לי יש רעיון חדש

גיל14

New member
לי יש רעיון חדש

לקחת סרט אחד כתום מהמתנחלים, וזוג סרטים כחול-לבן, לקשור לאוטו ולשים מדבקה של "העם עם שביל ישראל - נראה אתכם חוסמים אותו!".

גיל14

New member
זה נכון - עם כל הפטריוטיות

וכל הפרופגנדה של "צריך לשמור על האדמה" ו"הארץ הקדושה", מעטים מקדישים זמן להנות משביליה.

ערב רב

New member
צריך לפתח את הארץ ולא להתמכר להנאות

יש להקים יישובים חדשים ולהפריח את השממה!

croovy

New member
../images/Emo107.gif צריך למלא את הארץ בבטון!

לכבוש את כל הארץ ולבנות על הכל! אסור, חס וחלילה, להנות מהארץ! אסור להשתמש בארץ, פרט למטרות נדל"ן.

croovy

New member
../images/Emo107.gif היישוב שלך לא נמצא בנגב

תלמד גיאוגרפיה.

אני מקווה שאתה מתכוון לנגב

ובעיקר לפתח את ירוחם, דימונה, מצפה רמון ושות'. הרבה יותר חשוב מאשר יש"ע.

ערב רב

New member
התכוונתי לכל קצוות הארץ

כמובן שיהודה ושומרון הם לב ליבה של ארץ ישראל.

croovy

New member
../images/Emo107.gif לא בזה הוא תומך

הוא רוצה - במקום לתמוך ביישובים הקיימים, ולפתח אותם - לבנות לידם יישובים חדשים, כדי שאי אפשר יהיה לפתח את הקיימים.

ערב רב

New member
אני רוצה להפריח את השממה

הנגב מהווה 60% מאדמות הארץ ומכיל רק 5% מהאוכלוסייה לכן יש לפתוח לאלתר בתנועת התיישבות רחבת היקף בנגב שכמובן תכלול הקמת עשרות יישובים חקלאיים חדשים שיפריחו את השממה. אין דרך אחרת.

croovy

New member
../images/Emo107.gif בהחלט יש דרך אחרת

יש להרחיב יישובים קיימים, גם בנגב, ולבסס אותם, ולא לבנות יישובים חדשים. אם נבנה כ"כ הרבה יישובים חדשים - תוך 5 שנים תיגמר הקרקע, וגם - תושבי דימונה וכו' ימשיכו להיות עניים, כי יעדיפו להשקיע ביישובים חדשים במקום בקיימים.

ערב רב

New member
אבל איך נפריח את השממה?

כנראה שאינך מבין שרוב קרקעות המדינה מצויות בנגב בצורה של שממה שיש להפריחה ע"י יישובים חקלאיים.

croovy

New member
../images/Emo107.gif כרגע אמרתי שלא צריך

להפריח את השממה ואמרתי שצריך להתפשט לאט לאט, אחרת תיגמר לנו השממה להפריח. ומה יש לך נגד המדבר שאתה כ"כ רוצה להיפטר ממנו? זה מקום ממש יפה איך שהוא עכשיו וחיות בו מלא חיות (המונח "שממה" ממש ממש לא מתאים למדבר). אה, שכחתי. כבר אמרת שאסור להשתמש בארץ למטרות שהן לא נדל"ן.

croovy

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo6.gif

אם אנשים רק יבינו למה את מתכוונת...

הכתום בארץ הוא בכלל של עזמי

בשארה (תנועת בל"ד), המתכוון לתבוע את מועצת פש"ע לדין על הפלגיאט.

Deathatred

New member
../images/Emo151.gif הבשארה הזה

לאף אחד אין מונופול על צבע. כתום הוא הצבע של המועצה האזורית של חבל עזה שהייתה קיימת הרבה לפני מפלגתו העלובה והפשיסטית של הפודל של נסראללה.

למעלה