ליר, תקשיבי לי

ליר, תקשיבי לי

קודם כל רשמית הוא עוד לא X כי רק התחלנו את ההליכים וזה נסחב ונסחב. בתכל`ס אנחנו כבר מזמן חיים בנפרד. אבל היא, דווקא היא מכל הבנות? והכי גרוע שצדקתי... לא רק שהיא היתה חברה שלי, שמעי את הקטע: היא היתה אצלנו איזה ערב. ישבה לידו על הספה. הוא אמר לה שמאז ומתמיד נמשך אליה. היא אמרה שגם היא. אני הייתי אחרי לידה, נראיתי והרגשתי כמו הצרות שלי, והיא היתה כוסית. בחיים לא הרגשתי כל-כך מושפלת כמו באותו ערב. אני לעולם לא אשכח את זה. הלכתי למיטה לבכות בשקט, לא לפני שהצעתי להם להבא להזדיין על השטיח מולי ודי. היא באה אחריי לחדר ואמרה ששיקרה כדי לא לפגוע בו ושהיא כבר ממזמן לא נמשכת אליו. ידעתי שהיא משקרת. ידעתי שהם יצאו. אני שמה את הראש שלי שהם גם יתחתנו. אוריאנה

lir1

New member
אוריאנה .......

זה הדבר הכי מבאס שהוא הבעל שאוהבים ואת אחרי לידה הגוף ההורמונים ההערכההעצמית העייפות הכל ביחד כמו משהו אין סופי הוא שאמור לתמוך לעודד ולעזור מוציא את עצמו מהמשחק המשותף מאלף סיבות ותירוצים צר לי בעיקר עליו כי הוא מפסיד אותך ואת הילד ומקווה שיש לך מישהו שמחבק אותך בזמנים הקשים אז חג שמח ומאושר

lir1

New member
gug magug ?

עוד לא התעוררתי תאמין לי אחרי אתמול והילד קם ב - 7:00 ועכשיו אני נוסעת למשפוחעעעעעעעה לסדר לגפילטע ולאכול רגליים עם שערות שדרכו בחר...... סליחה אם הוצאתי ללמישהו את התיאבון

יערית

New member
אויצ` אוריאנה

איזה אכזריות, חברה +בעל.... מה אני יגיד לך צריך לדעת אם מי להתחתן ועם מי להתחבר בימינו. יקירתי,יקירתי... את חייבת לעשות סוויץ, את החברה לזרוק(כן הבנתי כבר עשית זאת) על הבעל לוותר(כי פעם אחת בוגד...תמיד בוגד), תלכי לעזרה,באמת יש בך הרבה כעס את חייבת להוציא את זה ממך,לא בריא לשמור בבטן,כאן את בוודאי יכולה לומר בכל דרך אפשרית כמה שאת שונאת אותם, אך אנחנו לא לידך,את לבד שם(מקווה שלא),טיפול אכן יעזור כאן. זו אחת מסוגי הבגידות הכואבות ביותר, אם כבר בוגד שיבגוד אם אחת שלא מכירים,אבל לינץ???? זה ממש חותך את הלב. חיבוקי יעזור לך? יערית..

שבור

New member
לאור המצב

וכמחווה של שלום אצטרף גם אני אוריאנה קבלי חיבוק גדול ואם תרצי, את יודעת איפה למצוא אותי... שלך אני

יערית

New member
רגע אחד..

מה זה הפריוילגיה הזו? ומה איתי? איפה היא תמצא אותי? יערית (שמחפשת את עצמה)

למעלה