לי יש תחושה ש...

לי יש תחושה ש...

ובלי לפגוע באף אחד, שהפורום הנפלא הזה, קצת סגור בפני חדשים, כאילו יש קבוצה שמכירה אחד את השני ולא בדויק מתלהבת כשיש מישהו חדש. אגב, זו לא הרגשה שלי בלבד , הבנתי מחדשים אחרים שיש להם תחושה דומה. ומכיוון שאני יודעת שיש מי שיפרש את דברי בפרשנות רחבה ויתחיל להיפגע או משהו, אז אני חוזרת ומדגישה, זם פורום נפלא, אבל משום מה נראה שהוא שייך לכם בלבד. חבל...

ו ר ד ב

New member
מה פתאום

מה פתאום , נשמה שלי ברגע שאת כתבת כאן את כבר חלק מאיתנו , ולכולם קשה בהתחלה , תלכי לארכיון ותראי , הרבה משתמשים חדשים היה להם קשה , פשוט תידחפי זה סוד הקסם

שונאת להידחף...

לא מספיק להידחף בתור של קופ"ח, בסופר, ובבנק, גם פה??? וחוצמזה שזה הפורום של עמיר, שאומר נוחות נעימות ושלווה, לא ככה?? אבל יודעת מה? ברומא כמו ברומא! צריך להידחף סבבה!!! אגב, אתן לא עובדות או משהו, איך יש לכם זמן להיות כאן כל היום?

ו ר ד ב

New member
אז ככה שעובדים

אז ככה שעובדים לילה , לא יכולים לישון יותר מ-5 שעות , זאת אומרת מ-8 עד -1 מקסימום , אבל בגלל שביום חמישי אני לא עובדת , אז אני מרשה לעצמי לסחוב עד הלילה , וכן הבוקר שלי הוא שעה 10-12 בלילה

ezraz

New member
NAPI היקרה

שלום לך. אתחיל ואומר כי את וכולם תמיד רצויים. אני התחלתי להשתתף כפעיל בפורום רק לפני ארבעה חודשים כשהפורום כבר "רץ" ובכל זאת השתלבתי. תמר הגיעה עוד חודשיים אחריי והיום היא כבר אחת מהאושיות החזקות של הפורום ועוד ועוד דוגמאות. חברים חדשים יכולים להכניס הודעות ותמיד יענו בשמחה ויוכלו להשתלב. אי אפשר להתעלם מכך שהחברים שנמצאים כאן עכשיו מכירים אחד את השני אישית לאחר שנפגשנו בהופעות וחלקנו אף מחוצה להן. נשמח להכיר גם אותך וכל מי שיגיע לכאן ולהופעות. מטרת הפורום היא לחבר בין אנשים שהמכנה המשותף להם היא האהבה למוסיקה של עמיר בניון. להזכירך כי כאשר הוחלט שהנושאים המדוברים בפורום יהיו אך ורק על עמיר ללא סטייה מהנושא, הפורום פשוט נדם! דבר נוסף הוא שרציתי לבקש: רובם ככולם של הנוכחים כאן מזדהים בשמם הפרטי ולא בכינויים לא ברורים (גם דבר המעיד על האינטימיות של הפורום). נשמח אם גם את וכל מי שמתחבר לכאן יעשה זאת. (אם שמך הפרטי הוא אכן NAPI קבלי את התנצלותי מראש). המשך יום נעים לכולם. (תמר, האיומים שלי לא מפחידים אותך, הא?)

נעים מאוד, אני נעמה

וסליחה על הכינוי , אפילו לא שמתי לב שאני לא מזדהה בשם, פשוט זה האופציה שתפוז הציע , כשכל השאר כבר תפוס. מובן לי לחלוטין שהכרות אישית והפגישות בהופעות יוצרת חברות שבאה לידי ביטוי בפורום, אולם , לפי הבנתי, פורום הוא מקום להכיר בו אנשים חדשים מלבד הקיימים, שחולקים אהבה זהה, אבל הבעיה נובעת, אם אפשר לקרוא לזה בעיה, שיש מין שטאנץ קבוע כזה, ואתה יכול לראות בהודעות של אנשים חדשים אחרים, שהם אכשהו נדחקים החוצה, לא מתוך כוונה רעה חלילה, אלה כי לא נותנים להם הזדמנות התחלתית. לי נראה שיהיה זה אדיב לתת לכל משתתף חדש מין "פוש" התחלתי, גם כדי שהוא ירגיש בנו ( מה לעשות , לא כולם אוהבים להידחף) וגם כדי שמעגל הפורום יגדל ואוהבי עמיר ינהרו בהמוניהם....

ezraz

New member
שלום נעמה

עכשיו כשאנו יודעים את שמך קל לנו יותר לדבר. אני יכול להעיד על עצמי שביום שנכנסתי לכאן לראשונה לא הכרתי אף אחד. היום ברוך השם יש לי כאן חברים לרוב והמעגל רק הולך ומתרחב. כלומר מי שיכנס לכאן ויתמיד ימצא את עצמו כחבר בין חברים גם אם לא ירצה בכך. אני אישית מבטיח לפעול כדי לגרום לכך שכל מי שיגע לכאן יישאר ויהנה, כל עוד הרצון והביצוע יהיה דוּ כיווני. כתבתי יתמיד כי רק כך גם ה"חדשים" יכירו את הנפשות ואת הסיפורים שמאחורי וכו'. אני רואה בכך חשיבות לא קטנה. ברוכה את בבואך!

עזרא, ורד

תודה על קבלת הפנים היפה וככל הנראה אני אציין אותה בעתיד בפני חברים חדשים....

ו ר ד ב

New member
נפי../images/Emo70.gif

נפי אמרתי לך , תראי איזה חמוד עזרא , הסביר לך בדיוק , שצריך להידחף רק בצורה עדינה , וחוץ מזה את תבואי לקמלוט ? אם כן נראה אותך שם !!!!

למעלה