לי - אור

לי - אור

בפרץ נדיבות בלתי מוסבר בגלל שאני הולכת לקצת מוכנה לתת לך להנות קצת מההילה שחקנית חסר לך שלא יהיו פה הרבה הודעות כשאחזור

לי-אור.

New member
פרץ

עמיר היה כאן. הצבעתי על המחדלים.בניהול. הרטטנו שפמים.אני ניצחתי. . לי-אור הופכת ת´ממלכה ומדיחה. כלים.

לי-אור.

New member
גמני לא מאמינה

אבל עושה מצוות גומלת חס(י)דים ונותנת. בסתר. לי-אור (שששש...בסתר אמרתי-בואי מאחורי השיחים)

לי-אור.

New member
וזה לא

שאני רוצה לסכסך אבל המנהלת קודם הזקרת , אחורי זה ירדת, אחורי זה תקעת גולים, אחורי זה מצ(צ)את פינות, אחורי זה הנפת ת´שרביט, אחורי זה התהפכת על הבטן, אחורי זה א-גב, אחורי זה המלחת, אחורי זה שימנת , תוך כדי זמזמת, והנהנת גמרת בשיר מזמור היו לך שיחות עם אלהים< או גוד או גוד> והלכת. גומר ועוזב ירוחם? תודי. לי-אור אני אקח את עוגת הפירורים

עלוב

ביצועים כושלים. הספקים ממש אין. רואים למה לא נותנים לך ת´שרביט. שחקנית מעיפה שערותיה לאחור מעבירה יד ענוגה על המצח נאנחת בכבדות ידעתי ידעתי שככה יהיה

לי-אור.

New member
ורק שתדעו

שאני לא פה לקצת. לאלא אל תקומו. אני כבר אמצא את הדרך החוצה. ואל תקחו לי הודעות. רק מאפי. ומאילה. ומזיוי. ומהשחקנית. תודה כןכן- מתפשטת. לי-אור פשוטה.

אפי לוג

New member
תתכסי.

הנה המגבת. בגילך לרוץ ערומת אברים ברחובות? פוי אומרים אצלנו בלודג´ ומוסיפים יריקה הצידה. טפו.

מתפשטת

זה טוב
חשבתי לא תעשי את זה היום. שחקנית פותחת כפתור בחולצה

א י ל ה

New member
רואים

שהשקעת ושיננת וחזרת ולמדת. רואים. מגיע לך קרדיט. אני נותנת. קחי. א י ל ה פירורים מאיזו עוגה את רוצה?

לי-אור.

New member
לא מסתפקת

בפירורים של אף עוגה. יש איזו באפלה שלמה? או חת´כת באפלה שלמה? לי-אור חתיכה

למעלה