לי כבר יש, ולך התחילו למכור כרטיסים למשינה!!!
C chloroform New member 15/5/03 #2 איפה?????? מה באמת יש לך??? מאיפה קנית, זה לפי שורות, אני חייבת גםםםם
צ צפרדע עם שיניים New member 16/5/03 #4 האאאאאאאאאא!! אם לא איכפת לך...כמה שאלות איפה קנית? כמה עלה? מקומות מסומנים?
J Jessica Rabbit New member 16/5/03 #5 ..... כן איפה קנית ? כמה עולה? איך הם מוכרים את הכרטיסים? זה לפי מקומות? אם כן אז אפשר לבחור מקום? המחיר שונה?
..... כן איפה קנית ? כמה עולה? איך הם מוכרים את הכרטיסים? זה לפי מקומות? אם כן אז אפשר לבחור מקום? המחיר שונה?
ח חולבת פרות New member 16/5/03 #6 איפה??????? כמה אני יודעת. מאה ותשעים שקלים חדשים.....חור לא קטן בכיס...אבל בשביל משינה ....
U uriw New member 16/5/03 #7 כרטיסים פה! אפשר להזמין כרטיסים אצל "קסטל" בטלפון 03-6045000, הם עולים 195 ש"ח לכרטיס
ה הנבצר הראשון New member 17/5/03 #10 גם לי (+פרטים) מוכרים כרטיסים בקסטל . ההופעה הרא/ונה ב24,7 . לגושים ולבמה מחיר 195 ליציע פחות (ראו תמונה מצורפת) אני יושב בגוש ד' שורה 3 = כבוד .
גם לי (+פרטים) מוכרים כרטיסים בקסטל . ההופעה הרא/ונה ב24,7 . לגושים ולבמה מחיר 195 ליציע פחות (ראו תמונה מצורפת) אני יושב בגוש ד' שורה 3 = כבוד .
U UnderLittleJunkie New member 17/5/03 #11 הכי שווה זה להיות ברחבה בקיסריה כול שאר המקומות זה פשוט רחוק@