לי"ב שלי

קדי

New member
לי"ב שלי../images/Emo24.gif

אהובים שלי...י"ב מיוסי יפה מה קורה עם האוטובוס משהו מתקדם???? אם כן או לא ואם יש בעיה ואתם זקוקים לעזרה יש צוות שלם שצריך לדעת מה קורה איתכם....(צוות מרכז שי , שקסי ואני (שקד)..!!! טוב אז תודיעו .... ולמי שאין עדין: ICQ 282793263 [email protected] :והמייל שקד

S a l i t

New member
נצל"ש. לי"בניקים --->

סמינר י"ב. מי בא? מי לא? (יש לכלול תירוץ הולם בתשובה) ומי עוד מהנוכחים פה מאוד מאוד מסכן ויש לו טיול שנתי לפני זה?

fresh mishmesh

New member
אני מאוד מאוד מסכנה...

ולכן גם לא בטוחה שאגיע... ובקשר למה שאז שאלת שאני ושי דיברנו עליו- את לא זוכרת שביוני אשתקד היית אצל שי, והיית צריכה להגיע לת"א, אז ההורים שלי (וגם אני הייתי שם, כן כן) הקפיצו אותך לשם?...

שקסי

New member
אני באה לסמינר י"ב!

וי"ב יקרים- בואו בהמוניכם... ועם אפשר תביאו מיץ פטל... ולמי שעדיין אין- אי סי קיו: 146638830 אי מייל: [email protected] ופלאפון יש בפרטים האישיים...(תמיד!!) אוהבת המון- עדי הקטנה!

S a l i t

New member
את גמישה בנושא?

לדעתי מיץ פטל + אפרסמון = דיאט קולה דיל?

שקסי

New member
אפרסמון?? לא רוצה!

אני רוצה בלון! או עוגיה! עם מיץ פטל...

S a l i t

New member
קבלי תיקון

את רוצה בלון! או *עוגית! עם מיץ פטל... אגב רצית שאני אבוא אליך לשישבת? אז ככה (פשוט אין לי כוח לכתוב את זה פעמיים - גם פה וגם באייסי..), בחמישי-שישי יש לי איזה משהו טיפשי שאני צריכה לעשות וביום שישי אני ורצ'ונקה נוסעים לשחר לבית זית את רוצה לבוא? בואי לשקדי תעבדו על הזה של הזה עם האוטובוס ואני ורנצ' ושחרוש נעבוד על הלוגיסטיקה לסורוקה...

קשתונה

New member
280 ש"ח!!!!!! מה נראה להם?!?!?!?!

יש לנו שבוע לפני שוק שנות שירות בגולן... בחינם. לא יודעת...אני כבר לא בטוחה שאני באה...יוסי יפה עלה המון...ועכשיו זה...וטיול חנוכה...בלאט. מה אני רוטשילד??

S a l i t

New member
אוקיי תיראי

לגבי הפירוט הכלכלי שלי - טיול שנתי - 700 ש"ח (W-T-F?!?!!??!!??!?!?!!) סמינר י"ב - 300 ש"ח יוסי יפה(שהיה) - 350 ש"ח רשיון - 6000 ש"ח טיול חנוכה ו...די זה פשוט לא נגמר ותמיד יש איכשהו גם את כל החולצות שעושים לכולם ואת הקלטות וידאו וכל זה כבר לא נעים לי מאימא ואבא! ובכל המוסדות האלה הם שוכחים שיש גם צריכים מינימאליים לנפש כמו נעליים,בגדים,אוכל,לימודים,נסיעות כאילו מה הם חושבים שאני קוטפת כסף מהעץ בגינה?!?!

זורקה

New member
אוף אוף אוף זה ממש לא יכול להיות!!!

מתחילית להעורר בי הרהורי חרטה... אוילך אני לא אלך גם.. זה המון!!!! בדיוק היום הודעתי לאמא כמה צריך לשלם בינתיים והיא די התפלצה.. ועוד מעט אני הולכת לשיעור פרטי במתמטיקה ( =800 ש"ש לחודש, כי הפנינה הזאת תופסת מעצמה אלוהים וכל שנה מעלה את המחיר החצופה! והיא כבר בכלל לא נחמדה אליי!!) אולי באמת עדיף לא ללכת לסמינר י"ב וללכת רק לשוק שנות שירות הזה שיהיה... גררררר:/ רציתי לרראות שם הרבה אנשים....

kedeman

New member
שקדי ועדידי

(עכשיו השמות של כל הצוות שלנו מסתיימים ב-י)(אם רוצים אפשר לקרוא לעדי שקסי ואז לכולנו יהיה גם ש וגם י) מה קורה איתנו? נראה לי שאנחנו צריכים לתחיל ללחוץ על הצוותים אני צריך איכשהו לדבר איתכן ולהתחיל להזיז עניינים!! (וגם כמה הרים בדרך) האייסייו שלי.. 52354920 אימייל [email protected] וכן, גם אני בסמינר י"ב (אני מתכוון לפחות להגיע)

RMXXX

New member
אני מגיע לסמינר!!!

והשבוע כנראה אנחנו נשב לתכננן את הערב החברתי... מי בא ביום שבת לעצרת?

למעלה