לך אל נמלה - עצל

אחר

New member
עובדות והשערות

מלבד נכונות הטענה שתהליך אבולוציוני נמדד במיליוני שנים ולא בכמה אלפי שנות היסטוריה כתובה עלובות קיימת גם הטענה שיוסי העלה שתהליך אבולוציוני נעצר בחברה מתורבתת שכן בחברה זו הכלל של "החזק שורד" אינו תקף-אנו הרי תומכים בנכים ומוגבלים,ובכל מקרה יכולה הקיום של אדם בחברה מודרנית פחות תלויה ביכולת פיזית להסתגל לתנאי הסביבה והטבע. מלבד זאת:איך נקרא לעובדה שאנשי אפריקה שחורים אם לא תהליך אבולוציוני.ואילן גדול מצאתי לי להתלות עליו:תשובתו של הלל הזקן לשאלה למה עיניהם של אנשי בבל צרות וכו´ שהתשובה לתכונות הפיזיות תלויה בתנאי הסביבה

י-וס-י

New member
אם כן יש לי עוד שאלה על השאלה,

מדוע כל החוקרים רק מוצאים עצמות מלפני מיליארדי שנים, אבל עץ צומח מצאו איך שידוע לי אולי אני טועה, רק מלפני חמש אלף שנה, לא יותר, זה אומר שהעולם היה קיים לא יותר מחמש אלף שנה, כי עץ שלפי טבעות יודעים מה גילו מצאו רק מלפני חמש אלף שנה, אבל עצמות שהם משארים בתאוריה הם מצאו מלפני מיליארדי שנים, בעיני זה מופלא, אולי גם בעיניכם, אולי לא ?

אלי פלס

New member
איך שידוע לך?

אז ככה: א) קיימים עצים שגילם עולה בהרבה על חמשת אלפי שנים. ב. נכון. הם לא מגיעים לכדי מלייארדי שנים כיוון שכושר התחזוקה של העץ קטן יותר מאשר העצמות. או בקיצור, אתה טועה.

oren*

New member
ומאיפה הפחם שמשתמשים בו בתחנות

הכוח בכל העולם? אם לא עצים ועצמות של בעלי חיים שונים שנשרפו בחום השכבות התחתונות של כדור הארץ? מה זה יהלומים שאנשים אוהבים לשים על עצמם כתכשיט? אם לא פחם שנשרף בטמפרטורה גבוהה בתוך קרום כדור הארץ? יהלום לא נוצר תוך שבוע (אלא אם בתנאי מעבדה) אלא תוך מאות ואלפי שנים - עובדה היא שיש יהלומים במשקל של כמה קילוגרמים, איך תסביר את זה אם לפי דעתך כדור הארץ קיים רק חמשת אלפים שנה? מה לגבי מערות נטיפים? אין בעיה למדוד את מספר הסנטימטרים שכל נטיף גדל מדי שנה נכון? (כמה מילימטרים בלבד) - איך תסביר נטיפים בגובה עשרות מטרים? מישהו בא ובנה אותם? תקרא קצת מאמרים ביולוגיים לפני שאתה אומר דברים. נכון שאין עצים בגילאי מיליוני שנים, וזאת כיוון שעץ כמו כל דבר ביולוגי אחר לא יכול להחזיק את עצמו במשך הרבה שנים, השכבות הפנימיות נרקבות והשכבות החיצוניות לא מספיק חזקות בכדי לעצור את הריקבון והעץ פשוט נופל באופן טבעי. לגבי אבולוציה - תתפלא אבל זה לא קורה מהיום למחר. בני האדם כמו שאתה מכיר אותם קיימים אולי עשרת אלפים שנה, ובעוד עשרת אלפים שנה ברגליים שלנו יהיו רק שלוש אצבעות. איך זה שיש כפרים באפריקה עם אנשים בעלי רק שתי אצבעות ברגליים? איך זה שלכל האסיאתיים יש עיניים מלוכסנות? סתם אלוהים החליט שיהיו שחורים ולבנים ואסיאתיים ואינדיאנים? אז לא - מדובר בהתאמה של הגוף לסביבת המגורים. אם תיקח ריאות של מישהו שגר בנפאל, הן תהיינה הרבה יותר גדולות מריאות של מישהו שגר בישראל - הן הותאמו במשך אלפי שנים לחיים בגובה רב וליכולת קליטת חמצן גדולה יותר. איך זה ששחורים באפריקה חיים כל היום מתחת לשמש ולא מקבלים סרטן, ואילו אנחנו צריכים לשמור על עצמנו עם קרם הגנה וכובעים וחולצות ארוכות? כי התאים של השחורים באפריקה מותאמים לקליטת שמש ולא רגישים לקרינה שלה כמו תאים של אדם לבן. זה לא פוסל את קיומו של אלוהים בכלל, יכול להיות שאלוהים ברא את המפץ הגדול ומשם הכל המשיך. עובדה היא שבעזרת ניצוץ חשמלי הצליחו ליצור אטומים אורגניים מאטומים של חומר אנאורגני - האם אלוהים הוא דבר כל כך פשוט שאפשר לעשות את הקסמים שלו במעבדה? עצם עשוייה מסידן = אבן, ולכן היא שורדת זמן רב, לעומת עצים או צמחים. למה לא מוצאים עור או שיער - כי הדברים האלה לא שורדים הרבה זמן.

בוודאי שיש עצים מאובנים בני מיליוני שנה. במקומות מסויימים (מסהרה ובדרים אמריקה) יש יערות שלמים מאובנים. רק מה? הם לא מעניינים כ"כ את ההמון כמו טירנוזאור רקס. אין עצים ובע"ח מאובנים בני מיליארדי שנה, משום שבע"ח הראשונים מרובי תאים הופיעו רק לפני כ-600 מיליון שנה. ד"א, העשב הוא התפתחות אבולוציונית חדשה ולא היה קיים בתקופת הדינוזאורים. לגבי התפתחות אבולוציונית של בני אדם: 1000 שנה הוא זמן קצר להתפתחות אבולוציונית, אבל בני אדם לבנים הם התפתחות של עשרות אלפי השנים האחרונות, משום שהאדם מקורו באפריקה, וצבעו שחור. ההגירה של האדם המודרני (הומו ספיינס) לאירופה והלבנתו האבולוציונית התרחשה לכל המוקדם לפני 50000 שנה. ובכלל, איך אפשר לקבוע בבטחון כזה איך נראו בני אדם לפני 5000 שנה? אני בטוח שהחבר´ה הדתיים לא ממש יודעים, אז או שמשקרים, או שמסתמכים על הארכאולוגים השקרנים והחילוניים להכעיס, ואז מתלוננים השיטות הפגומות שלהם. ../images/Emo3.gif

י-וס-י

New member
אני לא יודע אני רק שאלתי, לגבי המפץ

הגדול זה תיאוריה של מישהו שהמציא את זה, ויש היום הרבה חוקרים שאומרים שזה לוקשים, מחר אני יבוא ויגיד תיאוריה שהיה מישהו שעשה אפצ´י ומזה נברא העולם, דארווין היה שם שהוא החליט שהיה מפץ ?

למעלה