לי מה שלומך?

e-magine

New member
לי מה שלומך?

תדעי לך שהמחשבה שאני נוסע ל 5 ימים למקום בלי אינטרנט מתחילה להלחיץ אותי.

lee_1

New member
e-magine יקירי....

אבא שלי בשבוע האחרון לא מפסיק להגיד לי שהוא מוחק לי את ה-I.C.Q ולא מפסיק להטיף לי על כך שאני מכורה... אז החלטתי! ממחר אני עושה משהו עם עצמי...לא יושבת בבית אף לא לרגע.. עד שהוא יראה שאני לא מכורה.. אז אני חושבת על כך שעוד מעט אני יהיה 5 ימים בלי אינטרנט וממש אני שמחה... אני מרגישה שאני חייבת משהו שירחיק אותי מזה... אני מרגישה הקלה שאני חושבת על זה... ואני מקווה שגם אתה תוכל לראות את הנסיעה כמו משהו שיכול רק לתרום לך בעיניין ההתמכרות וממש לא להזיק...

e-magine

New member
הרעיון היה שהפורום יהיה בשבילי

תרופה. במידה מסויימת הוא אכן תרופה אבל תרופה עם תופעות לואי. העניין הוא שאני לפעמים כשאני נמצא עם אנשים אחרים, שמחלקם לא אכפת לי, אבל מחלקם כן, חושב, למה אני פה בכלל עכשיו, הייתי יכול להיות באינטרנט, בפורומים, איזה כיף חיים הייתי יכול לעשות ואיך אני סובל כאן!!!! אם זה בנאדם שלא אכפת לי ממנו מילא, אבל אם אני באותו רגע עם אשתי שכן אכפת לי ממנה ואני כן אוהב אותה? היא מרגישה שאני מנותק והיא נפגעת מזה ועז מתחיל להתגלגל כדור שלג.

lee_1

New member
אולי פשוט...

תנסה להנות מהעובדה שאתה נמצא עם אישתך- שאני בטוחה שאתה אוהב... תראה את הניתוק כדבר חיובי שיכול לעזור לך להנתק לכמה ימים... תחייה בציפייה ליום שתחזור ולכל ההודעות החדשות שיהיו כאן אבל אל תתן לזה להשפיע עליך בצורה שלילית כי זאת לא המטרה!!! תנסה להתקרב לאישתך ב-5 ימים האלה ולהנות איתה עד כמה שאפשר!!

e-magine

New member
אני אנסה. רק שזה לא תלוי רק בי.

ואת יודעת, אם הייתי יודע שיש לי חצי שעה אינטרנט ביום, בימים האלה, הייתי יותר רגוע.

lee_1

New member
לפעמים...

זה קל מאד לתת עצות לאחרים אבל קשה כשאתה צריך ליישם אותם בעצמך... e-magine תנסה לחשוב רגע מה היתה התשובה ששלך שהתייעצתי איתך אם לקחת איתי מחשב נישא להולנד או שלא...אם אתה לא זוכר אני יזכיר לך שייעצת לי לא לקחת אותו איתי... אז מה שאני יכולה לייעץ לך זה שאולי תחשוב קצת אחורה ותנסה להיזכר מה היו המניעים שלך או הסיבות כאשר אמרת לי לא לקחת את המחשב הנישא, ואולי תמצא שם תשובות גם בשביל עצמך...

e-magine

New member
זוכר הכל!

ההבדל היחיד הוא שאני דואג לפורום, אני צריך שמישהו ישים עין עליו כשאני לא פה ואם ישהודעות לא ראויות, להתקשר להנהלת הפורום. חוץ מיזה, אני בטוח שאחזיק מעמד.

למעלה