לישון עם עברי

מיטקין

New member
לישון עם עברי ../images/Emo108.gif

שימו לב! שימו לב! אחרי שיחית עם מלכת השירשורים שהיתה שיחית מוזרה לחלוטין... החלטתי לפתוח שרשור חדש ולהחזיר לפורום הזה את הנושא המקורי שלו.. וזהו בעצם היצירה והאומן עצמו עברי!!!!! הרעיון הוא כזה... לכתוב שיר לפורום שאני אנסה אח"כ להלחין אותו... המטרה היא כל אחד יתרום משפט שימשיך את המשפט שלפניו.... הנושא הוא : עברי ההופעות המוזיקה והפורום... אז מי מתחיל?

מיטקין

New member
אני אתחיל....

נכנס למכונית מפעיל תרדיו מחכה לאנשים החדשים.. ונזכר בתפוזים" חחח התחרפנתי לחלוטין מצטער

jeackyh

New member
אבל מה זה קשור ל

'לישון עם עברי?' מצטערת לא הבנתי. נכנס למכונית מפעיל תרדיו מחכה לאנשים החדשים ונזכר בתפוזים נוסע לאיזו הופעה בנגב, עם פורום עברי לידר יהיה כיף חיים <ג'ינגל או שיר?>

אנסה להמשיך...

נכנס למכונית מפעיל תרדיו מחכה לאנשים החדשים ונזכר בתפוזים נוסע לאיזו הופעה בנגב, עם פורום עברי לידר יהיה כיף חיים מי יודע איך יהיה, אבל מה שבטוח שנעלה את המצב רוח..

monikaaa

New member
המשך חחח

נכנס למכונית מפעיל תרדיו מחכה לאנשים החדשים.. ונזכר בתפוזים" שבכל פעם אותי מחדש משגעים כמו האנשים ההם שישבו בבית קפה ולא הפסיקו לדבר

jeackyh

New member
איזה מצחיקה

את לא יכולה להתעלם ממה שכתבנו והלהמשיך משלך.. את צריכה להמשיך מאיפה שהשיר נעצר

Ez sLeeP

New member
סיכנו לך ת'תחת? נחמד לשמוע ../images/Emo3.gif

במזה זה כרוך, סיכוך התחת? (אוי ואבוי, הבנתי מה אמרתי)

A N I g M A

New member
נפל לי האסימון....

היא ניסתה להגיד סיבכתם לי ת'תחת. שמישו יגיד לי בוקר טוב ברוך. אני מדברת שטויות. לא חדש. **** הזמינו אותי להופיע בניו יורק!

A N I g M A

New member
../images/Emo26.gif הסבר לחתימה פה זוהרית

יש איזה מישו שהופיע בניו יורק והוא שמע אותי אז הוא אמר לי שהוא רוצה לקחת אותי להופיע איתו. זה יהיה קצת קשה בהתחשב בעובדה שעכשיו בגרויות... ושאני בת 16.5...

פששששששש....

יפה לך בחיים הא? אבל לטעמי, תסיימי תיכון, תוציאו בגרויות טובות (יווו אני נשמעת כזאת פולניה זקנה!!!
) ואז, אני מאחלת לך שתעשי מה שאת באמת אוהבת... איפה שתרצי, מתי שתרצי... אל תשכחי להזמין אותנו להופעת הבכורה!!!

A N I g M A

New member
תני לפתוח בלהגיד

דההההההההההההה ברור שאני אזמין ואני גם אתן כרטיסים בחינם :) ולסיים תיכון זאת די השאיפה שלי עכשיו :)

למעלה