לך היחיד ומיוחד...

לך היחיד ומיוחד...

כמו סערה נכנסת לחיי כאילו רק היכרנו וכבר כמו שנים, נותנים ללב לשפוך רגעים כל כך אינטימיים. ושלא בכוונה נכנסנו קצת יותר מידי, פתאום זה נקטע והלב נשבר, וזה לא מאהבה או מהתאהבות, זה מכך שחשת עימי את רגשותיי. זה התחיל מהר ונגמר מהר. אני רק מקווה שזה יעבור לה ושהיא לא תבכה יותר מידי, כי לכל מה שהייתי זקוקה זה רק לרגעי תמיכה שאותם חיפשתי כל משך חיי. , אני לא רוצה שבגללי אחרת תסבול, האחרת החשובה לך מאוד. ועכשיו כשקיבלתי ופתאום זה אבד, זה כואב זה כואב, כבר לא יהיה לי מלאך טוב שיעמוד לצידי. לא אציק לך יותר ולא אפגע ברגשותיך, אבל היום הזה עצוב לי, עצוב מאד. רק רציתי שתדע שכל היום אני יושבת פה במשרד והדמעות זולגות במהירות. אז תודה על הכל.

תודה על זה..

שהוא תמך בי כל הזמן הזה שרק היה יכול בהיותינו ביחד בפורום

piter pan

New member
והחלמה מהירה לפגועים

(ולא התכוונתי חלילה במאום לקָשר בין סיפורך לבין הארוע הנורא והנפשע של הבוקר). ה"רק רציתי שתדע..." , זה מאהבה או סתם סחיטה ריגשית ?

piter pan

New member
אָההה - בכל מקרה ליבי איתך

ומאחר וקשה להשאר אדיש מנגד למצבך העדין אני מרשה לעצמי לאמר לך שהתנתקות מחלטת היא הפתרון הטוב ביותר להחלמת הלב (לדעתי האישית והלא מוחלטת בכלל) במצב הזה. אחרת תשארי "תלויה" בין תקווה למציאות וזה נורא קשה (לפחות לי). בהצלחה בהמשך הדרך והיי חזקה. יש עוד
בים -

piter pan

New member
ליבי איתך ומי כמוני יכול להבינך

כרגע... התנתקות מחלטת היא הפתרון הטוב ביותר להחלמת הלב (לדעתי האישית והלא מוחלטת בכלל) במצב הזה. בהצלחה בהמשך הדרך והיי חזקה. יש עוד
בים -

דניאל פה

שומר עלייך. שלא יקרה משהו רע לנשמה הטהורה שלך. ותודה על ההתעניינות. דניאל הרינג´ר

טוב לך.....

שאת יכולה להוציא הכל החוצה.... אני רוצה לצעוק את זה..... לצעוק את זה שישמעו בכל מקום.... זה לא יוצא, כאילו תקוע איפשהו... כייף לך שהוצאת, אני רוצה לצעוק, לפעמים הצילו.... זה לא יוצא... לאט לאט עם הזמן זה יבוא....

כזה?

את מוכנה לפרט יותר, אפילו במסר.... לא עברתי אני בתוך זה..... אין לי אויר ממש... העיניים בורקות לי... הייתכן שיש מישהי שאני יכולה לדבר איתה על זה? מבלי שתדע מי אני? יש עוד מישהי במצבי??

piter pan

New member
קשת - את אומרת מעט אבל מביעה

המוןןןןן.................... הנה לך
והמון המון סגולללללל סגוללללללל סגוללללללל סגוללללללל
רק בשבילך - מכל ה

למעלה