לי יש רעיון חדש

אתם בחרתם בשמות תנ"כיים.

למשל "שומרון". אתם מתכוננים לתת את "שומרון" לשומרונים? הם הרי לא נעלמו!

Deathatred

New member
לשומרונים אין בעיה עם ריבונות ישראל

ואל תשכח שבכל הקשור לתנ"ך - הוא בעדנו. גם הקוראן פוסק שארץ ישראל שייכת לעם ישראל.

croovy

New member
../images/Emo107.gif רק שאלה:

האם אי פעם קראת את הקוראן, או שאתה מסתמך על עדויות של אנשים? כי יש גם עדויות סותרות מאנשים אחרים.

Deathatred

New member
אני מסתמך על עדות של שייח מוסלמי

בכיר מאיטליה, שייח עבדאללה פאלוצ'י. יש לי את הקוראן בבית ומתישהו אולי אני גם אקרא חלקים ממנו.

אתה לגמרי לא עקבי.

בימי הבריטים ולפניהם נקרא כל האזור בין הים לירדן PALESTINE באנגלית, ארץ-ישראל בעברית, ו-فلسطين בערבית. אחרי מלחמת העצמאות התחלק השטח לשלושה חלקים: מדינת ישראל הגדה המערבית רצועת עזה כשישראל כבשה את הגדה המערבית ב-67, "הוענקו" לה שמות תנ"כיים, להבלטת "הזיקה ההיסטורית" של ישראל לשטחים הכבושים: "יהודה" ו"שומרון", המקבילים פחות או יותר למה שאולי היה בימי התנ"ך. המקבילה התנ"כית לרצועת עזה (וגם לחלק ממדינת ישראל) אמור להיות "ארץ פלשת"! אז תחליטו: או, או!
ואם "יהודה" מבליטה את "שייכות" דרום הגדה לישראל (כי אנחנו "יהודים", בני שבט יהודה), אזי לפי אותו "היגיון", צפון הגדה המכונה בשפת הכיבוש "שומרון" "מגיע" ל...שומרונים! מה זאת אומרת "הם מכירים בריבונות ישראל"? האם הם חתמו או הצהירו על הסכמתם לכיבוש? הרי ברור שעם המונה כיום 600 איש בלבד חייב להישאר נייטרלי ולהימנע מהצהרות פוליטיות. רק היצגתי כמה מגוחכים כל השמות התנ"כיים שאתם נותנים לשטחים הכבושים. ובאשר לצבע הכתום, אתה חושב שאכפת לי אם הוא "מגיע יותר" לעזמי בשארה, שהשמצת אותו ללא כל הצדקה (כאילו דעותיך הקיצוניות מעניינות את מישהו), או לידידיך מארץ פלשת? מצידי, תמשיכו שניכם להשתמש בו

Deathatred

New member
מה עניין של עקביות כאן?

בסך הכל, גם השם "עזה" הוא שם תנכ"י ולא הבנתי מה אתה מנסה לבלבל את המוח ולנסות לטשטש את הזיקה ההיסטורית של עם ישראל לארץ ישראל. גם הטענה שלך על השומרונים לא מחזיקה מים כי השומרונים נקראו על שם העיר שומרון ולא להפך. גם בארץ פלשת נפלת. ארץ פלשת כוללת גם את אשדוד, גת ואשקלון - שנמצאים היום בתחומי קו שביתת הנשק 1949 ("הקו הירוק"), כך שהיא לא זהה לרצועת עזה (שזהו סה"כ שם די נייטרלי ונוח לשימוש). באשר לצבע הכתום, עזמי בשארה המוקיון (שקיבל כל "מחמאה" שנתתי לא בצדק) לא יוכל למנוע את שימוש מתנגדי ההתנתקות בצבע הכתום, אפילו לא באמצעות תביעות קנטרניות. טוב יעשה בית המשפט אם יבעטו אותו מכל המדרגות.

אני "מצטער", אבל מי שיצא כאן טיפש

זה דווקא אתה
"עזה" זה שם של עיר בלבד. "שומרון" זה יותר מעיר (אם אתה קצת מכיר את התנ"ך). עם השומרונים נפלת בגדול. מה זה חשוב מי נקרא על שם מה? האם יהודה בן יוסף נקרא על שם העם היהודי?
המצאתם "זיקה", אז לכו עד הסוף! שומרון - לשומרונים. ובאשר לארץ פלשת, אתה סתם מתפרץ לדלת פתוחה. כבר כתבתי שארץ פלשת כללה גם חלקים הנמצאים היום במדינת ישראל. וזה גם מסביר את הפשלה שלכם, את חוסר העקביות, בשמות התנ"כיים בהם אתם מנסים להיתלות (אם כי גם לא ברור איזו "זיקה" יכולה להיות לנו לעזה. לי בטח אין שום זיקה כזאת
) מי מוקיון זה עוד צריך להוכיח. אפילו לא קלטת את ההומור בזאת שבחרתם לעצמכם את הצבע של עזמי בשארה. ונדמה לי שכבר כתבתי, שמבחינתי תמשיכו שניכם, גם בשארה וגם "מועצת" ארץ פלשת, להשתמש באותו צבע

Deathatred

New member
אני לא יודע למה אני טורח...

