לי יש שאלה...

naomi24

New member
מצויין...../images/Emo6.gif

דרך אגב שריתוווות, אנחנו יוצאים לtangerine היום, את מוזמנת לבוא אם זה מתאים... ואם לא אז אפשר פעם אחרת...

../images/Emo123.gif הייתי אמור להיות בטנג'רין !

אבל כמובן, כשלא הולך אז לא הולך... ה"פרטנרית" שלי לנסיעה הביאה איתה רק נעלי ספורט!! (ולא,היא לא ישראלית אלא אמריקאית מלידה..) מיותר לציין שלא נתנו לה להכנס, ולפיכך מצאתי את עצמי יושב בבר של המלון, ושותה ושותה ושותה .....

Mירב

New member
אני במקומה

הייתי הולכת וקונה איזה סנדלי-עקב או משהו

נכון, אבל זה היה יותר מעצבן מזה

כי הסתבר שהליצנית הביאה איתה רק ג'ינס וחולצות פשוטות, לא משהו ליציאה.. וביום השני בווגאס הלכנו למלון "קיסר" ושם היא הוציאה לא מעט כסף על בגדים.... רק מה... בערב כשהיא באה ללבוש את זה אני פתאום שומע "Huston we got a problem" היא שכחה לקנות נעליים.....

galgal0ne

New member
listen dude ../images/Emo66.gif

i hang with Americans more then one cares to admit.... they are a bunch of dumb mofos
so i think i do have a clue

את מזכירה לי משהו...

כל פעם שלמישהו רע, ואתה בא לנחם אותו- יוצא לו המילה "אבל אתה לא מבין"אתה מסביר לו שהיית באותו המצב... והוא בשלו "אבל זה לא אותו דבר"....אז הנה... הפעם המישהו הזה הייתי אני
אבל מכל דבר רע יוצא גם דבר טוב, אני את הלקח שלי למדתי. צריך לדעת את מי אתה לוקח איתך, ותמיד, אבל תמיד להכין PLAN B

naomi24

New member
בווגאס תמיד צריך plan B

ואולי כדאי להוסיף את המשפט הזה ל"משפטי הבסיס של הפורום" ואם כבר צריך להוסיף את "משפטי הבסיס של הפורום" לפורום

מה דעתך להרים את הכפפה

ולהכין לנו איזה מאמר נחמד על ווגאס? אני מבטיח לצרף אותו לרשימת המאמרים המובחרים.

Mירב

New member
הג'נטלמנים בימינו....

בחורה מפילה כפפה והוא מציע לה להרים אותה בעצמה... תיכף תגיד לי שאתה גם לא פותח דלתות!

naomi24

New member
כמו שאני נוהגת להגיד- אההה.....

אולי, בזמן יותר מאוחר קצת כשיהיה לי זמן ולא יהיה לי הנג אובר (yeah right)
בקיצור **I am a lazy a

saritoosh22

New member
תהנו ותעשו חיים גם בשבילי.

יש הנאות שכאמא, אני כבר לא יכולה לממש. למשל, להיות ספונטנית ולבוא לטנג'רין.

galgal0ne

New member
yup

a friend of mine that's Israeli is a single mom. One day we sat at a pizza place, and the kid got really annoying, started kicking the table or something, "Liam, Die".... "Liam, Die"... and the kid started crying, needless to say everyopne at the Pizza palce was looking at us

למעלה