטח שלא אתה כל כך מטומטם גם לממש איום זה ולהסתכן בישיבה במעצר על כך או בתביעה על הטרדה,איומים,פגיעה בפרטיות ועוד המון סעיפים דומים. הרי אתה יודע שאני יודעת לשמור על עצמי טוב טוב ואף שערה משערות ראשי לא תפגע, זאת אני יכולה להבטיח לך. מבחינתי פרשיה זאת הסתיימה. אני מקווה מאוד שזאת היתה שנת הצהריים של יום שישי או כל יום אחר שהקרבתי למען הצ`אט. אני לא מאיימת אני קובעת ליהי

מי העז לאיים?

נמאסתם כבר כל המאיימים למינכם אתם פשוט אפסים וזה עבר כל גבול נמאס כבר לשמוע חברים עוזבים בגלל איום אנחנו כאן כולנו מרצון לפגוש ולהכיר ממש נמאס אז את הגאווה שלכם שימרו בבית. תלמדו להתעסק בדברים יותר חיוביים ואת הלכלוך אל תביאו אלינו. אם האשה מעצבנת הפוקן הוא לא כאן בחדרנו החמים. אם הבעל בלתי נסבל יש דרכים. אם העבודה קשה ומייאשת לכו לישון. ואם חברים מחפשים אתם בואו אלינו אנחנו נקבל אותכם בברכה. ומי שיגע בשערה מרגלה של ליהי היחדה יש לו עסק איתי, וממש לא כדאי שאני אתעצבן-אהבה לא תשכון בביתכם(טוב מה אני מאיימת) (אני גם מבצעת-ווויייייי איזה ערסית אני נשמעת) בנתיים בוקר נפלא וליהי אני מתה עלייך כחולה יפה וססגונית שלי ואגב ליהי מוגלי לא שם עליי-----איזה בעסה

אלת האהבה היפה שלי...

כבר סיכמנו שמוגלי כרוך אחרי ואין מה לעשות בנדון... (חחחחח) דבר שני אני לא באה בהצהרות של פרישה,אני לא פורשת אני כאן חיה קיימת ונושמת (עם המון שערות ברגלים..)וכל מי שזה לא מוצא חן בעיניו יכול לפרוש מצידי... ודבר שלישי מתוקה שלי אני חולה על הראש שלך.... אוהבת ליהי

לא לא

היי אל תקראי לי יפה את נורמלית רוצה שיציפו אותי גם כאן באדום חושבת לא מספיק לי בצ`ט? חברתי מוגלי שלך אני הרמתי ידיים הוא גם לא כל כך כחול. את יותר מוצאת חן בעיניי...אולי איזה משהו? קטנציק...לא? אולי בכל זאת-אם את לא רוצה אז לא אבל תחשבי על זה אמרת שאני יפה ומושכת וסקסית אז מה יש לך להפסיד? ואגב בקשר למוגלי ראית שאני לא מפחדת? אז בחייאת פעם הבאה תהיי יותר מקורית תעשי טובה ותני למוגלי איך אומרים?בוסה ממני נתראה שוב בצ`ט תקבעי שעה יעודה נ.ב. את לא כזאת אמיצה -אבל זה בסדר אני שומרת עלייך

מכוערת....

מממממ איזו הצעה מפתה קיבלתי ממך..... יותר לא אקרא לך יפה כדי שלא יחטפו אותך ממני... את מוגלי אני כבר לא צריכה ניצלתי מספיק (הרי כבר קיבלתי את הכחול...) אז מי צריך אותו עכשיו... למרות שאת הכחול בכלל קיבלתי מפואט ואת מוגלי הכרתי רק ביום חמישי בפגישה בתפוז אבל למה להתפס לקטנות... אני דווקא לא אגיד לך מתי אני בצ`אט כדי שזאת תהיה הפתעה... ליהי

שובבה קטנה

החלטת לטמטם אותי? אין בעיה. רוצה חיזורים?--יהיו. רק אל תשכחי שאני לא גבר אני מכירה את כל הטריקים שלנו לא תצליחי לחדש לי. בקרוב את נכבשת בקסמיי ואין דרך חזרה ראי הוזהרת. מתה עלייך

חחחחחחח אני תמיד מצליחה לחדש... בגלל זה שמי האחת והיחידה...

הלכתי לישון לילה טוב ליהי

למעלה