ליתר ביטחון...

דפוקית

New member
ליתר ביטחון...

למרות שכבר דיברתם על זה אני רוצה להיות בטוחה. אני יכולה לגשת לבגרות ואם יש הפרש של 30 נקודות אז אני מקבלת את הציון של הבגרות בלי להתחשב במגן??

הילה117

New member
זה תמיד ככה?..

זה תמיד ככה שבמקרה שיש הפרש של למעלה משלושים נקודות אז הבגרות קובעת?... לא הבנתי את מה שאמרת לשני הכיוונים - אם המגן יותר גבוה מהבגרות מעל 30 נקודות אז המגן קובע ? יש לי חברה שאתמול לא ניגשה לבגרות בגלל שהיא לא ידעה על זה , היא חשבה שאין לה סיכוי והמורה אמרה לה אין לך למה לגשת בכלל .. (היה לה מגן של ציון 40,ובבגרות היא הייתה יכולה להוציא 100 בשקט) , וסיפרתי לה על מה שאמרת לזה והיא ממש התבאסה שהיא לא ידעה את זה... זה סתם פספוס וחבל שלא כל המורים מעודדים לגשת לבחינה ומסבירים לתלמידים את זה ... זה מבאס שבמקום לעודד אותה כמו שאתה מעודד ומסביר לתלמידים שקיימת אפשרות כזו היא פשוט המליצה לא לגשת... אתה מכיר גם אתרים שעוזרים לבגרות גם בנושאים אחרים ?

איסקרה

New member
כן, תמיד

לעיתים יש צורך בערעור לשני הכיוונים זה אומר שאם המגן שלך 100 וקיבלת 60 בבגרות אז יש לך 60

הילה117

New member
אז מסתבר ...

לפי מה שאמרת לפני כמה ימים , אם יש הפרש של למעלה משלושה ציונים (30 נקודות) ציון המגן מתבטל ומחשיבים רק את ציון הבגרות , נכון ?... אז ככה שהיום שאלתי היום כמה מורים מהבית ספר שלי לגבי זה , וכל המורים ששאלתי אותם , הכחישו שזה נכון ... והם אמרו שבכל מקרה יש שכלול של הציון בגרות עם המגן ... ושזה לא נכון שציון המגן מתבטל ... אז מי פה צודק ?... אתה או הם ?.. ואם אתה , האם זה בכל המקרים ?... אתה בטוח בזה שזה נכון מה שאמרת כאן לפני כמה ימים ?...

הילה, בלי להעליב את חברתך:

קשה להאמין שיש אדם שלמד מקצוע במשך שנה שלמה, ציונו הממוצע (+רחמי מורה) במקצוע הוא 40; והוא יקבל במבחן אחד פתאום 100.

הילה117

New member
חחח....

תאמיני לי היא לא משקיענית והיא סתם דפקה לעצמה ... היא כביכול אומרת שהיא לא היתה מרוכזת באותו יום של המגן ... אמרתי שהיא יכלה להוציא 100 בשקט בבגרות ... כי בתור אחת שיודעת מעולה את החומר ונבחנתי עליו יום שני , אני יכולה להגיד שבחרו את השאלות הכי קלות מכל החומר וכל אחד שקצת עבר על החומר יכל בכיף להצליח ... בכל אופן אני מסכימה איתך ... היא סתם כזאת שלא ממש אכפת לה...

למעלה