לך...... החברה שלי.......

לך...... החברה שלי.......

השיחה של אתמול אינה מרפה ממני, אמרת לי תתקשרי מחר, נוכל לדבר יותר בחופשיות.... אמרתי אתקשר, אך לא התקשרתי... האמת שחייגתי וניתקתי פעמים אין ספור, תמיד היינו במצב ההפוך, אני השבורה ואת החזקה, פתאום זה התהפך, וכל כך רציתי להיות שם עבורך אך... לא יודעת... זה נראה כאילו אני הילדה נותנת תמיכה לאמא שלי.... בכל אופן, אני עוד אתקשר, אני מבטיחה, אבל דעי לך שחשבתי עליך ברוב שעות היום.... והנה שיר קטן שמוקדש עבורך... שמיים של עצב עלי והלילה נוטף בעיתון כמו חלב הנר חרמש הירח קר מלמעלה אומר לי לך הלאה ואל תשבר רכבת הלילה מלאה געגוע ואני ברציף מחכה כמו לנס מגיש של בדידות בי קרוע אומר לי לנוע כמו לחפש ושוב געגוע פגוע נגוע ועל הזכרונות, גופי בי גופך שוב גווע שוקע שוקע שוקע כאן לבד בין הקירות היורו היורו ובוכה אל הקירות היורו היורו וצועק אל הקירות השמש זורחת בעיר זרה לי לא יודע לאן, מוליכים הרחובות רק זה שאליך הולך הוא יקרא לי תראי איך יקרא לי, יגיד לי לבוא ללכת שנית לאיבוד בעינייך לחבק אותך שוב לחבקך שוב אליך ,עקבות לא השארת שאלך אחריך השארת את פניך צרובות בעיני ושוב געגוע פגוע... שוקע שוקע שוקע אוהבת אותך חברה........ היי חזקה

למעלה