לי יש תחושה ש...

הלוואי שהייתי יכולה...

אני מהצפון וכל נסיעה למרכז, במיוחד בסופ"ש, מהווה התארגנות צבאית, עם הילדים והכל, אז אני ממתינה להופעה בצפון ו/או אם אפשר באמצע שבוע...

נעמה מותק, ספרי קצת עצמך , ראיון

קצר ונראה אם היתקבלת. יש קריטריונים לקבלה שצריכים לעבור גם דרך גאלה יש הופעות שראית לאחרונה ובא לך לשתף אותנו או שאת מחכה שיגיעו להופיע בצפון?

הבנתי אותך, ותודה ורד על ההגנה...

אז ככה, את עמיר אני מכירה עוד בטרם נולדתם, שיחקנו יחד בארגז החול, בנינו את אותם הארמונות ואכלנו מאותו המסטינג...למעשה, אני גיליתי אותו והרחתי את הכישרון הטמון בו עוד מהגן, כשהוא היה שר "לעמוד בתור מלפנים ומאחור..." נו , עברתי??? סתתתם.... אבל בגדול, הייתי בשתי הופעות בצפון ואת הדיסק "רק את" "חרשתי" עוד ב- 99 אין לי אפשרויות גדולות ללכת להופעות כשיש לי זעטוטים בבית , אז עם כל הצער אני מבקשת קל"ב. אם הוועדה תחליט לקבל אותי, יתגלה בפניה ידע רב שנים ובקיאות היסטרית בטקסטים ובלחנים המדהימים

ezraz

New member
תירוצים תירוצים...

נעמה, יקירתי. אני "מתחזק" בבית שני תאומים בני 8 חודשים ויומיים (מתוקים מדבש שמאזינים לעמיר עוד מימי האינקובטור), ובכל זאת מצליח להגיע להופעות גם מחוץ לעירי. לבד מלשלוח אליך את הסבתות ששומרות על הילדים בזמן ההופעה יש משהו שאנחנו יכולים לעשות כדי לגרום לכך שתגיעי להופעות או לפחות לאחת במרכז? אגב גם אני עם עמיר עוד מהיום שיצא התקליט הראשון רק שאני לא שיחקתי איתו בחול, אני פשוט סטרילי מדיי... טוב אני חוזר לעבוד. במקום לאכול ניצלתי את ההפסקה להיות איתכם. (גם כן דרך לרזות למי ששואל איך גאלה עושה את זה...)

תירוצים תירוצים...צר לי עזרא יקירי.

אך תאומים קטן עלי, אנחנו מתחזקים שלישיה בני שנתיים ובכור בן שלוש וחצי...בלי עין הרע.
אז כששניים נמצאים איתנו בבית זה ממש קיטנה...מי מרגיש? ודווקא סבתות נחמדות מתקבלות אצלנו בברכה...שילחו בהמוניכם!!! עכשיו הסיבה שלי מספיק טובה??? אגב , יש תוספות אבל זה לא נחשב

אמיתי אמיתי!!!

אני בדר"כ מנסה לתבל דברי בהומור, אבל זה אמיתי לגמרי!!! אגב זו הדרך הכי טובה לרזות!!!

ezraz

New member
אני מצדיע לך.

כאחד שמתחזק שניים את ראוייה לכל המחמאות שבעולם על זה שאת עדיין נשמעת שפוייה.

למעלה