לך....א

לך....א

רציתי להגיד אני לא כועסת אני לא יודעת לכעוס על אנשים התבשיל שלנו ביחד לא הצליח כיוון שהחומרים לא היו מוכנים חבל לי שלא דחינו את הפגישה הזאת לתקופה אחרת בחיים אני פגועה כי רציתי, כי הרגשתי, כי שיתפתי, כי היה לי אכפת כי חשבתי שקודם כל פגשתי חבר.....ואתה לא התנהגת כחבר כל אדם שנקשרתי אליו בחיי וגם לתקופה קצרה נתן לי משהו גם אתה גרמת לי להיזכר מה זה להיות ביחד החזרת לי את הכמיהה לשותף בחיים והעמקת את ההבנה שלי עם עצמי שיש לי בעיה שאני צריכה לפתור וכנראה לא לבד... מקווה שתראה.....

maof

New member
טוב מכיוון שאת לא כועסת../images/Emo39.gif

וגם אין על מה לכעוס......... קורה שתבשילים נהרסים..... לא את כל מי שאנחנו פוגשים יהייה חבר אמיתי...... וכמו שאני אומר הכל תלוי באדם הנכון בזמן הנכון מעוף

גם זה קורה

ומה שחשוב לקחת משם את הטוב כעוד שיעור בחיים ורק לטובה לזכור ולשמור.

לקיפולי שלום

רציתי להגיד שאני לא כועס אני דווקא יודע לכעוס על אנשים אבל זה עושה אותי מכוער לאללה שזה גם נחוץ כנראה לפעמים אבל זה מגעיל אותי גם אני פגוע ומתעסק בעיקר בלסדר את החיים שלי חבל שהאמון חטף עוד מכה קשה, שלי ושלך, זה כואב. ומאכזב. אבל אם ככה הדברים קורים אז ככה הם קורים חבל שלא יכולתי להגיד את מה שעבר עלי, אבל לא היה לי מקום להתבטא חוסר תקשורת זה באסה גדולה. בסופו של דבר התחזקה והתבהרה והתנקתה הכמיהה שלי לשיתוף ואהבה ואני מקווה שלמרות הכאב ותחושת המחסור שזה מביא איתו זה אולי יעבוד כמו נבואה שמגשימה את עצמה ושהחיים כבר ידאגו לשאר סליחה אהבה וחברות יאללה ביי

אה...אהההה....וואלה

זאת הפתעה כי הדברים נכתבו לעצמי בעיקר, בתיקוה קלה שאולי אתה בודק כאן הכתיבה משחררת וגם הספקתי לשכוח שכתבתי גדולתה של המילה הכתובה שהיא נשארת להבדיל מהמילה הנאמרת שבמשך הזמן נשכחת...למזלינו ולך ממש ממש לא כך הצטיירו הדברים בעיניי חבל שאתה לא אמרת את מה שעובר עליך כי אני יודעת גם להקשיב באותה מידה שאני יודעת להגיד ולא רק במקרה ספציפי זה אלא בכל מקום בחיים התוצאה של זה מתבטאת בחוסר אמון ואת זה אתה צריך לדעת קשה לבוא עם דף נקי בלי משקעי עבר והם כבדים. קשה להרגיש תלוי על חבל דק וזה מה שאתה שידרת דעתי האישית היא שהים מלא דגים וזה רק למראית עין כי רובם דגי רקק. ולכל דג בעל ערך צריך להתייחס בכבוד הראוי לו. עוד אחד אותו דבר לא יהיה. הרי כי דפדפנו….נבואה שמגשימה את עצמה…. לי זה רק קל להגיד המציאות רחוקה מכך זאת לא היתה הנבואה, אלא הפוך. היי שלום

../images/Emo4.gif

אתם לא חושבים שההתכתבות האישית הזו צרכה אולי לעבור למסרים האישיים?

ניצת שושן שלום

איזה רעיון מהפכני! שיחה פרטית. טוב, יש בעד ונגד שני צדדים לכל מטבע שפה הבנה אמת שאלות גדולות עלי היום ושוב ושוב מכל מקום אני קורא there is no spoon ועדיין לא מפנים

ניצת

מסתבר שההתכתבות הזאת אינה אישית מצחיק וגם עצוב שאין זה סיפור עם סוף טוב שהמילים לא הגיעו ליעדן ושישנם דברים שיש לקבל אותם כפי שהם ולדעת מתי to let go תודה.....

למעלה