לי יש פנטזיה...

לי יש פנטזיה...

הנה הפנטזיה שלי (אחת מהן): הייתי בדרך לבסיס 37 עמלות חיממו את גופי והמדים שלא יכולתי לפשוט גרמו לי להזיע, זה כבר כמה חודשים שאני מנסה להתנזר מסקס מילמלתי לעצמי כהבחור הנחמד מאוחר חשב שאני מדברת אליו וניסה לגעת בכתפי, הייתי כל כך נבוכה הסתובבתי לאחור ואמרתי לו שאני לא מעוניינת, הוא עבר לכיסא רחוק בבושה ואני גיחכתי לעצמי כי הוא היה יותר מובך ממני. הרגשתי שהנסיעה ארוכה מתמיד היום. כשהגעתי לבסיס וסחבתי את התיק הכבד על כתפי המפקד קיבל אותי בפתח ובכעס אמר לי להיכנס ל"משרד" שלו, כשאני מחזיקה את התיק הכבד הולכת לאט לאט ומועדת, פתאום אני נכנסת ל"משרדו" כשאני רואה שם עוד כמה חיילים חטובים ללא חולצה והמפקד שגם לא לא חסר ריבועים וגוף חטובים מניח אותי על השולחן ולוחש לי באוזן "אני יודע שאת רוצה את זה אז אל תתנגדי" אני מחייכת ונשכבת על השולחן 2 החיילים שחיכו לי שם מחזיקים את ידיי כשהמפקד מוריד את חולצתי, הוא רואה שהגופייה הקצרה שלבשתי מתחת ספוגת זעה, הוא מוריד ל אותה בעדינות מפחד שאני לא אתחרט אך אני רק מסתכלת על הזקפה שבמכנסיו כשהוא הוא מסתכל לי על החזה אני מנסה להינתק מהאחיזה של החיילים אך אחד מהם ממהר להוריד את מכנסו ולדחוף את הזין שלו לפי ואני שהתנזרתי מסקס כבר כמה חודשים כל כך חרמנית ועוד מתכלת על שלושה גופות חטובים אז אני פותחת מהר את פי ומוצצת בתאווה את הזין הגדול שלו שמתקשה בפי בינתיים המפקד שמעליי מוריד את החזייה שלי ומוצץ את שדיי נושך אותן מעט ופטמותיי מזדקרות החייל האחר שנשאר ללא מעש מוריד את המכנס שלי ולאט לאט רואה שהתחתון שלי מתמלא במיצי הכוס שלי הוא מוריד לי את התחתון ועם ידו מתחיל לשפשף לי את הדגדגן יותר ויותר מהר כשפתאום הוא מתחיל לזיין אותי עם האצבע שלו ולאט לאט עם שתי אצבעות ובסוף עם שלוש עד שזה כבר כואב מדי ואני נאנחת והוא עושה את זה יותר ויותר מהר ואני מרגישה שאני מתחילה לגמור אך אני לא מוכנה לגמור לפני שאספק את החיילים והמפקד אז אני שולחת את ידי לתוך מכנסי המפקד ומורידה לו את התחתון כשפתאום אני רואה זין ענק מזדקף מולי אני מתחילה לשפשף אותו מהר מהר כשהוא כבר נהיה אדום ואז אני מוצצת לו וממלא את כל הזין שלו במלא רוק ואת הביצים ביצה אחר ביצה אני מלקקת ומלקקת עד שאני מכניסה את כולו לפיומוצצת מהר יותר ויותר מהר כשהחייל השני בינתיים עושה ביד מהסתכלות עלינו אז אני תופסת אותו ומכריחה אותו להתנשק עם המפקד כשבינתיים הזין של שתיהם זקוף והכיפה נוגעת אחד בקצה של השני ואני מלקקת להם את שתי הכיפות פתאום המפקד תופס אותי והופך אותי על ארבע ומחדיר את הזין שלו לתחת שלי מהר מהר כשאני מוצצת לחייל אחד והשני מאונן כשפתאום כולנו גומרים ביחד כשהחייל גומר בפי וכל הפה שלי מתמלא שפיך לא רציתי לבלוע אך הוא החייל מכריח אותי וארבעתינו מתלבשים מהר וחוזרים לבסיס כאילו הכל כרגיל כמובן שלי יותר בונוסים אחרי זה אבל... הכל נמשך כרגיל אקווה לשמוע מחמאות,הערות הכל!

izen1

New member
מסקנה:

או שאת מחורמנת לאללה או שאת אוהבת מין קבוצתי.מה הנכון? איך זה היה למצוץ 3 שמוקים בבת אחת? סתם,אני יודע שזה פנטזיה.אבל לדעתי היא פרואה מידי.

Sefy

New member
../images/Emo3.gif !That makes both of us

Yummy

מה זה זה כל פיטמה שתר ברצינות...

טוב גברים תמיד ישארו כלבים חיחיחי סתם בלי גברים הפנטזיה שלי בחיים לא הייתה יכולה להתגשם כן בטח אני אלך להזדיין עם המפקד שלי (שדדרך אגב הוא באמת כוסון) ואז נראה אם הצבא לא תשלח אותי לבארבאנל!

Sefy

New member
../images/Emo3.gif I Don´t care how big they are

!As long as they are sensetive and the girl likes to have them sucked

izen1

New member
מה שאני לא מבין זה איך מגדלים.....

כאלה שדייםגדולים.אני חושב שהיא יכולה להיכנס לספר גינס
אוח להניח את הראש בין שדיים כאלה אפשר להחנק

Sefy

New member
...Now that you mentioned it

Yeah, do you think they are real and not silicon, kinda big for real

Sefy

New member
...I Think at THAT size, even the

Best Silicon can´t keep them up, or she would loose her balance

Lost Dreams

New member
את ממש מעוררת רחמים!

לעבוד עלי בצ´אט ולרשום שאת בת 14 ולספר את כל " הצרות שלך" שממש שממש לא אמיתיות כי אם הם היו אמיתיות לא היית כותבת בפורום הזה.. במיוחד לא את מה שכתבת! תהיי בריאה חמודה אבל רק תעשי לי טובה תמצאי חיים ומהר

מאוד מאוד אהבתי../images/Emo45.gif

אני בעד פנטזיות על סקס קבוצתי ואפילו בכוח...הרי זה טבען של פנטזיות להיות בוטות וחזקות ואני לפחות , יודעת שלא אגשים את הפנטזיות האלה אבל נעים להתענג עליהן...

למעלה