לי"ב 3

ronny 17

New member
לי"ב 3

כולכם ממש פטתים. אז נסעתם לטיול שנתי סו פאקינג וואט? אתם חבורה של מתלהבים ותדה לאל שאני לא מכירה אתכם, אם בבית ספר שלי היו ככה הייתי מתאבדת.....
לכו לטיפול.

הסנדק17

New member
י"ב 3 הכיתה הכי טובה (וזה בדוק!!)

זה שאנחנו קצת יותר נהננו בטיול משאר הכיתות לא עושה אותנו מתלהבים, י"ב 3 נותנים בראש, וכדאי לך להיזהר כי י"ב 3 לוקחים חלק נכבד מאד בפורום הזה!

Chen Kuki

New member
תקשיבי לי יא חתיכה פוסטמה.

אם את בקטע של ללכלך מאחורי צג של מחשב לפחות תזדהי. באמת, לא ציפיתי שתלכלכי ועוד אחרי זה לא תגידי מי את. זה דיבור של אפסים. אה רגע.. יכול להיות שאולי גם את? אנחנו יצאנו לטיול שנתי ואף אחד לא התלהב מזה, חזרנו כמו כולם עם כמה חוויות צחוקים. לא זכור לי שבכלל רצינו לשתף אותך במשהו שקשור בחיים שלנו. את יודעת מה עוד יותר פטתי? שאת בכלל לא מהבית ספר שלנו ובכל זאת את נכנסת לפורום הזה. תעשי טובה ותחזרי לפח זבל שבאת ממנו. אה, ואם ממש בא לך, אז את יכולה להתאבד, אפילו שאת לא מהבית ספר שלנו.

JAMES®

New member
חחחחחחח זיידמן יא גזען

וחן וואווה איזה עצבים חטפת... לא מתאים לך אבל לפחות חיזקת את מה שאני אמרתי בהתחלה

Respect Me

New member
חחח

אז יכולים להתאבד רק מי שכן מהבית ספר שלנו ?! ... :) בכל מקרה נתת לה בראש

מקו9לת

New member
חחחח

איזה אנשים משעשעים יש בעולם תגידי לי את טיפשה או שאת עושה את עצמך??? אנחנו חבורה של פתטים...??!?!?! מותק את נמצאת באתר של בצפר שאת לא לומדת בו... ואנחנו לא בסדר? מצבך קשה בובה קצת חיים לא יזיקו...אולי תמצאי עיסוק מעניין יותר מלהכנס לפורום של בצפר וללכלך על כתה שאת לא מכירה כי את בכלל לא בבצפר... קיצר קוקי אני תומכת בכל מילה רק בלי עצבים ממי וי"ב 3...אני עדיין לא מוצאת את הרע...אחלה כתה באביי לכם יום נעים

למעלה