לי אין אומץ

Mrs.Dvash

New member
לי אין אומץ

לי אין אומץ

כמה זה טוב לא להרגיש וכמה זה טוב שלא יהייה אכפת. מאף אחד. לא מהחי לא מצומח ולא מהדומם, כאילו שום דבר לא קיים חוץ ממני. כן אני, רק אני מרכז העולם, כולם תלויים בי ולי לא אכפת מאף אחד. לא רואה ולא שומעת וגם לא מעניין אותי כמה צריכים, שיהייה המקרה הכי דחוף בעולם - לא מעניין אותי. פעם ראשונה שכמעט לא מעניין אותי מי מבקש את עזרתי, מי צריך אוזן קשבת, מי רוצה כתף תומכת, כ-מ-ע-ט כי עדיין לא הגעתי לשלב הסופי. עדיין לא הגעתי להתעלמות מוחלטת. אני עדיין כאן. מימיני ומשמאלי אנשים מאחוריי כולם ואני ממשיכה הלאה. לבד כי אף אחד לא רוצה לשמוע, לבד כי אף אחד לא רואה, לבד כי פעם שמעתי שיר שאומר שכולם אוהבים אותך כשאתה למטה ואף אחד לא אוהב אותך כשאתה נופל. אני ממשיכה ליפול והמסכות רצות להם אבל לא שלי של האנשים האחרים. צבועים כולם- חיוכים מרוטים של כוח, של ידע של כלום. כולם מפחדים ולאף אחד אין אומץ להודות - כולם ממש מפחדים אבל לא אומרים מעדיפים במקום להתלחש מאחורי הגב ולירות חצים ללב כי ככה יותר פוליטקלי קורקט מאשר להגיד את האמת. כי ככה לא צריכים להבין שפתאום אין כלום ופתאום הכל אבוד וכבר יותר מדיי מאוחר ואיך לא ראינו? ואיך לא ידענו ולא שמענו את הצעקות בלילה.... איך? כשאתם נופלים רק האמיתיים ישארו אתכם. כשאתם אמיתיים רק האמיתיים ישארו אתכם, תדעו שאם אין לכם אמיתיים אין למה לחיות. פשוט ככה, כי הכי קשה בעולם להמשיך לבד ולא כולם רוצים לעזור ולא כולם יכולים להמשיך גם אם הם מאוד רוצים אין ברירה הסוף קרב והם משאירים אותכם לבד כי האדם חי לבד ומת לבד. בסופו של דבר אין ברירה, או שיש אומץ או שאין. ו, אני בונה אותו לאט לאט אבל עדיין אין לי אותו במלואו. אז אני ממשיכה כשעכשיו הדרך חדשה ולא אכפת לי מאף אחד, אה נכון, כמעט מאף אחד, כמעט מכלום, מחי צומח ודומם. מרחיקה את כולם ומקרבת ארותם בחזרה, עושה שמיניות באוויר ולא מגיבה לכלום. כן ככה אני, נורא נורא ואיום, נורא וקשה אבל ככה אני. כשאתם אמיתיים רק האמיתיים ישארו אתכם ואני חושבת שמצאתי אמיתי אחד אני מקווה שלא מאוחר מדיי.

tairon

New member
לידי דבש בוקר לך

אם מצאת אמיתי אחד תנצרי אותו תחבקי את זה ותשמרי על זה יש עוד אנשים אמיתיים שיודעים מהי חברות גם בזמנים קשים ולא רק ברגעי צחוק ועל כאלו יש לשמור

moran.l

New member
בלי מילים

נשארתי, כשקראתי את הודעתך, ועם זאת - עם כל כך הרבה מה לומר לך... אני יכולה לומר שזה תקופה, אבל האמת -זאת תהא צביעות - ואני הרי יודעת עד כמה שהצביעות היא הגרוע מכל. במובן מסוים, זאת כן תקופה, אבל פשוט תקופה יחסית ארוכה, או פשוט תקופה רצונית, מתוך בחירה - בכל מקרה, זה לא לייף טיים, מתוקה. הכאב בהודעתך מבהיר לי באיזה מצב את נמצאת, וכל רצוני, הוא קודם כל לתת לך חיבוק גדול. כשאת נופלת, אל תסמכי על כך שיהיה שם מישהו להציל אותך, גם לא על ההוא. לא בגלל שאני לא מאמינה בו, אלא בגלל שאני יודעת, מתוך ניסיון, שחייבת את להאמין קודם כל בעצמך, בכוחותיך. את בנאדם מדהים, דובשה, אחד העמוקים ביותר שהכרתי, ואני יודעת שבתוך תוכך תמצאי שם את הגרעין הקטן הזה (קטן משהו...הוא מתחבא) של אמונה בעצמך. אם רק תכירי בו, הוא ינבוט באדמת תקווה, ויצמיח עלי אומץ, שיתפתחו לכבוד, ואולי אפילו פרי של שמחה - ותקוותי היא כי סופו יהא בפרח אהבה. כשלבד, לא בודדים, אבל לבד, קל להתמכר ללבד הזה. אבל ההתעלמות אינה הדרך, היא רק פנייה מסוימת, שכל אחד בדרכנו פונה אליה, אם מכורח, אם מרצון, אך כולם בסופו של דבר חוזרים לדרך האמיתית, זו שכואבת, זו שקשה ותלולה, אכן - יש בה מסיכות, דובשה יקירתי, ואכן, יש בה לא אמיתיים, אבל יש בה גם כאלה שאכפת להם ממך (כמוני!!!!!) והם יעזרו לך, תמיד, ככל שיוכלו, ללכת בה. ולגבי ההוא - אני מה זה שמחה... ;-) אוהבת חיבוקים ונשיקות יום של שוקולד, זוכרת? מורן

דבש יקרה

קראתי ויש הרבה כאב....... קראתי והיה לי דה ז`אוו...... את צודקת.. אבל זה שלב אני עברתי שלב כזה בחיי ולא לפחד ליפול!! לא לפחד לכאוב!! יודעת למה?? כי אחר כך יודעים להעריך כל דבר קטן כי אחר כך נהנים מכל דבר קטן יש רגעים מופלאים בחיים - שמחכים לך שם בפינה ועד כמה שזה נראה שזהו מיצית והבנת הכל יש הם שם ואת עוד תהני ותתרגשי ותאהבי ותבכי ותצחקי תאהבי את עצמך עם כל העליות והמורדות חבקי את הכאב שבך את העצב כי הוא שלך.. חבקי את כל כולך ואז כל אהבה שבפתח תחדור אלייך ותוכלי להנות ממנה שבעתיים מחבקת אותך על שאת מרגישה!! מזל טוב את בת אדם אוהבת יעל

Mrs.Dvash

New member
תודה לכם

תודה לכם

לא ציפיתי, באמת שלא שיהיו תגובות כאלו על מה שכתבתי. לא ידעתי, באמת שלא שתגיבו כ``כ מהר.... מצטערת אבל אין לי את הכוחות הנפשיים כרגע לצערי לענות באריכות ולכתוב לכל אחד באמת את מה שאני חושבת. אז אכתוב לכולם ברשותכם בכלליות אבל עם המון אהבה - .

למעלה