לך בלחישה.....

לך בלחישה.....

החדר כולו חשוך אך מואר בנרות, ואתה נכנס ומתקרב אלי, ומחייך את החיוך הכל כך ממיס שלך. אני רועדת כשאתה אוחז בכתפיי ושואף לריאותיך את הריח שלי. אתה נושק לצווארי ונושך... ואני נאנקת עם כל ליטוף וכל נשיקה. אנחנו מתנשקים השיקה ארוכה ומלאת תשוקה ואתה משיל מעלי את בגדיי. אני שולחת את ידיי אליך ועושה את אותו הדבר, עד ששנינו נותרים עירומים, מביטים זה בעיניים של זו... אתה מרים אותי בתנועה מהירה בין רגליי ומצמיד אותי אל הקיר. רק עצם המחשבה על מה שהולך לקרות בשניות הבאות מרטיט אותי. אנחנו מתנשקים שנית ואתה לוחש באוזניי גסויות. אני אומרת לך שאני רוצה אותך ואתה שואל אותי איך. הכי חזק שרק אפשר, אני עונה, ואתה מתמקם בין ירכיי, עדיין אוחז בי ובידך השניה מחזיק את איברך הזקור מולי. אתה מחדיר אותי לתוכי ונצמד אלי הכי חזק שרק אפשר, ואני נלחצת בינך לבין הקיר, ונאנחת ונאנקת עם כל חדירה לתוכי. אתה ממשיך לנוע, כעת מהר יותר קדימה ואחורה. גבי כואב, אך אני אוחזת בך חזק, נועצת את ציפורניי בגבך, ואתה מביט עמוק לתוך עיניי תוך כדי. אנחנו ממשיכים כך שעה ארוכה, עד ששנינו גומרים, מותשים אך מרוצים, רגליי עדיין כרוכות סביבך ואתה מחבק אותי חזק בעודך בתוכי...

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום מיטלולה ממטולה

וברוכה הבאה.
ת'גידי, הקיס מי האני האני קיס מי, שבחתימה שלך, את מתכוונת לאותו שיר משנות השישים ואולי אפילו החמישים, וא י אפילו לא בודק בכל האולדיס', אבל מהמר על הלן שפירו, ת'גידי, זה זה? השיר הזה? אוווווווווווווווווווווו

bugbuster

New member
ו...? קצת פרטים?

איך דווקא השיר הזה? מי שר בבית? אבא? אימא? או אפילו דור מעל? סבא סבתא?

למעלה