לי זה לא מפריע

301049

New member
לי זה לא מפריע

שלום. אני מעונין לקבל רעיונות ועצות על מנת לנסות ולהוציא את חברתי לחיים מאדישותה בנושא " לי זה לא מפריע", ואם לי זה לא מפריע אז תסתדר עם זה לבד באם זה מפריע לך . ידוע שבמערכת יחסים יש תמיד חלוקי דעות או כל מיני גישות לחיים משותפים . לחברה שלי לחיים (היא בת 45 ואני בן 50 ) לא מפריע למשל שהסלון בבית מבורדק עם דברים שלה, נעלים בסלון , בגדים בסלון וכו"י . שוחחתי איתה מספר פעמים על הנושא והתשובה הייתה "לי זה לא מפריע" בקיצור לך זה מפריע תסדתר ותנקה , או בקיצור תתרגל ותסתגל למצב כי לי זה לא מפריע . כל השיחות והבקשות שלי בטענה שלי זה מאוד מפריע ואני לא מסוגל לחיות כך עזרו למספר ימים והתופעה חוזרת על עצמה . חשבתי לבצע מספר פעולות יזומות שיפריעו לה כגון : יום אחד לעשות את הצרכים שלי בסלון " או להפריד בין חשבון הבנק המשותף שלנו (וזה מאוד יפריע לה ) יתכן ואז אולי היא תבין שבחיים משותפים יש ללכת אחד כלפי השני גם אם זה לה לא מפריע . אנחנו יחד למעלה מחמש שנים ושקלתי לא פעם לעזוב אותה בגלל סיבה זו וזה עד היום לא יצא לפעול . יש למשהו רעיונות איך משנים את המצב (מבלי ללכת ליעוץ כי בסרט הזה כבר היינו). תודה

לי זה לא מפריע = חוסר התחשבות !!!

לא רוצה לסכסך אבל נראה לי שהיא עצלנית ואגואיסטית. אם לך זה מפריע מאוד, ברור שיום אחד ימאס לך מאוד ואתה תלך, אתה כנראה איש טוב וסלחן והיא מנצלת לרעה את סבלנותך וטובך.

../images/Emo6.gif

לעשות את הצרכים שלך בסלון... אז אולי גם לך לא יפריע שלא לעזור לה כשהיא צריכה אולי טרמפ לאיזה שהוא מקום, או אולי עזרה בנקיון הבית או אולי עם ילדים גדולים שלכל אחד מכם יש או בכל דבר אחר ואז לך זה לא יפריע. למרות שזו מעט דרך ילדותית להחזיר לה ולפעמים זה גורר עוד "דווקא" מהצד השני וכך זה פשוט לא יסתיים לפעמים זה המוצא האחרון. נזה וספר לנו איך היה.

alophind

New member
פשוט מאוד ידידי... מאוד מאוד...

תביא הביתה מנקה כזאת... אחרי יום אחד אני מבטיח לך שזוגתך לחיים תתחיל לתקתק עיניינים בבית. ואם זה עדיין לא מפריע לה , אז הרווחת

זה פתרון נקודתי לסימפטומים

אבל זה לא מרפא את מחלת חוסר ההתחשבות. וזה מה שמפריע לבחורנו כאן. אבל להתחיל "להחזיר" לא יעזור ורק ידרדר את המצב. קשה לי לתת פתרונות קסם למישהי שאמורה כבר להיות הרבה יותר בוגרת מזה. לא נראה לי שתשנה אותה. תעשה חושבים רציני של האם היא מתאימה לך או לא כפי שהיא...

אם אתה רוצה לשנות את המצב ../images/Emo46.gif

תעזוב אותה...נראה לי שהיית שם מספיק שנים בשביל להבין שהיא כפי שאלמוגית תיארה לך..ואולי אתה פשוט מפחד להיות לבד..אז אני מודיע לך..הלבד יהיה לך הרבה יותר טוב מאשר הזוגי המאפן הזה ... מגיע לך הרבה יותר טוב ואם אתה לא חושב ככה אז תשאר בסכי ובדכי שלך ואל תבכה לנו.. מחזיר.. בדרך כלל אהבה ...בדרך כלל ..לא תמיד..

למעלה