1. עזה זה שם של עיר אבל היא נתנה את השם לכל האזור (זה לא דבר כזה נדיר). 2. כנ"ל השומרון. 3. השומרונים קרויים על שם האזור שהיה פעם חלק ממלכת ישראל הצפונית והם חיו באזור זה כמיעוט ללא תביעת ריבונות. חלקם רואים את עצמם כחלק מעם ישראל ובכל מקרה מדובר במיעוט קטן מידי בשביל להיות עם או בשביל לנהל מדינה ריבונית. 4. השמות התנ"כים הם לא ההצדקה לזכותנו על הארץ, אלא פשוט השמות היפים יותר לאזורים בארץ ישראל. 5. את הצבע הכתום לא בחרנו בגלל בשארה ולא למרות בשארה. לאף אחד בציבור היהודי לא איכפת מהצבע של מפלגת הטרור שלו או יודע שיש לה בכלל צבע המזוהה עמה. הכתום משמש להרבה דברים בעולם, וכך גם כל צבע אחר, אז מה הפואנטה שלך? בגלל מספר אידיוטים אסור להשתמש בצבעים?

כמה פעמים אפשר לחזור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נדמה שכבר 3 פעמים לפחות חזרתי וכתבתי לך, שתשתמשו לבריאות, כמה שאתם רוצים, בצבע של עזמי בשארה! (מבלי להיכנס לשאלה מי מיכם הוא, כדבריך, ה"אידיוט")!
"נתנה את השם לכל האזור"? המממ... מתי היא "נתנה"? ומדוע, ריבונו של עולם, לקחתם לעצמכם שם ערבי או פלישתי (לא שאכפת לי) "עזה"? מדוע לא "חאן יונס"? איך זה נשמע: "מועצה מקומית חבל חאן יונס"! או: "מועצה מקומית ג'בליה"! או: "מועצה מקומית דיר בלח"!
ואכן, יש לכם התקדים של אכיש מלך גת.

ערב רב

New member
../images/Emo6.gifמצדי אתה ובשארה יכולים לחלוק

צבעים ואידאולוגיות ללא-הפסק, מבלי להיכנס לשאלה מי מיכם הוא, כדבריך, ה"אידיוט", ומי יוצא טיפש. לא לכל תל ופיסת אדמה בארץ-ישראל יש שם עברי תנ"כי ולפעמים נעשו התפשרויות, גם אם הדבר לא לרוחך ה-"עברית"

Deathatred

New member
זה לא הצבע של עזמי בשארה

>> "נתנה את השם לכל האזור"? המממ... מתי היא "נתנה"? ומדוע, ריבונו של עולם, לקחתם לעצמכם שם ערבי או פלישתי (לא שאכפת לי) "עזה"? מדוע לא "חאן יונס"? איך זה נשמע: "מועצה מקומית חבל חאן יונס"! או: "מועצה מקומית ג'בליה"! או: "מועצה מקומית דיר בלח"! << * מתי שקראו לכל האזור שכבשה מצריים במלחמת העצמאות "רצועת עזה". * למה עזה? כי היא העיר הכי גדולה באזור. חאן-יוניס או דיר באלח הן לא בדיוק ערים. הן יותר כמו בסיס טרור אחד ענקי שבו כל צינור הולך לתעשיית הקאסמים והפצצות ולא לבניית הביוב. * מאז התקופה המצרית המודרנית, אחרי 1948, נקרא האזור "רצועת עזה" (Gaza Strip) ושם זה היטיב לתאר את האזור הגיאוגרפי. כאשר ישראל שחררה אותו מידי המצרים ב 1967 ואחר כך חידשה שם את ההתיישבות הישראלית, למועצה המקומית המאגדת אותם הוחלט לקרוא "מועצת חבל עזה". המועצה המקומית מאגדת רק את היישובים הישראלים, ולא את היישובים הפלשתינים - שלהן מועצות מקומיות משלהן הכפופות לרשות הפלשתינית.

אין מה לעשות, זה כן הצבע שלו ../images/Emo6.gif

גם אם מועצת ההתנחלויות ברצועת עזה שבארץ פלשת החליטה להשתמש בו.

croovy

New member
../images/Emo107.gif תגיד את זה לערב רב

שכל פעם שמישהו מדבר על דגל שחור - הוא אומר שהוא מזוהה עם הג'יהאד האיסלאמי.

../images/Emo35.gif מה כאן היתה הבעיה ../images/Emo35.gif

מדוע אוקראינה נמחקה? האם גם עליה יצא הקצף?

Deathatred

New member
להיפך, היה חסר קצף

כי את ההודעה שלך היה צריך לנקות עם הרבה סבון...

למעלה