לך, את, א"ש.

swirrrly

New member
לך, את, א"ש.

יוהו. יוהו. יוהו. (לקרוא בסגנון הראפ מיוזיק): שירה שירה שירה באה בשחור גורמת לנו לאמנזיה ובראש עושה חור אבל אנחנו בכל זאת אותה מכבדים כי עלינו היא מגינה מיצורים מפחידים! אז יוהו. יוהו. יוהו. למשל הנה יום אחד הלכתי לי בגן לפתע מהצד קפץ עליי גנן ולפני שהספקתי אני לצרוח באה שירה והרביצה לו בכוח!! כי הגנן היה אתם עוד תתפלאו יצור מכוכב אקס אקס פו!!! יוהו. יוהו. יוהו. יוהו. יוהו. יוהו. שירה.

manga girl

New member
לא מצחיק ../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את זוכרת את השיטה למדוד אורך צחוק?! אז זה האורך רק תכפילי אותו ב-100!! ילדה את קרועה ושרוטה!! שחף יש לך חתיכת בעלה!!

manga girl

New member
אני לא מוכשרת בשירים אז הנה שיר על

שירלי וג´קי ושחף (נא לקרוא בסגנון ראפ מיוזיק) שירלי שירלי מתכנה בשם סווירלי אוהבת ג´קי צ´אן ושוקולד כמובן יוהו יוהו אז אוהבת ערוץ שש ועל ג´קי להתחרבש שירלי גו שירלי מסובבת על כל הראש לא דומה לעכברוש יוהו יוהו אז נישאה לשחף מתוך איזה דחף וזהו. מה אתם חושבים שיש לי זמן לחשוב על חרוזים?! אני עסוקה בלהציל את העולם לייק דא!

swirrrly

New member
מגניף שירה את ממש נחמדה

רק לא היה מזיק אם היית מפעילה את הפס המהבהב *עכשיו*... סתם, החרוזים יוצאים דווקא מצחיקים וחמודים....

keren007

New member
יאאא את מוכשרת!

תכתבי שיר גם עלי עלי ועל ביז´ו!

keren007

New member
לא, הכוונה אלייך מנגה!

ושירלי, רק אם בא לך את יכולה לכתוב עלינו שיר.......... מנגה, עלייך זו חובה

swirrrly

New member
עשיתי עוד שיר

שמביע את הלחץ שלי מפני ה: הראיון הראיון יהיה ביום ראשון ואם אני אצליח אקבל פורום על בטוח! אך מה אם אתבלבל ולבסוף אכשל זה יהיה סוף העולם ואז יפה שלום לכולם כי לחיי לא יהיה טעם טוב, נו סתם. אז אני אמשיך לחיות רק בלי הפורום להיות זה יהיה קצת זבל אך מה שלא הורג - מחשל.

manga girl

New member
טוב רק שירלי טעות קטנה

מה שלא הורג מחשל-יותר מגניב לכתוב מחשמל!! וקרן זה לא מצחיק!! אני מצילה את העולם בזמן שאת את את מלגלגת על כשרוני בפרוזה...טוב עכשיו רציני אני יודעת יותר טוב לכתוב שירים רק שנחה עליי המוזה! מי שרוצה אני מוכנה לכתוב פה את שירי האחרון "מהומה במטבח-הכלים טחטח" די אני קורעת את עצמי!!

keren007

New member
טוב אז שירלי!

חובה עלייך לכתוב עלי ועל ביז´ו שיר!

keren007

New member
יש פה שירים על זוגות....

רוצה שאני אכתוב שיר עלייך ועל תום?

swirrrly

New member
אני מפחדת לזהם את שמכם הטוב

בכשרוני הנחות אבל אם את מתעקשת: רוחמה וביז´ו זוג מאוד נשוי כי הם למחצה אפוי וכל השיר הזה הזה הוא פוי אז הפסקתי.. עכשיו! כלבלב! זה מזכיר לי יש את לאקי הבת הכלבה לא זאת לא ירידה היא ממש חמודה נחמדה מגניבה מדליקה שווה טוב רוחמה רוחמה רוחי וביז´ו שווילי מאת שירלי!

swirrrly

New member
והנה אני מפעילה את מטה ה../images/Emo28.gif

ועכשיו אתם מטוהרים!

למעלה