לי יש שאלה לדיון

miaBaby

New member
ליפנים יש דרך, לאמריקאים יש דרך, לנו יש דרך..

היפנים פשוט רצים על הטקסט לפי מה שבא להם והשפתיים עולות יורדות בלי סוף, זו דרך אחת. האמריקאים נורא חשוב להם בדיוק הפוך, הדיוק על השפתיים ולא משנה הרגש... הישראלים עושים משהו באמצע, חשוב שיהיה רגש אבל אם אפשר לדחוס משפט שיתאים בליפס הפסיכי של היפנים זה הכי טוב. ובעיניי זה יוצא מעולה. הגרסאות הישראליות להרבה סדרות אנימה נראות הכי מושקעות ונשמעות הכי טוב בעברית ולא באנגלית. (CCS ופוקימון וכל אלה)

lironosh15

New member
אפשר להבין את היפנים

אני לא יודעת הרבה על דיבוב ואני, עדין ולמרות שאני רוצה להיות מדובבת, חושבת שגירסת המקור היא הכי טובה אבל אם לא היו מדובבים אותה, לא היינו נהנים מכלום: לא מהסרט/סדרה ולא מהדיבוב עצמו P: אז חייבים להמשיך לדובב! חח XD אני חייבת להגיד שדיסני בעברית נשמע ה-ר-ב-ה יותר טוב מדיסני בשפות אחרות! (לא כולל אנגלית) ממ... מה שרציתי לומר זה שצריך לסלוח ליפנים על חוסר ההשקעה שלהם בציור שפתיים זזות.. זה די בעיה כשבמדינה יוצאים לפחות 100 סדרות בשבוע... טוב הגזמתי... 50 סדרות בשבוע למרות שיש הרבה סטודויים לציור, יש להם אולי אלף סיבות למה לא להשקיע בשפתיים ולדעתי זה יותר כיף להתמודד עם אתגר! אני מאוד אשמח אם יציאו לי לדובב סדרת אנימה עם לפסטינג גרועה! חח זהו... P:

miaBaby

New member
לפי מה שהבנתי...

היפנים חוסכים בכסף באנימציה, רקעים לא זזים, הכל שבלונות, וגם השפתיים בטח זזות על אוטומט כי זה עולה יותר כסף להשקיע כל מילימטר בליפס הכל עיניין של תקציב ולסדרות יפניות אין תקציב דיסני לאנימציה אחד על אחד בליפס, רקעים וכל השיט הזה

למעלה