לישראלים מגיע יותר

סקוקי

New member
קופת חולים לישראלים

אני מעונינת לדבר עם עוד אנשים שעשו את הבטוח הרפואי שלהם עם דויוד שילדס

finchlonit

New member
לישראלים מגיע יותר

רק הביטוח של דייויד שילד עובד!!! עוזי

m a16

New member
אתם יכולים לתת הסבר?

זה ביטוח בזמן שהות בחו"ל או בזמן המתנה בארץ? איך זה עובד? מהו התשלום? זה ביטוח לאנשים שגרים בחו"ל? לתיירים לתקופה ממושכת? אשמח לקבל פרטים בהקדם היות ואני צריכה לרכוש ביטוח ממש עכשיו. תודה

David Shield הוא ביטוח ישראלי

לישראלים החיים בארה"ב (אני לא בטוחה לגבי מדינות אחרות). יש להם כל מיני יתרונות בארה"ב כמו המחיר היחסית נמוך, ופוליסה שמותאמת להרגלי הצריכה של ישראלים - למשל הנושא של להטיס הורים ללידה וכו´. למיטב ידיעתי הם קשורים בארץ לביטוח לאומי ולקופות החולים ובזמן שאתה חי כאן ומבוטח אצלהם אתה שומר על זכויותיך בקופות החולים בישראל. לפרטים נוספים אתה יכול לפנות לאתר שלהם, שם גם תוכל לקבל הצעת מחיר. והנה הבהרה בנושא התקנה החדשה של ביטוח לאומי.

AdiBos

New member
אני די מבולבל בענין הביטוח

נכנסתי לאתר של דיוידשילד מלאתי פרטים שלי של אשתי והילדים וקבלתי הצעת מחיר של כ600 דולר לחודש מה כלכך זול בזה דרך העבודה אני משלם 168 לחודש נכון שהעלו לי את ההשתתפות העצמית לביקורי רופא אבל אפילו עם 2 ילדים וביקורים קבועים בחורף של פעם בשבוע עדיין לא הגעתי לחצי מה600 אז מה פיספסתי??

ליילה

New member
פספסת למשל אנשים שלא מקבלים

ביטוח בריאות דרך העבודה כאן, או לחילופין אנשים שלא עובדים אלא לומדים או נמצאים כמו שאומרים "בין עבודות", בשביל אנשים כאלו, זה הביטוח הכי זול שאפשר למצוא כאן, ובנוסף הוא שומר על הזכויות בארץ, כך שגם כשאתה בביקורים בארץ יש לך ביטוח של קופ"ח כללית.

מקום העבודה מסבסד אחוז ניכר

מעלויות הביטוח. לנו יש ביטוח מעולה שמכסה הכל עם השתתפויות נמוכות ואני משלמת בערך שלושים ושמונה דולר לחודש... למשפחה העלות היא בסביבות השישים. אם תיקח את אותו הביטוח שכרגע עולה לי 456 דולר לשנה, ותנסה לרכוש אותו באופן פרטי, מחירו יקפוץ למשהו כמו 3,500 דולר בשנה - 290 דולר בחודש בערך. כשמדובר בדייויד שילד, מדובר לרוב בישראלים שאין להם ביטוח מסובסד דרך מקום העבודה, שהם עצמאיים, סטודנטים, או כאשר הם לא עובדים, ובהתחשב בכך - זה באמת הביטוח הכי זול ומקיף (יחסית) שאפשר למצוא ללא סבסוד.

izabel03

New member
דיוויד שילדס

הם בסדר. לא יותר מדי ולא פחות מדי. השירות לוקה בחסר, הנציגים ברובם לא מקצועיים, ולכן צריכים לנדנד להם בנוגע לתשלומים לרופאים, אבל יחסית למחיר הם בסדר. לא שמעתי כלום על ביטוח שיניים , יש למישהו מושג? ואם מישהו יודע על ביטוחי שיניים בארה"ב אשמח לקבל אינפורמציה.

ננסנס

New member
נקודה חשובה לנשים בהריון ../images/Emo18.gif

ב DS יש תקופת המתנה של 12 חודש כלומר אם את בהריון או מתכוונת להכנס להריון בשנה הקרובה... חפשי ביטוח אחר (באתנה למשל אין תקופת המתנה, מנסיון). ובכלל רצוי להבין את הפוליסה ומה היא מכסה. חוץ מזה הבנתי שהם די בסדר.

Yaniv-DC

New member
אני עשיתי

מה אני אגיד לך... ביטוח בסדר. נותן את התנאים הכי טובים לעומת המחיר שמשלמים. בדקתי עם בלו קרוס ביטוח מקביל, ויצא ממש פי שתיים. השרות הוא בעברית וזה נוח עם כל מיני מושגים רפואיים, אך רמת הנציגים (נורא מצטער, אבל בעיקר הנציגות. אסף - אתה נהדר, אם אתה עוד שם...) היא בערך כרמת הטמפרטורות במיניאפוליס אתמול, ובמקומות מרוחקים מעט מהערים הגדולות, לא קל למצוא נותני שרות. אבל סה"כ אני מרוצה.

oritu

New member
ביטוח בליגה בנלאומית שדואג לישראלים

גם אני עשיתי את הביטוח של דיויד שילד ואני מרוצה מאוד, מה עוד שהם יצאו עכשין עם שני כיסויים חדשים (בדיוק היום קיבלתי מהם מכתב): כיסוי שיניים בארץ וכיסוי לקופת חולים במהלך תקופת ההמתנה למי שחזר לארץ לאחר יותר משנתיים, בעקבות תקנת הביטוח הלאומי החדשה.אני ממליצה בחום!

oritu

New member
לי אף פעם לא הייתה בעיה

לאחרונה גם ילדתי ובכל התהליך של ההריון והלידה לא היתה לי אפילו בעיה אחת (הם אפילו הטיסו את ההורים שלי לכאן על חשבונם:)).לעומת זאת חברות שלי סיפרו לי על תלאות נוראיות שהן עברו עם בלו קרוס ועם סיגנה.

Ho Oh

New member
מישהו יכול להסביר?

אם כבר משלמים אז למה לא לשלם לביטוח לאומי עבור שירותי בריאות ולחסוך את כל הבירורטיה כשחוזרים ( במידה ויודעים שחוזרים לארץ מתישהו). מה היתרונות בלשלם לביטוח כזה (דיויד שילדס) תודה על העזרה.

Ho Oh

New member
בירורטיה=בירוקרטיה

סליחה. קשה מאד עם המקלדת הוירטואלית.

למעלה