לך האחת

יחפן

New member
לך האחת

ידעתי שזה מה שיקרה - ובכל זאת פתחתי ידעתי שיגמר הכל עוד לפני שזה מתחיל - ובכל זאת חשפתי ידעתי שכדאי בעולם וירטואלי להישאר כזה ולהנות מכל העולמות הלב שניצת לרגע קט ולא הספיק לבעור - כבה לא מבטיח שלא אעשה זאת שוב מבטיח שלא איתך "לא אמות - אפילו אם יהרגוני"

שרון-ב-

New member
לך ה"אחד"

אין דבר כזה כל המרבה הרי זה משובח

שרון-ב-

New member
כאן זה המקום

צחקוקים חיוכים פלירטוטים וירטואליים נקיים מתאי מח (אמיתיים) בפעולה

יחפן

New member
טיפה ימינה.. לא לא קצת שמאלה - זהו

אם הגעת לחטא איפה היית לפני כן?

שרון-ב-

New member
קצת באלכסון.....ושניה בסיבוב...

לפני החטא הייתי בעונשו. יש ח(ט)יים אחרי המוות

שרון-ב-

New member
לא זה ולא זה ולא זה ../images/Emo4.gif

החודש השלישי אחרי המשגל או בשפה ביולוגית שלושה חודשים אחרי שמר. זרע פגש את מר. ביצית שהסכימה ברוב טובה להתאחד איתו ולהשתולל איתו עד שהפכו יחד למיליון תאים וכל העירבוביה הזאת עושה בחילות בחודש השלישי צרבות בחמישי בעיטות בשביעי כאבי גב בשמיני ובסוף התשיעי - מלאך

יחפן

New member
טוב אז...

את יודעת מה זה להישאר תקועים באלכסון ועוד בסיבוב? ממש סיכון מסובב סליחה שבורית זכוכה מוכרחים לשנות את הסופרפוזיציה גם אם מר זרע פגש את גב´ ביצית ואפרופו הריון איך אפשר להגיע אל המקלדת בחודש התשיעי? עם קביים?

שרון-ב-

New member
הצלחת למלא פי מים

כשהייתי בתשיעי לא היה מחשב ואני מקווה כשאהיה בתשיעי הבא גם לא יהיה אז סליחה שהשארתי אותך באלכנוס עם השנוכית השכוכה או קיי ?

יחפן

New member
מים גנובים ימתקו

שנלך להתעלק על הודעות אחרות? או שנפתח בינינו איזה ערוץ תקשורתי חדש מה דעתך? אולי במייל?

שרון-ב-

New member
אם תבטיח לא לגנוב את המים

ולא להמתיק אותם יותר מדי (האינסולין אזל אצלנו במלאי) כל הערוצים כשרים שרון ללא חוות דעת יערי

יערית

New member
חוות דעת ביקשת?

יקירתי אני צריכה עכשיו לעשות בדיקה אחרת, מבטיחה להעביר גם את חווה איתי, כי אדם הבטיח לחכות לנו לשלישייה המובטחת... אז כפי שהבטחתי , כפי שנתבקש, כפי שראיתי לנכון, יש רק יחפן אחד שהייתי הולכת איתו עד הסוף... יערית-שכונת בוורלי הילס מיזרח.

למעלה