לי יש בעיה מטרידה

galgal21

New member
לי יש בעיה מטרידה

אני לא מצליח למצוא עבודה כבר כ-5 שנים (פרט לעבודות מזדמנות בחלק קטן מאד מזמן זה). למרות שיש לי קורות חיים טובים מאד ואנשים אחרים מתפלאים איך זה שאני לא מצליח למצוא עבודה. חוץ מזה במהלך חיפושי אני נתקל בתופעות לא רגילות. למשל במשך שנה שלמה לא הצלחתי להתקבל אפילו לראיון אחד, אחר כך היו לי מידי פעם כמה ראיונות מאד מוצלחים אלא שפשוט החברה המראיינת לא יצרה איתי קשר אחרי-כן (לא ברורה לי הסיבה). למרות שכרגע אין לי בעיות כלכליות בגלל שאשתי עובדת ומרויחה טוב זה מציק לי מ-2 סיבות. 1. מה יקרה אם אשתי תפוטר. 2. מפריע לי שאני לא יכול לפרנס. האם יש למישהו הצעה לפתרון?

ה מוזה

New member
דלתות סגורות

משום מה אחרי שקראתי אותך נזכרתי בסינדרום הזה של דלתות סגורות [ אני מומחית בדלתות סגורות
] מכירה את זה בכל מיני תחומים ובהתחלה הייתי מתעקשת ממשיכה לחזר אחרי כל פתח בתקווה שהדלת תפתח היום אם דבר מה פשוט לא מתממש והדלת נשארת סגורה אני שואלת את עצמי אולי זו לא הדלת הנכונה ?......... 5 שנים אתה מחפש עבודה ,ניסית אולי להיות הבוס ? הכוונה אולי הדרך עבורך היא להיות עצמאי ,לפתוח עסק משלך פשוט,דלת שונה ......

galgal21

New member
חשבתי על זה אבל מעולם

לא ניסיתי את זה. מה פרוש הסינדרום דלתות סגורות? את יכולה לפרט.

ע ו פ ר ה

New member
היי galgal21

קראתי מה שכתבת. לפעמים כשאנחנו לא במקום הנכון הדברים לא הולכים ואני מסכימה עם דבריה של מוזה. זה המקום להפעיל את הצד היצירתי ולמצוא פתרונות חדשים. אולי לחפש בתחום מעט שונה ממה שעסקת עד עכשיו. בכל מקרה רציתי להציע לך לקרוא את הספר: מי הזיז את הגבינה שלי? אולי הוא יתן לך קו חשיבה נוסף. ובמקביל לדמיין איזו עבודה אתה רוצה, ממש לדמיין את המשרד, אותך בעבודה, מה אתה לובש, אם אתה נמצא במשרד או במקום אחר. לבנות לך תמונה ברורה של העבודה שלך. כך בעצם מזמנים אנרגיה ובונים את העתיד. (אם זה לא מדבר אליך זה גם בסדר) בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

שיריה

New member
:) מוז

חיפשתי בגוגל "סנדרום דלתות סגרות" וכל מה שמצאתי היה "חיים דלתות פלדה " ו"חיים הפורץ" האם תואילי בתובך לספר לי מהו הסינדרום הזה ?

ה מוזה

New member
לא ממש

מונח שאפשר למצוא בגוגל או באבן שושן :) ככה אני מכנה את התופעה הזו של הדלתות שנותרות סגורות עד שלעיתים התסכול כ"כ רב,הרי אנחנו משקיעים את כל האנרגיות את כל הרצון,את כל כולנו בלנסות לפתוח את הדלת הסגורה [לאחד זה עבודה,לאחר זה לימודים,לשני זה זוגיות ] סינדרום=תופעה. תיארה זאת יפה הלן קלר בתמונה שמצרפת יש את המילים שלה

למעלה