לך -אם תהיה פה...

לך -אם תהיה פה...

אני שונאת אותך כל כך.ואוהבת אהבה שלעולם לא אשכח... אוהבת אותך עד כדי כאב, אהבה שבאה ישר מתוך הלב כל כך הרבה זמן מתוך חיי בזבזתי.. בזבזתי עלייך שכל כך אהבתי כל פעם אתה בי מחדש פוגע ועד כמה כואב לי אינך יודע... עד שנראה כאילו הכל יהיה בסדר מוצאת אני את עצמי בוכה בחדר. אתה תמיד דופק אותי מכל הכיוונים ואני כמו טיפשה תמיד מנסה לסדר את העיניינים מבטיחה לעצמי שאפסיק ולא אצור איתך יותר קשר ומנסה לחשוב שאז, הכול יהיה בסדר אבל לא כך יהיה עד שאתנתק ממך... ולא ארצה יותר לראות את פרצופך... כן, כך יהיה יום אחד, אני בטוחה! יבוא יום ואפריד את חיי משלך... -נו באמת, הפסיקי להשלות את עצמך, -בקצב הזה עוד תמצאי את מותך -לעולם לא תצליחי ממנו להתנתק, -אולי תדמייני, כן, זה יהיה מרתק! -את והוא לנצח תהיו יחד -וכך תמיד תמשיכי לחיות בפחד! לא כך יהיה אני אנצח! -את מדברת שטויות! בלי טעם ובלי ריח! -כבר ניסית, כמה שנים את כבר מנסה? אולי את צודקת, אולי אני באמת לא יכולה... -יופי שהבנת, אז הרימי את השפורפרת עכשיו -השלימי עם גורלך, חייגי אליו... ובוכה אני, ובוכה... כי להמשיך לחיות כך איני יכולה.... (בינתיים אני מחזיקה מעמד.. אבל זו מלחמה שמתנהלת בכל פעם מחדש...)

KONFUZ

New member
או או

זה היה ממש מהלב והנשמה! שיהיה לך רק טוב! את נשמעת אשה עם עוצמות אדירות. קונפוז..(שחושב שזאת הודעת היום!!!)

האאממ..

תודה.. אבל.. אני עדיין לא אישה.. כולה ילדה.. אפילו תינוקת.. תודה לך על התגובה.. חיממת לי את הלב... תמיד פה.. המלאכית השובבה!!!

KONFUZ

New member
אם...

ילדה..אז בלי עין הרע אחלה ילדה. שישאר לך הלב במצב חם לנצח אמן... קונפוז~

סיון ...

New member
מלאכיתו`ס....

מקסים...... קשה להתנתק ממישהו שאוהבים ושחשוב לנו....אבל לפעמים אין ברירה... ישיה לך רק טוב יקירתי....ומגיע לך..... אוהבת... ואם את צריכה..אני תמיד פה בשבילך.....:)

ב א ר י

New member
בזכות מאמרים וחיבורים כאלו...

אנחנו עוד נהיה הפורום המוביל והפופולארי ביותר. יישר כוח הודעה נבחרת שנייה בתוך יומיים של פתיחה. כל הכבוד סיגי. תמשיכי כך.

מלאכית

קודם כןל נעים מאוד אני חדשה כאן שנית כל אני לא ממש יודעת את הסיפור שלך אבל ממה שסיפרת אני יגיד לך שזה קשה לשכוח אדם אהוב אפילו שהוא מכאיב ופוגע אבל יש לזה פיתרון תנסי להתרחק כמה שיותר לצאת אם אחרים ולעשות השוואה לרעתו אולי זה יעזור בהצלחה אם תצטרכי אוזן קשבת מחוץ לפורום זה את מוזמנת לפנות אלי לאי מייל

מלאכיתו`ש מתוקתי

אם הוא פוגע ופוגע ופוגע , כל פעם מחדש - תתנתקי. כמה שזה קשה , תעשי את זה !!! מההכרות איתך אני יודע כמה את מקסימה , ולא מגיע לך להפגע שוב ושוב מבן אדם אהוב. ואת יודעת , שאני תמיד נמצא לרשותך מתוקה , ואת מוזמנת להתקשר אליי בכל שעה של היממה. שלך , שייק`ה

מלאכית ................... איזה יופי. ממש נפלא. ועוד לא שכחתי את ההבטחה שלי :cool: אחרי הפרסומות............

rin9

New member
אני מבינה אותך

ומכירה את התחושה ,אני עוברת אותה בכל יום שעובר

וואו..

כל פעם מחדש אני מתלהבת ממה שאת כותבת!!! אחותי...את כישרון! ואל תתני לאף אחד להכאיב לך...גם אם נראה לך שהוא האחד והיחיד! הוא לא שווה את זה!! (כן, אני צריכה להגיד את זה לעצמי מידיי פעם)

bduya

New member
מלאוכה שלי,

וואו.. השארת אותי נפעמת. אין לי מלים.. זה היה מקסים! אני מזדהה עם כל מילה. כל מילה!! ואת באמת כישרון.. תמשיכי לכתוב בובה.. ואת יודעת שאי שם יש לך בדויה בתמיד תמיד תמיד מקשיבה תודה מתוקה תודה רבה רבה העלת בי רגשות הרגע שמזמן לא נזכרתי שהם עדיין קיימים בי.. תודה. תחזיקי מעמד.. המלחמה הזו, ואת זה אני מבטיחה.. תגיע לסיומה. עד אז תחייכי לנו את החיוך המקסים שלך :) בדויה

אהבה כואבת

אני פורש את ידיי לחבקך ולאמצך אל לבי, ומציע לך את כתפי למשען, אכן קשה כמוות אהבה .

ב א ר י

New member
אנג`י מאמי....

אחרי שדיברתי איתך הבנתי משהו חדש עלייך. ונשאר לי רק דבר אחד לומר; אני פה בכדי להקשיב לך ילדונת שלי. בכל עת ובכל זמן אני כאן לרשותך. אשמח לשוחח איתך ולשמוע את צחוקך המקסים.

תודה..

באמת תודה לכולכם.. נורא התרגשתי כשקראתי את כל התגובות.. טוב לדעת שיש אנשים שנמצאים שם בישבילי.. אבל אף אחד לא יכול לעזור לי.. חוץ מ.. עצמי... אוהבת נורא.. המלאכית השובבה!!!

תודה לכולכם..

תודה רבה לכולכם.. נורא התרגשתי כשקראתי את כל התגובות.. נורא טוב לדעת שיש שם אנשים בשבילי.. למרות שרובם לא מכירים אותי.. אבל אף אחד לא יכול לעזור לי חוץ מ..עצמי... אוהבת נורא.. המלאכית השובבה!!!

תודה לכולם..

באמת תודה רבה.. נורא התרגשתי כשקראתי את התגובות שלכם.. טוב לדעת שיש שם אנשים בשבילי.. למרות שרובכם לא מכירים אותי.. אבל אף אחד לא יכול לעזור לי.. חוץ.. ממני.. אוהבת נורא.. המלאכית השובבה!!!

למעלה