לי יש חידה בשבלכם...

dannyep

New member
לי יש חידה בשבלכם...

ראיתם את התוכנית של אורי גלר בה שימי אטיאס עוצר את הדופק והפרמדיק המלומד של מד"א בוהה במוניטור בהפתעה גמורה? אם לא זה הלינק: http://www.keshet-tv.com/geller/Details.aspx?CanID=3279 לצערי, בשונה מהפרמדיק המכובד, שאגב לא מוכר לי (ולמען הסר ספק, אין לי שום דבר נגדו...),לא השתכנעתי מהיכולת המופלאה של שימי וגם לא מהתרשים שעל פני המוניטור. אנא הסבירו לי מס' דברים: א. מה רואים על צג המוניטור בזמן ששימי עוצר את הדופק? ב. למה שני הדוקטורים המלומדים לא מרגישים את הדופק? ושאלת בונוס: למה מד"א משתף פעולה ונותן גושפנקא לטריקים זולים מסוג זה שמבוססים על חוסר ידע של הציבור? או חמור יותר (ואני ממש מקווה שזאת לא הסיבה) למה הפרמדיק לא אבחן נכון את מה שקורה לשימי על פי תרשים האק"ג? הבמה שלכם, אחת, שתיים, שלוש!!! בהצלחה!!!

kenasw

New member
נראה לי

מה שילה לי בראש כשראיתי אותו זה ככה: הוא מחזיק משהו בבתי השחי (כדורי טניס למשל) א. מה שרואים למטה בצג זה מה שנקלט מהפלס אוקסימטר ולכן כשלא מגיע דם לנפות הידיים הוא מתיישר... ב. זה מסביר גם למה הם לא מרגישים את הדופק... למה הפראמדיק משתף פעולה? על זה אני לא אענה...

OnlineOne

New member
ראיתי עכשיו

רק עכשיו גיליתי שזה יוסי שעומד שם בתור נציג מד"א. רק כמה שבועות קדימה, כשישבתי בהרצאה שלו, היה קשה מאוד להאמין שמדובר במי שאינו יודע לקרוא א.ק.ג. העניין הזה, מעבר לעובדה שהוא לחלוטין מטופש, גם אינו מקצועי, וחבל לי מאוד על יוסי, שבתמורה כנראה לסכום כסף, ג'פרדייזד את המוניטין שלו ככה...חבל.

למעלה