לי יש גם קטע......

• פותח הנושא uvi
  • פורסם בתאריך

uvi

New member
לי יש גם קטע......

לפני איזה שבועיים חלמתי שאני ודודה שלי (אין לי בכלל דודה....) משפצות את האמבטיה בבית של חבר שלי למין אמבטיה כחולה מיוחדת כזאת, ואחרי יומיים הלכתי לראות בית של חברים שלנו שרק עברו דירה וזאת הייתה ב-ד-י-ו-ק האמבטיה שלהם...... נכון מוזר?

sharon91

New member
לא..

כאילו, מצד אחד כן, זה מוזר, נשמע מוזר, אבל זה בכלל לא, רק שתדע, יש כל מיני הסברים לדברים כאלה. אחד מהם, הוא שהתת מודע שלך יכול לקלוט דברים מתת מודע של אנשים אחרים, שמשדרים על אותו תדר, ממש כמו תחנת רדיו. בערך.. ואז אתה יכול, בזמן שאתה ישן וחולם לקלוט כל מיני דברים של אחרים. אז בעצם, כן, כל העניין הזה מוזר... אבל זה גאוני, תודה. (עם שלוש נקודות מתחת ל-ר.. יענו TODE ולא TODA) אתה יכול לקלוט דברים מאנשים שלא שמעת עליהם בחיים (וגם כאלה שכן) בלי שאף אחד מכם מודע לזה. מגניב, לא?

Panther

New member
שאל בפורום רוחני

זה בהחלט unusual, וזה קרה לי גם פעם. זה לא חייב להיות דווקא קליטה בתת מודע, זה יכול להיות גם חפץ מיוחד שראית בגלגול קודם, ועכשיו כשעמדת לפגוש אותו שוב, הודעת על זה לעצמך. כשלי זה קרה, חלמתי שאני ברחוב ואני מדבר עם מישהי שבחלום הכרתי, אבל לא מישהי מסוימת מהחיים שלי, ואז יצאתי מהבית שלה והלכתי ברחוב. אח``כ אחרי די הרבה זמן, הלכתי לטיול סליחות בירושלים, והייתי ברחוב הזה (אמנם בחלום זה היה ביום והטיול היה בלילה אבל הרחוב היה מאוד דומה). זה רחוב קרוב לרחוב קינג ג`ורג` במרכז העיר בירושלים.

שלומצי

New member
וואאאההה?

אוקי, אז גם לי יש קטע משונה.... לפני איזה חודשיים, בת דודה הגדולה שלי גפן היתה בחודש השביעי להריון שלה, ואני התעוררתי בבוקר, וידעתי שחלמתי על הלידה שלה. מהר מהר התקשרתי אליה, ושאלתי אותה אם הכל בסדר כי חלמתי שהיא ילדה. היא אמרה ``מה שלומצי, נהיית נביאה או משהו שהתקשרת לבדוק? אולי תחלמי שזכינו בפיס..`` היא צחקה ואמרה שמה לעשות, יש לה עוד את כל החודשים החמים של הקיץ לעבור , לפחות חודשיים וחצי שלושה עד הלידה. אוקי. למחרת היא ילדה את רועי, שהיה כמעט 3 חודשים בבית חוליפ כי הוא נולד מוקדם מדי. אתם מאמינים בכוחם של חלומות להשפיע על החיים או כוחם של אנשים לחזות את העתיד באמצעות חלומות? (אני מובנת?!)

sharon91

New member
מעניין

חלומות נבואים. זה נורא מעניין, ותסתכלי על ההסברים שלי ושל פנטר.. הם די קשורים לזה.

נעמתוש

New member
יש לי שאלה אלייך שלומצי

שלומצי נכון את חברה שלי :) כאילו דה רק רציתי להגיד לך שבמשך הזמן שאני יהיה חברה שלך אני לא רוצה שנריב אף פעם אוקי כי אני יהיה עצובה:( ממני נעמונת שלך שלומצי

למעלה