ליר רציתי להודיע לך שחזרתי
E E i n a v 1 1 1 New member 12/12/06 #3 ../images/Emo163.gif הספקתי לקרוא 91 עמודים באנגלית תוך 3 ימים אני מאוד גאה בעצמי עכשיו סוף סוף אני לא אשקר למורה שקראתי ולא באמת קראתי וסיימתי את כל השיעורים אתמול, משהו נכנס בי השבוע, שימשיך ככה בקצב הזה זה יעבור לי צ'יק צ'ק ואז אני אחזור לישון בימים שאני באמת לא עובדת בהם
../images/Emo163.gif הספקתי לקרוא 91 עמודים באנגלית תוך 3 ימים אני מאוד גאה בעצמי עכשיו סוף סוף אני לא אשקר למורה שקראתי ולא באמת קראתי וסיימתי את כל השיעורים אתמול, משהו נכנס בי השבוע, שימשיך ככה בקצב הזה זה יעבור לי צ'יק צ'ק ואז אני אחזור לישון בימים שאני באמת לא עובדת בהם
L lollapalooza New member 13/12/06 #4 "סטודנטים מדברים" ../images/Emo12.gif ובפורום "סטודנטים" הם שותקים?
L Lir האחת New member 14/12/06 #8 ../images/Emo13.gif אנחנו זריזים שם הפורום נמצא בטיפול של צוות ההנהלה והוא עוד צפוי להשתנות, אז אל תיקשרו אליו יותר מידי
../images/Emo13.gif אנחנו זריזים שם הפורום נמצא בטיפול של צוות ההנהלה והוא עוד צפוי להשתנות, אז אל תיקשרו אליו יותר מידי
מ מורני ! New member 16/12/06 #11 כן אני בעד שישתנה השם הזה לא ממש מוצלח... אם אתם מחפשים שם.. הראשון היה באמת נחמד